💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 670
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 300
Симона с изказването за Ваня, тотално стана за смях. Да нямаш смелост да кажеш, това което мислиш на човека, а да го правиш зад камерата и да настройваш племето с/у него е много гнусна постъпка. От Катя само може да се поучи, тя си казва в прав текст, каквото не харесва, а не шикалкави. За утрешната битка Катя, Йоана, Тодор и Ваня са фаворити за мен.

Утре не е ли капитанската битка?

Да, такава трябва да е. Сега зацепих. Според мен Влади е фаворита.

# 301
Двете сестри ги разбиха. Бяха в синхрон. Не се караха. Йо знае кога да отстъпи. Екатерина водеше. Бяха много спокойни, не спореха.
През цялото време молеха Боби да им даде шанс да редят пъзела. Знаеха колко му е трудно, но знаят и колко са способни точно в това.
Браво и на Боби. Не се отказа и завърши играта си. Ники като маймунка. Акробат си е момчето. За Лазаринов може би сте прави. Но и той трябваше да спира и да изчаква Боби. Явно след това е трудно засилването. Трудно ми е да преценя. Милен беше железен. Държах за този отбор и исках да победят.
Мисля си, че има голям глад на реката. Виждам как Екатерина е с променена физиономия сега. И двете с Йо една до друга доста си приличат.
Доволна съм от резултата днес.

# 302
  • София
Оф, аз всъщност забравих, че утре е вторник и ще е капитанска битка, а се пазя да не гледам промото, защото по инерция си мислех, че ще е номинационна. Значи то първо капитан трябва да си избират и двамата капитани един срещу друг.
ок, ок, моя грешка.

пронгози за капитани?
дали рибарите ще редуват или ще карат по старата схема на Ловците, щом се побеждава не се сменя капитана. С Боби им върви определено. А Жътварите трябва да си изберат нов човек със сигурност. Тодор се провали, значи Любо или Влади? Освен ако не се снишат и дадат поле за изява на Вайс, ама не ми се вярва.

п.п. хаха, Бенгън, тя още си виси викаш? Grinning

# 303
Значи утре очаквам да победи
Скрит текст:
Чудо
хем е по-силен в почти всички "игри" Силови издържливост и.т.н и защото си е похапнал и има енергия не съм сигурен дали гладуват жътварите със сигурност им дават да си похапнат по нещичко било то кашкавал,сирене и такива работи

# 304
  • Испания
Все ще се намерят информатори.

Ако някой иска да гледа лайв с Александър и Сюзън: https://www.instagram.com/ahdimitrov/live/

# 305
  • София
Дори не е необходимо да се помни кой ден каква битка има. Регламентът е в първия пост на темата.

Да, знам го регламента, но по инерция си викам номинационна. Още съм в 1-та фаза (явно). Grinning
Нз, пак е важно, защото тук вече опираме и до психология. Колкото по-бързо спрат серията на рибарите толкова по-добре за Жътварите. Въпросът е дали ще успеят. Стана доста интересно. Болшинството тук не очаквахме такъв развой на събитията. Спомням си как писахме след разпадането на Ловците, че Жътварите стават едва ли не непобедими. Simple Smile

# 306
  • Вестерос
Изгледах. Радвам се за рибарите. Катя и Йоанна знаят как се реди пъзел за разлика от Ваня и ДжеритУ.

# 307
  • София
Нека все пак напомним, че това бе първи пъзел след разпадането на Ловците. Та не е чак такава болка за умиране за Жътварите. Ще каже някой, че нарочно им дават пъзели, че да губят. Ами във втората фаза на формата сме от 2 седмици вече и от общо 6 отборни битки, тази днес бе едва първата с пъзел като елемент.

# 308
На пъзелите иска концентрация. Има хора, които бързо се концентрират. Следиш преливането на цветовете и редиш, не вярвам, някой да е далтонист за да не може да си ги нареди.

