ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 786
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Значи - както преди ДО ще е при вас, най-вероятно.
Поне имате яснота за утре.
Аз отивам да работя, надявам се като изляза след обяд да имаме и при нас информация за утре какво ще правим...

# 436
Ами, jam, не знам коя любителка на пледоариите го е заявила, но в немалко случаи е така, каквото и да си говорим. На някои хора доста им хареса децата им изведнъж да станат отличници...Че и допринасят това да остане факт по неправилния начин като самите те, не децата, молят в реално време  можещ да им се помага за тестовете...

Вероятно съм аз. Писала съм го в няколко теми вече и стоя твърдо зад думите си. Освен това смятам, че при масова присъствена форма децата на индивидуално ДО е добре да се явяват на присъствено изпитване периодично, с необходимите предпазни средства, разбира се. В противен случай нямаме равнопоставеност.

За маските в час: не одобрявам тази мярка за децата. Но ако това условие се постави, за да има присъствено учене, ще се съглася.
Ние нямаме анкета и досега не сме имали изобщо.
Само при дребния ми пуснаха и гласувах още в неделя.

# 437
  • София
Предложението на областния оперативен щаб за Габровска област е да удължат ОЕСР за гимназистите в областта до 13. ноември включително.

габровци имат опит в рязането на опашките на котките на части... Simple Smile

# 438
  • софия
Днес е много хубав празник.
Честита именичка на siska79 и честит празник на всички, които имат именици! Нека свети Мина помага и закриля домовете, семействата и хората, които обичаме.
Скрит текст:
Нямах време да приготвя нищо за днес, но виртуално черпя за моята мрън Revolving Hearts

Никога не е рано малко балончета да ни погъделичкат

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 10:13 от zvаnchе

# 439
Честито! Желая й всичко най-хубаво:hugs:

# 440
Нашите учат онлайн от средата на октомври 5-12 клас. Прогимназията се върнаха след есенната ваканция присъствено, но с намалени класове. Някои деца продължиха онлайн. Не е равномерно разпределението по паралелки. Някои са почти в пълен състав, други наполовина, а в класа на моя шестокласник присъствено са само 7 деца, включително моят син и дете, чиято майка преподава в училище. В момента нямат новозаразени учители, деца и класове под карантина.
За гимназистите ще решават днес. Първият час на набора тази сутрин беше с класната. Преди да изляза за работа той ми предаде, че обмисляли вариант да редуват присъствено и онлайн през 2-3 седмици. Ще видим днес какво ще решат. Онлайн часовете им са по 40 минути, бяха по 30 отначало. Аз лично писах до директорката, предполагам, че и други родители може да са го направили.
За мой късмет синът ми учи основно английски тази година. Не е нов език. В 11 и 12 клас при нас няма смесване на паралелки, всяка си е с отделен профил.

Щях да забравя най-важното.
Бързо оздравяване на болните!

И моят Мрън е именник днес.

# 441
  • София
Честити да са имениците! Heart

# 442
Живи и здрави да са всички именици!

# 443
  • София
Живи и здрави да са имениците и именичките Flowers Hibiscus!

# 444
Пишат ли се отсъствия в момента? Има ли наредба по въпроса? Някой спомена за спиране на тока. При нас е имало подобен проблем вчера за известно време, докато са имали ИТ, и днес в Школо цъфна отсъствие.

# 445
Честити да са имениците! Честити и здрави да са всички семейства! Да преминем заедно през поредната лудост, която ни сервира живота и много бързо да си продължим по оня любим лежерен начин с пътешествия и забавления!
Болните бързо да се оправят!

# 446
  • София
Живи и здрави да са всички празнуващи днес Flowers Hibiscus ! На болните бързо и леко да им минава Flowers Four Leaf Clover
Аз ви чета само, ще се въздържа да коментирам, че.........

# 447
Честити да ви имениците и именичките! С гордост да си носят имената Simple Smile

# 448
Нагорещила се е атмосферата Simple Smile
Първо, честит празник на празнуващите днес. Да са здрави и с късмет!
По другите теми - при нас няма анкета, няма информация. Чакаме.
Истерията обаче е масова и много голяма част от това е плод на постоянното облъчване и насаждане на панически страх у хората.
Само да кажа, може би се повтарям, че лятото едвам успяхме да вкараме в болница близък с дихателна и сърдечна недостатъчност, който освен че едвам дишаше и едвам вървеше, беше върнат от няколко столични болници. Проблемът беше, че болният беше с  РАК в терминален стадий. А места имаше..... Но нямаше желаещи да му помогнат. В n на брой болници му се правеха едни и същи диагностични процедури, защото ако решат да го приемат, без тях не могат да усвоят клиничната пътека.  А ако ви покажа снимки от Вътрешно отделение на Пирогов, където прекара 10 дни без да му приложат никакво лечение, ще ви се доплаче. Но това не пречеше, да ни предлагат извършване на манипулации непокриващи се естествено ЗК и струващи четирицифрени числа. Така че, никак не съм стресната, нито учудена от това, което гледам по телевизията. Здравеопазването дълги години имаше единствената функция да бъде бизнес за определени съсловия.
И накрая силно се надявам да не попълнят някоя декларация, че ще умират ако не ги пуснат в платен отпуск,  напр. шофьорите в градския транспорт, че ще трябва и пеш да вървим Wink

# 449
  • София
За София се прокрадва някаква информация, че Фандъкова ще пусна заповед за ДО на 12 и 13 ноември, после от понеделник - присъствено. Пак ще кажа, от моята камбанария, а дано!
И накрая, но не на последно място - честит празник на днешните именици Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт