💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 543
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София

Игри на волята(13.11.2020) Сезон 2 Епизод 51

и още един

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението
[/color]  

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 861
  • London
Тодор нали има 3 деца. Може заедно с тях да редят подобни вкъщи и да има трейнинг. Или може би и това е научил от жиу жицуто.

Оооооооо, със сигурност е домошар и възпитател.
Може пък да е добър баща.... Няма как да знаем.

# 1 862
Не се сдържах и си го откраднах😂🤭

# 1 863
# 1 864
Обидена съм, че Тупарев и колеги ни мислят за толкова глупави. Този епизод беше абсолютна пародия. Тодор шмекеруваше както винаги, но Димо го гледаше и си мълчеше. Владислав се отказа след като взе предимство и реши да си почива на дървото, заедно с видимо тъпата брадва която му бяха предоставили. Пъзела на Тодор беше грешно нареден, а после му подариха и един ред от събарянето му. Не знам какво да кажа. Потресена съм.

То бива, бива ама вече дори не си правят труда да крият факта, че се подиграват със зрителите.

# 1 865
Хайде към конспирациите да добавя, че в кръга на Джери може да е нямало 7мо парче от пъзела или да е било много по-дълбоко заровено. Grin

# 1 866
  • Sofia
Хайде към конспирациите да добавя, че в кръга на Джери може да е нямало 7мо парче от пъзела или да е било много по-дълбоко заровено. Grin
Нямаш си работа и ти... Mr. Green

# 1 867
  • София

В една такава игра е доста лесно да побутнат някой участник по точно такъв начин. Но това си е спекулация, тая работа с пъзела се видя и е доказано грешно нареден. Айде, Влади си личеше, че иска да си ходи, и вероятно го е приел с облекчение, но за друг участник, това можеше да е грешка за 100 000 лева. Това в случай, че предаването имаше някакъв интегритет де.

# 1 868
А Тошко  някъде изказал ли се е вече за пъзела?
Или ще мълчи по темата?

# 1 869
Изобщо не съм се загледала в пъзела на Тодор, просто приех, че е нареден, щом така обявиха.
Сега от вашите картинки виждам, че са объркани парчетата... Това е направо скандално! Димо преди играта не я ли е погледнал готовата картинка, за да знае как изглежда?!
Не е истина просто какви са некадърници Confused
Сега е редно поне да се извинят публично, надали не са си видели гафа вече, а не да се правят на умряла лисица Rage

Влади беше толкова назад, че дори да бяха върнали Тодор още веднъж да си оправи пъзела, предполагам пак щеше да загуби. Ама не е там работата.

# 1 870
  • София
Нямаш си работа и ти... Mr. Green
Aз си го помислих,не ме подценявайте Smile
А брадвата на Влади е била с предпазител.
А под кърпата на Тодор е имало  слушалки.
Все тая -мачът беше свирен още там с клечките.Тодор искаше онова лъскавото нещо и пари,а Влади -да се махне от този цирк.Между другото жътварите стават много богати.Аз пък се забавлявах с това каква чудовищно мощна мисловна маса  се бе струпала на едно място.Мисля,че Джери се отказа за това последно парче доброволно.
Искам да видя лицата на двете сестри като видят накичен Тошко така.
Ваня отново започва да ме дразни,да почне да играе и по-малко да говори,че...
Всъщност каква ще пък е тая игра -от анонса нищо не си спомних.

# 1 871
Съжалявам, че Влади си тръгна, но той от няколко дена е пътник. Стана ми мъчно като го видях с насълзени очи в промото, много е миловиден.  Страхотно цялостно представяне, възпитан човек, лек и приятен характер. Желая му само успехи!
Прогнозирах интересна игра, но нещо не познах. Не ми се коментира дори....
Мисля, че Николай да е сравнително умен младеж, който се крие зад палячовщина. Малко като защитна стена ми идва поведението му.
Ванюш другата седмица пак ще спечели имунитет Trollface TrollfaceTrollface Няма да теглят клечки.
Скрит текст:
Добрин и Радостина?! Ако е вярно .... всъщност не знам защо се изненадвам. Той е добряк и нямаше много опит с жените, ако правилно помня. А тя е кърлеж, разбираемо, че се е закачила. Никога не ми е била симпатична. А мисля, че тук бях чела, че Добрин и Анита са имали връзка. Явно е станал апетитна хапка за тях. Нищо против момчето, но очевидно без парите нямаше да го погледнат. Кофти 

# 1 872
  • Sunshine state
Ами има. Не знам за кои всички е видимо. Освен ако ти не се имаш за “всички” ама тогава си е диагноза...
Пак си върни не само този епизод, ами и останалите. Странно разбиране за нормално държание имаш.

Жалко за Влади, но мен Тодор не ме дразни чак толкова, та и на него съм съгласна.

# 1 873
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма какво повече да добавя.Ако е трябвало Влади да си тръгва,то вместо да ни правят на глупаци толкова елементарно,просто да бяха казали,че Влади отпада поради контузия.
Смешници,дават им по 5 парчета пъзел да редат,моля ти се....

# 1 874
  • София
Снощи проспах отново серията, предтавете си колко ми е била интересна. В един момент ми се стори, че на Джери парчетата й бяха закопани по-дълбоко и че липсват поне едно-две. Като ги показваха на копаенето, а и като видях колко са големи парчетата за тази оградена площ, те буквално са били едно до друго, абсурд е да се пропуснат.

Общи условия

Активация на акаунт