💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 653
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Най накрая ми светна на кой ми прилича Любо, на Мистър Бийн 😁, бая време ме човъркаше.
Ха-ха-ха, го забелязах от ден едно, но реших да не споделям публично.

# 931
  • Испания
Утре пак ще има ужасии.

# 932
  • София
Този път гледах промото.
Още една ужасяваща, гладиаторска игра в която миналия сезон станах чудесии. Вече коментирахме преди няколко страници.
Тази игра е подходяща да дадат предимство от 1 точка на Рибарите.

# 933
  • ВАРНА
Хъх - само как Ники - майонезата си отвърза чорпогащника от хладилника през ноща - взе си тортичката и пак си завърза чопогащника да не го разбере Кинг Конг!

# 934
Склонна съм да се съглася с Ваня за това. Просто Тодор сега ще направи всичко възможно да се сдобие с имунитет.

Мале, утре ще се трепят. Дано Влади е добре.

# 935
Много се смях за Николай. Като хамстерче е . Grinning Grinning Grinning
Може ли само някой да ме светне как Ванчето успява да ги поддържа тез мигли на реката ? От началото на формата ми излиза тази мисъл.

# 936
С Влади не е добре работата...миналата година  нямаха ли каски на тази игра?

Ваня е хитра лисица
Защо да саботират игрите мъжете, каква е логиката? Първо искаше Джери да си изхаби грошовете, сега пак търси под вола теле

# 937
Ох , Влади утре ще пострада сериозно от това, което видях в промото!

# 938
  • Пловдив
Изобщо не коментирам хората, а чувствата, които споделят. И е свързано с формата. Тошо си номинираха, всички са доволни, 5 минути преди това беше драма, че няма да е той.
Иначе  заслужава си номинация, макар че днес повече Влади, но не може да искаш да вървиш напред във формат, ако не ходиш на номинации. В друг такъв веднъж се случи едно момче на финал без дуел и загуби адски безславно. А Влади вероятно не е знаел миналото на Тошо, запознали са се там, откъде да научи? Няма достъп до Интернет...

# 939
  • София
Тази игра е подходяща Жътварите да секнат загубите.
Въпреки 1-та точка предимство за Рибарите (каквото мисля, че ще дадат) тук е шансът да счупят каръка. Лазаринов и Ники нямат никакъв шанс в такъв тип игра, а точно тук Тодор и Вайс могат да използва и уменията си от бойните спортове. Но пък Чудото, Милен и Боби са яки. Любо и Влади също ще са важен фактор.
Въпреки предимството за сините съм 50 на 50. Но ще стискам палци за Рибарите разбира се. Искам жътвар да си тръгне тази седмица, без значение кой, а ако е Тодор ще е бонус, ама се съмнявам, че ще е той.

# 940
Утре ще е бая тежко Grinning ама щом влади има снимки в инстаграма ,Жив е хаха иначе утре сме за Рибарите и да има дуел Вайс-Тодор ще е жестока битка а миналата година бяха Март Томас оная жена не  и помня името Веско машината Веско и Милен си приличат Grinning и така

# 941
Никакво хамстерче не е Николай, той е цяла ламя!

Надявам се Влади да е добре и само да ни плашат.

# 942
Ники преиграва с  тоя хладилник и майонезата. Безинтересни станаха вече "рибарите"

Йоана пак кардинални заключения кой кого и защо

# 943
  • ВАРНА
Ох , Влади утре ще пострада сериозно от това, което видях в промото!

Май хич не е сериозно...както винаги преувеличават пострадалият в промото!

......голямо пищене беше и в промото за Любо "ще ми счупите рамото"....пък то нищо общо!

# 944
  • Испания
С Влади не е добре работата...миналата година  нямаха ли каски на тази игра?

Не.

Общи условия

Активация на акаунт