💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 628
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Хитро постъпи Джералдин, знаеше, че няма да я номинират и си запази парите.

# 901
Тя сама си осигури имунитет като отказа 😉

Двете с Ваня са като някакви октоподи с тези прически ... вече не мога да ги гледам с тях 😁

# 902
Тия са напълно безмозъчни! Теглили клечки! Scream

# 903
Тошко пак спаси кожата. Старите жътвари са пълни идиоти.

# 904
  • София
Не мисля, че Ваня е хлъзгала умишлено Джери. По-скоро търси близост, опора, другар, да не е сама. Две жени са останали ако те не са заедно кой да е? На онези празноглавци ли да разчита?

# 905
И Жътварите са много тъпо племе Grinning Ралица им се подиграва и с право.

# 906
  • Варна
Много са зле жътварите, всички с изключение на Ваня.. надявам се и утре да паднат, тъй като тя има имунитет, и без това тези агитки за мен са изключително дразнещи, недойстойни и смешни.

# 907
  • София
Ралица правилно му каза на Тошко.
Таблицата я използва когато му е удобно ама сега няма таблица.
Ваня им обърка сметките на ''мачовците'' и сега до чоп стигнаха. Жалки са ама много. Който и от тях да отиде на дуел ако е срещу рибар ще стискам палци да отпадне, защото и четиримата станаха за смях.

# 908
  • Germany
Не мисля, че Ваня е хлъзгала умишлено Джери. По-скоро търси близост, опора, другар, да не е сама. Две жени са останали ако те не са заедно кой да е? На онези празноглавци ли да разчита?
И един мармот завива шоколад...търси съдружник, но малко по по-различен начин

# 909
Очаквах поне малко разум от Любо и Влади. Тодор и Вайс успяха да им намажат кънките и да ги пуснат по надолнището.

# 910
  • Испания
Стратезите и титани на мисълта решават съдбата си с... клечки.

# 911
  • София
И един мармот завива шоколад...търси съдружник, но малко по по-различен начин

Е ти какво очакваш да прави? Играе си играта и толкоз. А да не забравяме все пак, че същата тази Джери я номинира миналата седмица.

# 912
  • Пловдив
Е, какво лошо има? Явно никой не иска да вземе решение и да излезе виновен и всеки е готов да отиде на дуел. Аз не виждам драмата.

# 913
Харесвам Ваня като участник, но в комуникациите хич я няма. Откакто е влязла се опитва да прави коалиции - първо с жените при Ловците, но там й вързаха само първата седмица, после с Боби. И като не й се получиха нещата, реши, че няма да говори с племето и че е неразбран аутсайдер. Сега се опитва с Джери, явно е, че основната й цел е да номинират Тодор.

# 914
Вайс номинира Тодор.. еха

Общи условия

Активация на акаунт