🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 177
  • 804
  •   1
Отговори
# 75
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Сега потърсих последното живо изпълнение на Християна. Не зная какъв ангелски глас е, ама съвсем е отвикнала да пее поп музика, при това песента си е от нейния репертоар:
https://youtu.be/vW4t9Vrt4Fs?t=373

За мен тя си е Хищницата.

# 76
  • София
Аз вчера изтървах Златния, ама понеже говорите за риболов, това съвпада ли с уликата: Христо Стоичков на риболов с внучката си?

# 77
Мда, Хищницата върви да е Християна Лоизу. За Златния с уликите да не стане като с Бебето - ту Христо Стоичков, ту Виктор Ангелов, а накрая Ненчо сваля маската. Същото е и с Плашилото - уж Пейо Филипов, уж Евгени Минчев, а накрая изпод маската се подава някой друг Grinning

# 78
Която и да е Хищницата, е факт, че е приковала вниманието към себе си, даже снощи точно с коментар за това започна предаването. Така че, харесвана или не, също ще излезе успешен образ.

# 79
  • София
По принцип за Ненчо не е проблем всичко, което (не) прави Златният, но не мога да навържа никакви улики с него Simple Smile

# 80
За Стоичков съвпадат всички улики. Бивш спортист, бизнесмен, живял е в топлите страни, живял е с много хора (по футболните лагери), свързан е с ЦСКА, има еко къща в Еленския балкан, “златен” е (Златна топка, Златна обувка, Златен глобус, златен джип), има собствена марка суджук, запален е по лов и риболов... И така нататък. Само гласът ме притеснява, неговият е доста специфичен, не знам дали може да го променя така.

# 81
  • There I was on a July morning
За  Христо Стоичков не ми съвпадат уликите, че му бъркат името и че е живял сам, но напоследък е открил, че е добре да живееш с любим човек под един покрив. Той рано е създал семейство и живее със съпругата си от дълги години.

# 82
За Стоичков съвпадат всички улики. Бивш спортист, бизнесмен, живял е в топлите страни, живял е с много хора (по футболните лагери), свързан е с ЦСКА, има еко къща в Еленския балкан, “златен” е (Златна топка, Златна обувка, Златен глобус, златен джип), има собствена марка суджук, запален е по лов и риболов... И така нататък. Само гласът ме притеснява, неговият е доста специфичен, не знам дали може да го променя така.
Абсолютно всичко съвпада,само не знаем какво си е купил с първите спечелени пари,а и алъш-вериша го наместих-''КойтУ играЙ,пИчели".

# 83
За името - западните медии все пишеха Стойков, вместо Стоичков. Също предполагам, че е живял сам, когато е бил зад граница като треньор. Не знам дали жена му е била с него на всички места.

Нямам представа какво си е купил с първите пари, но се присъединява към първия си футболен клуб, когато е бил на 15 години - точно възрастта, която споменаха.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 17:50 от Lilly_85

# 84
Сега се замислих за една от уликите на Златния, в която се споменаваше Спайдърмен и Супермен. Припомнете ми, кога за пръв път стават известни в България? 80те или 90те години? Ненчо е точно 80-ти набор.

# 85
Гласувах за Тончо, според мен беше най- подготвен.
Ейй снощи голяма изненада, въобще не съм очаквала, че ще има хора от миналия сезон. Къци се представи много добре, но дано да няма и други от миналия сезон.
Златния от първия лайф си помислих, че е  Шеф Петров, просто маската ми прилича на него. 😀 След това Маги Халваджиян, а сега нямам предположения.

# 86
Говори се, че Златният е Наум Шопов, бил споделил на близки и приятели и е видян около студиото Thinking На мен изобщо не ми се вярва да е така и не ми звучи като него, но вие как мислите?

# 87
Сценаристите вече няколко пъти ни показаха,че дадените "улики" важат за повече от един човек.Размотават ни,шушумигите Simple Smile.Сигурна съм,че ще има още изненади.А и все още вярвам,че някой от "Откраднат живот" е под някоя маска,ама ни се изплъзва.Мислих си след снощната изненада дали не са вкарали пак Димо Алексиев,че предния път ахнахме,ама не зная къде да го"наместя".Айде без Наум,моля!

# 88
Предсказанията ми май ще се сбъднат и Златният ще спечели формата.

# 89
Не ми се вярва Златния да е Стоичков, едва ли ще се ангажира толкова време за да участва в предаването.
Но пък Къци ме изненада супер много!

Общи условия

Активация на акаунт