💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 598
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 080
Снощи битката ме натовари ,но беше интересна ;
В крайна сметка самото им поведение  от началото на формата ме настрой срещу Тодор и Вайс, прекалено мутренската го раздаваха и все едно им се полага... сега поприбраха перките малко, но пак не са ми симпатични;
Любо и Жандармерията съвсем отпаднаха от класацията ми за финал;
Много добро представяне на Милен, Чудомир и Боби; На Вайс също де...
Ваня много ги дразни и това ми харсва.Има интрига, въпреки режисурата и сценария;
Тодор да не се ядосва, вече всички ние знаем,че се работи по сценарии във Биг брадъри, Мастър шефове и всички реалитита и няма честно и равни правила и трябва да е бил подготвен за това;

Тошко за какво се ядосва? Не може всички игри да са за него, ако изобщо има игра като за него.Да, няма спор, раздава се в игрите.Обаче.Ядосва се на пъзели, значи не е неговата игра, мърмореше че е загубил срещу Боби, защото е имало "целене и бягане".Играта където се бутаха със щитовете и на тази вчера, не е негова, защото е нисък и с малко килограми.Е като изключихме всички тези видове игри, какви трябва да са че да се харесат на Тошко, и трябва ли да ги избират само като за него?

# 1 081
Благодаря на доносниците!

Техните седмици не са като нашите, предполагам са 5 дни. Освен това тези синини най-бавно се заличават, така че може и на месец да са

# 1 082
Много харесвам Ваня с права коса Heart Eyes
А за днешната битка - предричам победа за Жътварите, а и ми се иска вече те да спечелят, че ми писна да гледам как Рибарите (пардон - Ловците) се взимат насериозно. Не че Жътварите ги харесвам особено, но вчера наистина се раздаваха и заслужават малко стимул, че съвсем се демотивираха. Ако паднат и битката е Тодор-Вайс, най-вероятно Вайс ще загуби, но ми се струва малко вероятно Вайс да отпадне точно сега. Тодор ще отпадне от някое от момичетата, може би вече в обединеното племе. Вайс също заслужава да загуби в битка с някоя от дамите. Та не мога да си представя дуел Тодор-друг Жътвар, не ми се връзва точно тази седмица.

# 1 083
.....Тошко пак ще трябва да кове дъски и да строи дървени конструкции и хайде пак на плажа да се трудят и да правят новата игра.
То затояа е ядосан, разкарвали са го напразно, вместо да си стои в ПЕТзвездния хотел и да гледа футбол и жЮ житсу на 65 инчовия телевизор в стаята си.

Точно така си беше:))) Една жена била на плаж в Бургас и от там забелязала Тошко да строи игрите;)
[/quote]

Тогава би следвало да получават възнаграждение за общи работници поне, ако не се оценяват театралните им заложби за участие в спектакъла “ИВ“.

# 1 084
  • София
Дано паднат жътварите днес, гледа ми се Ники още една седмица. Въпреки че то останаха по-интересните участници, би ги погледала в този състав още малко. Само на Лазаринов не ми се вписва много. Ако не беше от ловците, досега да си е тръгнал.

# 1 085

chudomir_grigorov

1. Аз и @yoanna.lazarova на тласъци измаряме жътварите.

Такава дума няма. По-скоро "изморяваме жътварите". Това пак е някакъв бесен източен диалект, но Чудото говори доста по-правилно от Тодор, там вече трябват субтитри Grinning Grin
Малко си чел форума явно - измарям, преценям и тн. е масово употребявано, за жалост. 🙄

# 1 086
Аз не мисля, че Чудомир се е изморил бързо, предвид, че Йоанна и още по-малко пък Катя почти не го подпомагаха по независещи от тях причини. Все пак не са от категорията на Джералдин например... Чудото си дърпаше здраво през цялото време, особено първите няколко минути. И не смятам, че да се сравнява Чудомир с Боби, който влезе свеж в битката, е правилно. Да не мислите, че ако Тошо тъпото беше се съпротивлявал още малко, Боби нямаше и той да грохне. Пролича си на онези ластици, когато даде фира много бързо. Аз смятам, че Чудомир е по-издръжливият от двамата. Бил е доста години професионален футболист, макар сега да не се занимава вече.

