💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 617
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна/Лондон
След тоя съвет ми се затвърди мнението, че си заслужават всички загуби.

# 916
  • София
Рева

какво мъжко достойнство за пример

# 917
  • Пловдив
Ами ето, че злобеете излишно. Не съм фен на момчетата, ама им слагате някакви мотиви дето ги нямат.

# 918
Grinning Тошко е успял да ги накара да теглят клечки и пак е той на пангара. Милия той!

# 919
  • Испания
"Клечката реши..." Ето това са жътварите. Клечка до клечка, мила моя майно льо!

# 920
Тодор не е ли бивша мутра? Влади знае ли изобщо какъв е? Тези приказки за чест и достойнство ми идват в повече.

# 921
Как им позволиха клечката да реши племенния съвет?

# 922
Скоро не бях чела вицове за полицаи. Ама то няма и нужда...гледам Влади.
Много се радвам за Тодор. Ако го качат и на бързия влак за Бургас в петък ще съм още по хепи

# 923
  • София
Тя сама си осигури имунитет като отказа 😉

Двете с Ваня са като някакви октоподи с тези прически ... вече не мога да ги гледам с тях 😁
А аз ги виждам по-скоро така:

# 924
  • Испания
Ами ето, че злобеете излишно. Не съм фен на момчетата, ама им слагате някакви мотиви дето ги нямат.

Ако обичаш, коментирай формата, а не пишещите в темата, защото това е нарушение на правилата на форума.

Пиша го, защото не информирам модераторите.

# 925
  • Варна/Лондон
Най накрая ми светна на кой ми прилича Любо, на Мистър Бийн 😁, бая време ме човъркаше.

# 926
Влади и Любо ...  явно имат доблест да си признаят , че те са най-слабите ... в какво са добри ? Да си кажем честно 🤷♀ Ако изгубят Тодор , още повече не ги виждам ... и също съм на мнение , че има много излишна злоба 😑

Доста съм учудена от факта , че до сега Чудомир се представяше слабо , а изведнъж стана един от най-силните 🤷♀

# 927
Бих си помислила, че Николай никога през живота си до сега не е ял. То бива, ама чак пък толкова.

# 928
  • София
Влади как рецитираше.
Единия е бивша мутра ама то няма такъв термин 'бивша' а Вайс го кълнеше за Сюзън само преди 3 седмици. Но видиш ли какви мъже, каква доблест. Миналата седмица с тази мъжка доблест номинираха играча който се представяше отлично, а пожалиха Тошко, който ги дънеше постоянно.

# 929
И аз не разбирам драмата. Ако бяха номинирали Джери щеше да има коментари че номинират жени и Тодор се крие.

Общи условия

Активация на акаунт