ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 910
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • Между гори и планини
Имам приятел, който от март е на круизи . Ту край Ямайка, ту Хаваи. Оня ден по  се чухме по скайп - човека си живурка в Канкун. Аз обаче съм живяла на тропически остров и вече на снимка не искам да видя Ямайка, Доминикана и др. подобни. Самата мисъл да летя 14 часа, като не броим прекачванията , ме потриса.

# 151
  • Sofia
Съпругът ми има близък колега, млад интелигентен турчин от Истанбул. Само разказва колко е прекрасно движението в София и колко му харесва тук, както и спокойствието😘

# 152
Ние това лято залагаме на близки дестинации - да не сме на голяма загуба ако нещо се скофти.

С Истанбул ние проблеми нямаме. Ходим си с нашата кола, мъжът ми шофира без проблеми там. Има най-разнообразни места - и тихи, и населени. Това е един многолик и шарен град, в  който не пропускаме година без да отидем. Понеже ни е и близо.

# 153
  • София
Но пухкавите пантофи всяка година вървят Stuck Out Tongue
Много се впечатлих аз Simple Smile. Сериозно ли успявате да накарате тийнейджър да обуе пантофи? На щерката и на племенника ми все им е горещо и вечно има преговори да се обуят/ облекат подходящо за сезона.
При нас е странен случай - до към 10-11 год. си възраст ходеше изключително само боса или по чорапи из къщи. След това за една Коледа й взех от този тип:
Скрит текст:
и й станаха любими. Всяка година е на различна тема, в момента е с Делфини Animal Dolphin

Обичаме да пътуваме и ние. Обикновено за Бъдни вечер и Коледа сме тук, а около Нова година пътуваме. Но тази година ще е различно.

# 154
Стон, да те имам ли предвид за Перу?😀
Багаж за чужбина подготвям за 20 минути. Имам списък в телефона с всичко необходимо и съм бързак. Моника си подготвя нейните дрехи и всичко необходимо за нея, а аз останалите багажи плюс лекарства.

# 155
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, миналата година бях в Перу, мога много да разказвам.

И аз много харесвам Истанбул, ние ходим с кола също. Моите госпожици дълго време като пътуваха някъде с нас, в ресторантите все питаха има ли таратор, кюфтета и пълнени чушки. И не искаха да пробват нищо от месната кухня. Докато са там, карат на пържени картофи и спагети Болонезе. Като се върнем, започват да искат да ги водим на ресторант със съответната кухня. Каката сега е фен на японската и тайландската кухня, малката също прояде суши. Много харесваме Хамачи, но сега Ема иска да я заведем в японския ресторант на един от шефовете в МастърШеф. Някой пробвал ли го е?

П.П. Ема обожава пухкави пантофи, пижами, халати и чорапи!

# 156
Разказвай, Гадамер!❤ Като в момента не можем да пътуваме, поне мислено са де пренасяме на интересни места.

# 157
  • софия
Сетих се, че за зиморничавите, като мрън и мен, за вкъщи са подходящи и гащеризоните (забравих им модерното име) и са супер подарък. Миналата година пазарувах от тези - https://www.facebook.com/www.pinkangel.bg/photos/?ref=page_internal Подозирам, че са турски. Пижамите, които бяха комплект с халат, бяха бая плътни.
Много харесвам пантофите на Милвена, но още не мога да преглътна цената им.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 17:47 от zvаnchе

# 158
  • Между гори и планини
Ние с мъжа ми се разхождаме у дома с подобни от плюш или полар. Въпреки, че в нас е сауна и аз едва издържам полара. Пантофите са готина идея, аз имах подобни тип бота. Топлят много. Аз купувам и весели коледни чорапи, както видяхте по Коледа сме накипрени с коледни пуловери, моя и на мъжа ми дори имат лампички 🤪

# 159
  • о`майна лунна нощ е
Преди две зими беше голям бахър с много ниски температури. Купих си от онези плюшени дебели пижами и благодарение на тях оцелях. Не съм родена за студ аз. Не съм. Единствено поносими ниски температури с лек дъжд издържам и обичам, защото тогава няма хора по улиците и можем да се разхождаме спокойно с Швепса. Него мокрото и студеното не го притесняват.

# 160
Аз също не издържам на студ, но обичам да се разхождам в дъжда без чадър. И бурите обичам. Дават ми някаква сила.
Луда работа😀

# 161
  • Отвъд алеята зад шкафа
Разказвай, Гадамер!❤ Като в момента не можем да пътуваме, поне мислено са де пренасяме на интересни места.

Перу е много интересна държава, включваща пустиня покрай океана, висока планина- Анди и джунгла, част от Амазонскит речен басейн. Препоръчвам, когато ходите в Перу, да си направите програма, която да включва и трите климатични зони. Всяка си има своите особености, забележителности и кухня. Маршрутът да е с постепенно изкачване във височина, за да свикне организмът. Задължително за мен е да се види столицата Лима, тюлените по крайбрежните острови, езерото Титикака, джип сафари в пустинята през огромни дюни, каньонът Колка с кондорите, Арекипа, Рейнбоу маунтийн, джунглата и разбира се черешката на тортата - Куско и Мачу Пикчу. Няма да досаждам повече, но ако някой се интересува, на ЛС мога по-подробно да дам препоръки.
Скрит текст:

Джунглата

# 162
  • Някъде в Европа...
Гадамер, ще ме осиновиш ли? 😁 Леле, на страхотни места сте били..
Истанбул много си го обичам аз. И сега ми се ходи, но понеже ходя с ТА, се въздържам заради автобусите. Четох из турските групи във фейса, че в половин автобус са положителни, заради туристка, която е била видимо болна, кашляла и имала температура..Някак си ме притеснява точно пътуването с хора и ако не е собствен транспорт, на този етап не бих тръгнала...
Пантофките - и аз, и синковеца, обичаме да сме обути, търсим си ги...

# 163
  • Между гори и планини
Една приятелка беше миналата година ходи в Перу, яла е пържено морско свинче (пък аз си го гледах като домашен любимец).

# 164
Бисе, да не си тръгнала без мен за Перу. Подозирам, че много ще ми хареса там.
Сега, проблемът извън Ковид, мисля всички знаете какъв е, принципно. Като имаш достатъчно пари, за да пътуваш по-дълго на далечни дестинации, нямаш време, защото работиш, за да изкарваш парите. Като имаш повечко свободно време, нямаш парите. Аз още не съм стигнала до състоянието да имам и пари и достатъчно време. Пък за Перу или Непал, другото място, където ми се ходи, не стигат седмица-две.

Общи условия

Активация на акаунт