💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 727
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Искам Тошето да е всеки път на пъзела, ама ако може да му оставят само 3 ненаредени парчета, че днеска много време изгуби Joy

# 1 786
  • София
Влади, вярно ли каза на Ловец да заведе Жътварите до финал.
Това трябваше да му е заръката към Любо, преди дуела. С него бяха истински близки ако може изобщо да се говори за такова нещо.

# 1 787
  • София
Екс гангстер и настоящ жандармерист колко силни чувства имат помежду си за такова кратко време... Току що ни екранизираха едно романтично приятелство табу като по филмите Purple Heart Влади ще липсва на всички Broken Heart
Или по-скоро като в българската действителност.

# 1 788
Правилно му дадоха имунитет. Но с потника на главата и грозната огърлица ми прилича на циганин.
Налиии, и аз си помислих същото Joy

Смайли това трябва да е на корица Joy Joy

# 1 789
  • Варна
То глад, рев, комари, рев, сестри, рев, сега братя, рев...няма край тази драма!

# 1 790
  • София
Може би най-скучната битка за мен до момента. И накрая ред сълзи, ред сополи. Много ми се искаше да се изправят Вайс и Тошко на дуел, но уви. Сега е интересно как ще се развиват нещата между двата лагера и острова Ваня по средата.

# 1 791
Имах чувството че гледам романтичен филм😁.
За мен Влади е по добрият състезател от двамата.

# 1 792
Жалко за Влади! Беше ми най-симпатичен от оригиналните жътвари. Спокоен, балансиран, винаги се раздаваше за племето, много отборен играч и се държа достойно, като изключим някои моменти, в които ми се искаше да е по-твърд.
Тошко определено не е интелигентен, но има бърз ум. Логически задачи в истинския смисъл надали би решил, но пъзелите не са му спънка. Вайс обаче е пълна скръб. Как тръгна да реди кулата. Тодор му подсказа всичко, а онзи чак се възгордя. Джери как не успя толкова време да изрови частите, не знам.
Вече не ми пука за никой от жълтите, освен за Ваня.
Милен ми стана още по-симпатичен след момента, който му бяха отделили да разкаже за себе си. Като цяло рибарите, а всъщност ловците са доста приятен отбор, ако махнем сестрите.

# 1 793
Ако Тодор имаше не достойнство, за което непрекъснато плямпа, а дори зачатък на такова, не трябваше да приема тотема... ама, къде ти... Sunglasses
Аааа, не така, това се отнася само за другите, за Тодор - не Joy При него чест, достойнство, спортсменство, всичко е събрано на куп, при всички останали - ако той каже, че е така Wink

# 1 794
Много скучен дуел и като цяло епизод.
Важния момент за мен лично беше продължаването на връчването на имунитет на победителя в дуела за следващата седмица.  Забавния - веселбата на Рибарите. Досадния - опитите на Ваня за социална игра.

# 1 795
Ако Тодор и Вайс се изправят на дуел (което вече не вярвам да се случи) и случайно има пъзел, дали ще си помагат взаимно.. или по-точно първия да помага на втория? Joy

# 1 796
На мен лично са ми много симпатични Любо, Влади и Джери, сладки са ми много и си личи, че се харесват и подкрепят и ми става мило като ги гледам. А и тримата според мен заслужават да бъдат на финала, съжалявам за Влади наистина. Тодор дори не искам да го коментирам. Наистина жалко.
Харесвам и Ваня, Милен и Боби, надявам се че поне тези петимата ще са на финал и някой от тях ще спечели.

# 1 797
Правилно му дадоха имунитет. Но с потника на главата и грозната огърлица ми прилича на циганин.
Налиии, и аз си помислих същото Joy

Смайли това трябва да е на корица Joy Joy
Аз на корица следващата седмица мисля,че трябва да са Рибарите,най-малко заради добрата им серия от победи.

# 1 798
  • София
След промото за другата седмица се присетих за дискусията преди епизода. И аз не харесвам Боби. Има нещо неприятно в него, което не мога да хвана, но определено го усещам. Един кофти вкус оставя. Определено ще го наблюдавам по-внимателно.

# 1 799
Влади игра до брадвата, след това пародия.
Както казваше един виден сървайвър,

Влади, успех в живота!
Точно същото забелязах и аз! Ако беше продължил със същото темпо, нямаше да му се сбъдне желанието да излезе.
Според мен на него му се играеше, но
"трябваше " да излезе....

Общи условия

Активация на акаунт