💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 943
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
На Катерина след толкова дрога и алкохол сигурно нещо й се е бъгнало в мозъка и най вече в самоконтрола. Това не е оправдание, а утежняващо обстоятелство.

# 1 096
  • София
мхм, аз нямах предвид да дадат цялото теглене на клечките и кой ще изтегли късата. Така можеше да се заснеме и монтира, че да не издадат нищо и съспенса да си остане за съвета, но те абсолютно нищо не дадоха, което неминуемо води до въпроси и съмнения. Всички знаем за ''Лъжливото овчарче.'' За пореден път нямаме отговор и само гадаем, всичко е възможно, но съмненията си ги има. А освен това монтажът им този сезон е под всякаква критика и е пълно с гафове. Би трябвало този сезон ако екипа е същия да е натрупал опит и подобни грешки да са сведени до минимум, а то какво, в много отношения сега се излагат даже повече от миналата година.

# 1 097
  • София
Според мен, ако Жътварите трябва да избират играч от другото племе, Катя ще е от последните възможни. Милен, Йоанна, та дори и Чудо и Боби ще са им по-добри попълнения.

Ако Катя някак се озове при тях, едва ли ще е преценен избор, а по-скоро "къса клечка" Simple Smile

# 1 098
  • София
Йоанна ще вземат според мен ако имат право на такъв избор.
То тя им беше първата опция заради пъзелите, но от продукцията се намесиха и дадоха право на сестрите да избират преди племето победител.

# 1 099
Милен им е опцията - хем сила, хем ум. Сестрите са долни и подмолни и са саботьорки, особено Йоана.

# 1 100
Йоанна ще вземат според мен ако имат право на такъв избор.
То тя им беше първата опция заради пъзелите, но от продукцията се намесиха и дадоха право на сестрите да избират преди племето победител.
Хм..да. Йо би била първи избор със сигурност, но ми се струва, че няма да имат право на избор.
Според мен и този сезон ще разиграят сценката с пленяването на Капитан Америка от миналата година.

# 1 101
Започва да ме човърка все повече дали рибарите няма да отнесат някаква дисквалификация заради контузията на Влади от промото. Макар че и онази на Любо от битката на платформата беше супер неволна каквато явно ще е и тази... нещо не ме кефи на недоизмислени игри да се раздават санкции при такива събития, независимо за кой отбор. Опит за мамене като на Тодор- ок- ама неволни контузии... миналата година като си натрошиха 3-4 играча краката в играта със скачането за ключове в купите сено беше същото, но без наличие на опонент- травмите се дължаха на недоизкусорена игра

# 1 102
Имам предположение какво би станало (на база някои спойлери). Струва ми се доста логично, а и предният път се оказах почти права като предположих за разпада на Ловците. Слагам в скрит текст.
Скрит текст:
Жътварите остават 5 в петък, тъй като Влади си тръгва сам заради контузия. Тодор побеждава Ники. От продукцията дават възможност на Жътварите да пленят 1 човек от Рибарите - или Джери отива на капитанска битка срещу Катя и Катя губи, или е нещо друго. Но Катя отива при Жътварите заради изгубена игра или някаква санкция, а не защото Жътварите сами си я избират. Някой беше споменал, че Вайс е казал нещо за Джери и това че го е предала. Аз залагам, че предателството е на някой номинационен съвет, а не Джери срещу Вайс на арената и Вайс да изгуби - това и за Вайс не би трябвало да се води предателство. Жътварите имат поне 1 загубена игра и отиват на съвет, на който - тук има 2 варианта - Тошко е с имунитет (след победата този петък) и това се случва следващата седмица, или вече е отпаднал (от Катя или Ваня) и този съвет е малко по-нататък. По-скоро първото. Ваня и Вайс са с еднакъв брой гласове (Катя не би гласувала Ваня да си тръгне). Ако Джери е капитан, тогава зависи от нея кого ще прати на елиминационна игра. Вайс и останалите оригинални Жътвари (+ Тошо, ако е все още в играта) са се разбрали уж предварително да се номинира Ваня, но Джери изпраща в крайна сметка Вайс, който отпада - шок и ужас за Вайс, най-гадното предателство! Та очаквам първо Вайс да изгърми, а после Тодор (който или стига до обединеното племе, или си тръгва точно преди да се състави).

# 1 103
  • Варна/Лондон
Моят мъж колко пъти мерне Влади(гледа заради мен понякога), вика на този колко са у различни по големина мускулите на ръцете, едната доста по развита била. Даже мисли, че е играл канадска борба, а пък аз не виждам разлика в ръцете,но видях снимката горе, та може и прав да моя.

# 1 104
  • София
Изпотих се от напрежение да ги гледам вчера, като все си мислех кой ще си докара дископатия, херния, нещо... Много неприятна игра.
Като гледам, и днешната е благодатна за осакатяване. Толкова ли е сложно наистина едни каски да им дадат... Поне вчера бяха с ръкавици, май; миналата година Юлиян се молеше на някого след това да му отвори пакетчето чипс...

На Тодор пак Ваня му крива за загубата, не теглела както трябва. Rolling Eyes

# 1 105
  • София
Ако трябва да избират жътвари,то ще си искат човек за пъзел ,но и сила-идеален е Милен-така той ще е единственият,пребивавал в 3 племена Simple Smile
На второ място Йо и последна е онази другата.Обаче сега да включим и продукцията.
Знаем,че Йо не иска да е в един отбор с Тодор,а дори и с Ваня.Знаем,че жълтите са вип.Знаем,че продукцията обича Джери,втора по обич -Ваня Simple Smile И двете са богати,и двете са на прицел.Значи трябва да им пратят трета-също богата.
И кой-кой-Катерина.Ще гледаме сега как точно ще го изиграят написаното.Ваня я закичиха с имунитет,Джерката от вчера й лъскат имиджа-предлагат й имунитет,тя -не! Мъжете плачат Simple Smile
А мъжете са взели цезарово решение-пращат Тодор като ловец и ако паднат му пускат Влади,който му се дава.
Но ето след такива кръчмарски сметки как ще предизвикат контузия на Влади.В този случай те дори може да спрат да си дават зор в играта и той да си отиде на дуел след редовен съвет.При всички случаи жътварите губят мъж.

лято! Този път Тодор се държа добре. Държа Любо на кола Simple Smile ,даде всичко от себе си.Вайс си остави кожата на този пясък.Влади-колкото можеше,Джери -също.Единствено Ваня наистина не се напъна много.Накрая всички ги изговориха тези неща,а Тодор не е казал,че Ваня е виновна,а че само тя не се включи достатъчно адекватно.

# 1 106
  • Испания
Екатерина към Тодор: https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/12485531 … 0dd7f8a1&dl=1

Екатерина скромно за пъзелите: https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/12456004 … 881d26cc&dl=1

Екатерина за рибарите: https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/12466705 … 1fae6909&dl=1

Те пък колко ти се радваха...

Екатерина - по женски въпроси: https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/12519940 … 6692c980&dl=1

Екатерина за Ваня: https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/12481297 … 9918e9b3&dl=1

Първото нещо, което е направила след излизане от формата: https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/12523551 … 034472c3&dl=1

Екатерина за пиенето: https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/12420769 … e5883156&dl=1

# 1 107
Хора днес съм на 80% сигурен че рибарите ще бият

# 1 108
  • София
То друга логика няма-сила,килограми,ръст,заредени,отпочинали-остава да не се възползват от всичко това.

# 1 109

Общи условия

Активация на акаунт