🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 573
  • 804
  •   1
Отговори
# 180
Уликата, че не е станала кралица на бала може и да значи, че е била в някой музикален формат, но не е взела първото място.

# 181
Интересно предложение имам аз. Кристина Шидерова известна с псевдонима Санта Китана сега набира популярност. Млада е още неомъжена.Завършила е кралската консерватория в мадрид. Танцува по-добре отколкото пее. На мен пеенето на хищницата не ми харесва. Ако си преправя нарочно гласа може би затова. Има долу горе същото тяло без талия. Мислех си и за Йоана димитрова ама я преслушах, тя има силен глас.

# 182
За пръв път я чувам . Певица от риалити формат ли е ?

# 183
  • Испания
"Известна с псевдоним...". Не е известна с нищо. Явно самата тя си прави самореклама.

# 184
  • Велико Търново
Ох, оня ден беше коментатор в "Десетте най" в "Мармалад". За първи път чух, че има такова нещо. Много пошлал ми се видя - с една рокля като за стриптийз клуб. Потърсих информация - оказа се, че е участвала в кастинг в последния сезон на "България търси талант" - представила се е с танц някакъв. Вероятно не се е класирала за големите концерти или там както се казва. И че към тази въпросна рокля била пристрастена, прочетох...
Скрит текст:
Ааа, в Инстаграм било. И то не пристрастена, а обсебена:
Не знам, на мен много пошла ми се видя. Не само роклята.

На никого не е известна, освен на себе си, да...

# 185
И аз я зърнах в Мармалад. Реших, че е танцьорка 😁😁😁 По визията

# 186
  • Sofia
Много зле изглежда.

# 187
Искате ли да отгатнем отсега кой ще е коконата? Аз мисля че ще се появи Мария Илиева.

# 188
Спомням си я от "Талантите", но тялото не е на Хищницата, пък и не мисля, че биха я поканили.

Скрит текст:

# 189
Да наистина са й големи бомбите, макар че при цитиридис не изглеждаха толкова големи. Остава Йоана Димитрова. Също си мисля за Симона Загорова. В последния си клип танцува нещо.

# 190
И Симона, и Йоана са със съвсем различни фигури от тази на Хищницата, за мен нито една от тях не е.

# 191
Златният, може да е Йордан Йовчев !
Шесткратен участник на Олимпийските игри и четирикратен медалист.
Не знам дали може да пее.
Плашилото, ако е Дидо, се връзва с уликата, че е ходил из нивите("Фермата" - там ходиха из поляните да пасат овцете)и когато го попитаха, печелил ли е телевизионен формат(панела мислеха за Х фактор), Плашилото каза, че е печелил.
Дидо спечели по-миналата година "Фермата".
Маратонките, може освен с Дидо, да се връзват и със Стефан Вълдобрев - песента му "С бели маратонки".
А и с Васил Найденов, както каза Азис.
И много, ама много ме е яд за Бебето. Много му харесвах номерата. Много, много сладко бебе !
Жалко, че отпадна 😢😢😢 !
Браво, Къци, Велик си ! (винаги съм го харесвала на екрана).
В Биг Брадър, не съм го гледала, така, че не си развалих мнението за него.
Характера му - не ми е в къщата, та да ми дреме !
А в "Черешката", беше страхотен ! Сина му, който показаха с него, е много готино младо момче  и много се гордее с баща си !
Гласувах за Тончо. Лепна му като ръкавица, да е панелист тук.
Догодина го искам постоянен панелист.
И все още си искам Рачков.
Зуека и Рачков - ненадминат тандем !
P.S.
Чета тук, че Плашилото, понеже е доста висок, да не е баскетболист.
Може да е Владо Николов - волейболист, но висок.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 04:39 от criisi

# 192
Аз по нощите докато кърмя си мисля за разни смехории, свързани в бебето. Как нарече Владо -дядо Коледа 😀 Как се закачаше с баба Яга, с Азис ...и т.н. И стигам до извода, че Криско едва ли щеше да го направи толкова леко и забавно. Еххххх, ще ми липсва този образ.
А Зуека най-сетне грейна, беше в сянка до сега с Рачков. Супер ми харесва как се допълват с Геро.
Дарин Ангелов е под карантина покрай Гала, не бива Да е той. Иначе 100% има актьор сред тях. Че даже и двама може.

# 193
Искате ли да отгатнем отсега кой ще е коконата? Аз мисля че ще се появи Мария Илиева.

И аз това си мислех от известно време, особено ако наистина се окаже, че е бременна, би била най-подходящата маска за нея.

# 194
Браво, Къци, Велик си ! (винаги съм го харесвала на екрана).
В Биг Брадър, не съм го гледала, така, че не си развалих мнението за него.
Характера му - не ми е в къщата, та да ми дреме !
Аз го гледах в Биг Брадър, нищо му нямаше на Къци. Стана обект на подигравки, защото отказваше да се налива с алкохол с другите мъже в къщата, следеше си кръвното по-честичко и избягваше конфликти - тоест, игнорираше злобните подмятания, вместо да прави скандали в национален ефир (това значело, че е безгръбначен). Според мен си беше ок.

Не е Санта Китана, никакъв шанс. Аз продължавам да твърдя, че Хищницата не е професионална танцьорка. Симона Загорова пък е много по-едра от Хищницата.

Доста полуизвестни получиха безплатна реклама покрай това предаване. 😂

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 09:03 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт