ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 537
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Само чувството за хумор ми остана и гледам да го употребявам редовно, за да не хване ръжда.
Както би казал бившият управител на БНБ: Майната му на образованието - важното е да сме здрави...

# 541
  • у дома...
Само чувството за хумор ми остана и гледам да го употребявам редовно, за да не хване ръжда.
Както би казал бившият управител на БНБ: Майната му на образованието - важното е да сме здрави...
Това ме връща в периода преди да излезе първо класиране! Simple Smile

# 542
Класната ни е писала за решение на училището за ДО до 27.11, малко преди Фандъкова да се изкаже. Така че със и без щаб, за мен има яснота.

# 543
При нашия съобщението на училището е "от 12.11.2020...обучение в електронна среда от разстояние" Без краен срок Simple Smile

# 544
И ние получихме съобщението. До 27-ми. Аз не храня илюзии и за след това.
Ще се проточи.
Надявам се поне 8-ми клас да се върнат, защото там ще е тотал щета, а и четох подобни намерения. Другите явно няма да учат много тая година.

# 545
Писа ни директорът и на нас в Школо.
Получихме стипендия. Тя се дава за всеки месец, нали? Явно не накуп...

# 546
Ние още нямаме решение за стипендиите. Аз чакам с интерес, защото имам казус и да видя решението.

# 547
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мангъров по БТВ.

# 548
                   След Мангъров Емил Джасим! В момента!

# 549
В нашето училище има пет заразени учители.

# 550
# 551
Ха-ха нас изобщо ни няма в списъка. Това показва колко сме незначителни.
Интересно ми е колко деца ще са на училище в класа на набора и колко ще предпочетат да са електронно.

# 552
Ха-ха нас изобщо ни няма в списъка. Това показва колко сме незначителни.
Интересно ми е колко деца ще са на училище в класа на набора и колко ще предпочетат да са електронно.

Не сте незначителни.
Просто има области, в които дори до края на работния ден днес не е работено и/или работа не е свършена.

# 553
  • Между гори и планини
Аз тъкмо прочетох, че от днес един учител от училището е положителен, един от градината. За тоя шепа град...
Редактирам си поста - в сайта на училището е сложен некролог на починала учителка, току що. Аз настръхнах... И детето пита "И защо трябва да ходим?!"

# 554
  • Sofia
Писа ни директорът и на нас в Школо.
Получихме стипендия. Тя се дава за всеки месец, нали? Явно не накуп...

Къде видяхте за стипендията?

Общи условия

Активация на акаунт