💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 661
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 960
Тя Джери си е лекомислена, но няма шанс да се подведе от Ваня. Знае, че в момента е в много добра позиция и ако тръгне с нея само ще си направи лоша услуга. Двете, ако се съберат са 2 гласа, а тримата мъже ще гонят до дупка Ваня, ако им извърти номер Джери, отива на пангара преди Вайс даже.

# 961
  • София
Лъвица, разбрах те сега. Да, съгласен съм, че Ваня не и се отдават манипулациите както на Йо. Не е добра в това. Пробва стратегии, пробва различни похвати, но и куца социалната игра. Правилно тя си е повече единак и явно така е свикнала в живота, но тук е трудно да си сам. Хитра е, но бързо и се разбират намеренията. Но Джерката като че ли клъвна. Wink
Иначе дали е искрена към Джери и дали би я предала на по-късен етап е вече съвсем друга бира, предстои да видим. Ако станат приятелки и се подкрепят до края хем ще е добър ход това сега, хем значи и че е била искрена, а не само едностранно. А ако е само за седмица, две за да се измъкне суха ще е по-долно от нейна страна.
Ще видим, то ще си покаже. Simple Smile

# 962
  • София
Тошко обаче ми се стори много мълчалив след днешната игра. Само да му бяха дали пъзел, щеше да ги разбие.

# 963
  • София
Тиф, може и така. И миналата година можеше.
Няма ограничения как да дърпаш противника. Важното е да го издърпаш.

# 964
  • Варна/Лондон
Нямам търпение утре да видя как ще рамятат Лазаринов като анимационен герой. Приготвям се за голям смях. 😁

# 965
  • Вестерос
Чудото защо не пробва така и той тогава?

# 966
Някой знае ли в петък кой ще са на дуел?

# 967
За първи път се включвам този сезон и споделям личните си впечатления на леко разочарование от подбраните участници и акцента върху лични взаимоотношения и драми. Вчера ми казаха кой е победителя и че доста бил побутван от продукцията ( според твърденията на друг участник в сезона -конкурент). Не знам как да го публикувам в спойлер за нетърпеливите : ) .
Толкова ме напряга това девойче Джералдин със спектърно поведение и изказ, и се чудя каква мечта за университет от Бръшлянова лига преследва.

# 968
  • София

Хм, изобщо ли не пробва, нито веднъж?
Мисля, че и той дърпаше така, явно си в началото още.
Гледай. Ако наистина не дърпа така значи си е негов избор просто.

# 969
  • София

Доколкото си спомням, в един момент и той дърпаше така.

# 970
  • София

Е ти сега очакваш Чудото и да мисли. По спомен, миналата година Юлиян точно така теглеше, на 4 крака, после рамото му беше цялото издрано от въжето. Не мисля, че е против правилата, просто трябва да ти светне да го направиш.

# 971
  • София
Нямам търпение утре да видя как ще рамятат Лазаринов като анимационен герой. Приготвям се за голям смях. 😁

хахах, то кълбото дето ще бутат и дърпат тежки повече от него сигурно Grinning Wink

# 972
За първи път се включвам този сезон и споделям личните си впечатления на леко разочарование от подбраните участници и акцента върху лични взаимоотношения и драми. Вчера ми казаха кой е победителя и че доста бил побутван от продукцията ( според твърденията на друг участник в сезона -конкурент). Не знам как да го публикувам в спойлер за нетърпеливите : ) .
Толкова ме напряга това девойче Джералдин със спектърно поведение и изказ, и се чудя каква мечта за университет от Бръшлянова лига преследва.

Отгоре има едно скрит текст натисни го и вътре напиши кой е победителя ето така
Скрит текст:
пример: Тошко

и после натисни предварителен преглед и ако е така Публикувай

# 973
Тази игра е подходяща Жътварите да секнат загубите.
Въпреки 1-та точка предимство за Рибарите (каквото мисля, че ще дадат) тук е шансът да счупят каръка. Лазаринов и Ники нямат никакъв шанс в такъв тип игра, а точно тук Тодор и Вайс могат да използва и уменията си от бойните спортове. Но пък Чудото, Милен и Боби са яки. Любо и Влади също ще са важен фактор.
Въпреки предимството за сините съм 50 на 50. Но ще стискам палци за Рибарите разбира се. Искам жътвар да си тръгне тази седмица, без значение кой, а ако е Тодор ще е бонус, ама се съмнявам, че ще е той.
Следя триковете на продукцията и това което предстои утре не ми харесва. Клоня към загуба на рибарите. Винаги когато показват, че има проблем в един отбор, печели другия. Искам отново загуба на жътварите. Ще видим утре какво ще се случи.

# 974
  • София

Пишеш [spоiler]текста, който искаш да скриеш[/spоiler].

Само че си изпиши spoiler собственоръчно, не го копирай от моя текст, че няма да ти се получи Wink

Общи условия

Активация на акаунт