# 309
Не виждам с какво са виновни Екатерина и Йоанна, че се справят отлично с пъзелите. Някои мъже са издръжливи, други са ловки, трети са гъвкави, четвърти са силни, те са умни. Кой каквото си има. От друга страна Екатерина винаги е била добра на пъзелите, а това никак не попречи на племето им да гние на реката седмици наред. ИДването на Милен, който също се справя чудесно с тях, съвсем не им помогна. Помогна им подсилването на племето с достатъчно разнообразни, силни и издръжливи играчи. Тази вечер Катя и Йоанна наваксаха изоставането, но все пак 30 торбички време момчетата се бориха мъжки да си изпълнят задачата.
На Жътварите им липсва комбинативност, мисъл, идея как да се справят с проблема и така както Ивана редеше до откат... извинявам се, се опитваше да реди до откат, така и сега момичетата ще ги оставят до последно и ще казват - еми ето, те са виновни. Разместете пластовете, мислете, променете нещо. Ама не, то май е по-леко просто да се обединят около идеята, че Ваня е воденичен камък с амулет.

# 310
Защо на битката, Ваня срещу Симона не дадоха предимство на Симона, например една наредена кула?????
Защото щеше да спечели, когато вече има височината на едната кула, щеше лесно да издигне другите кули на със същата височина. Аз затова ви казвам че нагласят игрите според тяхната си исканост.
Демек, правят така че не най-добрият да печели, а да печели този който ТЕ искат!

# 311
  • Варна/Амстердам
Благодаря за темата! 🦋

Гласувах за Ваня. Много ще се зарадвам, ако жъвтарите паднат още два пъти и излязат на номинации. Любопитно ми е кого ще жертват щом Ванчето е с имунитет. 😁

Радвам се за успешната серия на рибарите и се надявам да победят още поне два пъти. 😁

# 312
  • София
Защо на битката, Ваня срещу Симона не дадоха предимство на Симона, например една наредена кула?????
Скрит текст:
Защото щеше да спечели, когато вече има височината на едната кула, щеше лесно да издигне другите кули на със същата височина. Аз затова ви казвам че нагласят игрите според тяхната си исканост.
Демек, правят така че не най-добрият да печели, а да печели този който ТЕ искат!
Нещо си в грешка. И двете имаха по една наредена кула предварително!

Дяволче, не знам дали някой е докладвал крема за ръце, но както виждаш той/тя продължава да си пише Simple Smile

# 313
Е тя нали в един момент нареди първата кула. Много преди Ваня да е почнала дори. Защо по нея не нареди останалите, а седеше и ги гледаше тъпо?

# 314
  • София
Не виждам с какво са виновни Екатерина и Йоанна, че се справят отлично с пъзелите. Някои мъже са издръжливи, други са ловки, трети са гъвкави, четвърти са силни, те са умни. Кой каквото си има. От друга страна Екатерина винаги е била добра на пъзелите, а това никак не попречи на племето им да гние на реката седмици наред. ИДването на Милен, който също се справя чудесно с тях, съвсем не им помогна. Помогна им подсилването на племето с достатъчно разнообразни, силни и издръжливи играчи. Тази вечер Катя и Йоанна наваксаха изоставането, но все пак 30 торбички време момчетата се бориха мъжки да си изпълнят задачата.
На Жътварите им липсва комбинативност, мисъл, идея как да се справят с проблема и така както Ивана редеше до откат... извинявам се, се опитваше да реди до откат, така и сега момичетата ще ги оставят до последно и ще казват - еми ето, те са виновни. Разместете пластовете, мислете, променете нещо. Ама не, то май е по-леко просто да се обединят около идеята, че Ваня е воденичен камък с амулет.

Екатерина обаче се изправяше срещу Йоана. Сега са в един обор. Колко пъти оригиналните жътвари са губели огромни преднини пред тези двете? Иначе, разбира се, че не са виновни. Напротив, много се кефя, че логическото мислене има такава тежест и че две жени дърпат напред отбор мъже.

Общи условия

Активация на акаунт