# 1 087

chudomir_grigorov

1. Аз и @yoanna.lazarova на тласъци измаряме жътварите.

Такава дума няма. По-скоро "изморяваме жътварите". Това пак е някакъв бесен източен диалект, но Чудото говори доста по-правилно от Тодор, там вече трябват субтитри Grinning Grin
Малко си чел форума явно - измарям, преценям и тн. е масово употребявано, за жалост. 🙄

"измарям", "намалям", "преценям" и "оценям" са типични за Ямбол, Сливен, Бургас... Мисля, че в цяла Източна България така се говори.  Нормално си е изморявам, намалявам, преценявам, оценявам. Но като цяло Чудомир си говори що годе правилно.  Тошето обаче с неговото "бразълско жъу жъцу", "тичам кат машънка, скачам кат пружънка", освен да разсмива, друг ефект не постига. А Влади си говори на типичен люлински

# 1 088
Скрит текст:
Това за Ваня на финалната игра изобщо не го вярвам.За Бобката и Милен съм съгласна ,вече на няколко места го пишеше.За Влади също пишеше ,че напуска поради контузия.Може би ,сега жътварите като останат с двама играчи по-малко ,след Влади и този който отпадне на номинационната,ще им разрешат да пленят някой от Рибарите,и това най-верятно ще е Катя

# 1 089
Според мен не им е толкова неизвестно на играчите времето, в което ще се купува храна, предлага имунитет и т.н. Не се обявява на зрителите, но те си знаят. Така както рибарите на елиминационна помолиха Тошко да се пусне, за да им предостъпи грошове за храна и хоп- вечерта им носят храна да купуват (само веднъж за всичкото им време на реката и то точно тогава). Аналогично вчера с предложението към Джери- те знаеха, че ще се предложи, няма как да е съвпадение да го обсъждат цял ден. Просто не се обявява за зрителя, но не е скрито-покрито за тях.
Аз си мисля, че се гледа сега жътварите да намалеят по-бързо, за да 1. Правят обединено племе или 2. Да им дадат шанс да пленяват от рибари. Утре пак онази ужасна игра с топките (Добата как подмяткаше Веско Мин.година като бръмбар топчица)- пак е силова и ми се струва, че трябва някакво чудо да стане, че жътвари да победят (може да има санкция за на Влади травмата от промото)

# 1 090
Скрит текст:
Аз изобщо не мога да си представя Боби на финал, камо ли пък да победи. Дори ми е абсурдно - много далеч ми е точно той от победител. За Милен съм склонна да вярвам, че ще стигне до самия край, за победа - напълно е възможно.

# 1 091
  • София
В началото не харесвах рибарите, нервното Кате, дето само се кара - голяма досадница, но пък внася цвят. Чудех се на жътварите как са се задържали в резиденцията, нямат кой знае какви качества, чудех се разни кифли с джуки каква работа имат изобщо в този формат. Накефих се много как затъналите, гладни и отчаяни рибари се окуражаваха взаимно, изправиха се, надъхаха се и победиха. Направиха най-добрия избор на играчи от племето на ловците и сега са просто непобедими. Няма го напрежението, щастливи, сити, стиковани, че и Катето блага и усмихната. Жътварите бяха ок докато бяха в резиденцията, след като я напуснаха започнаха интригите и разпада. За жените залагам на Ваня, поделям мнението на останалите - не съм й фен, но пък е много добър играч. За мъжете още нямам ясен фаворит. Харесва ми Чудомир как се справя напоследък и показва качества. Боби също е добър. Ники със сигурност ще отпадне. За миглите на Ванчето и аз се питам как ги поддържа Grinning Ако тази снимка не е доукрасена - доста е попрекалила с тях .... People Eyes
Симона много се изложи с посланието, тъпичка и злобничка.

# 1 092
Според мен днес стратегията при избора на опонент от второто племе ще реши битката. Жътварите просто трябва да неутрализират Чудо и Боби или Милен с помощта на жените. При седем мача Вайс ще играе два пъти, което ще компенсира точката аванс според мен.

# 1 093
Скрит текст:
Това за Ваня на финалната игра изобщо не го вярвам.За Бобката и Милен съм съгласна ,вече на няколко места го пишеше.За Влади също пишеше ,че напуска поради контузия.Може би ,сега жътварите като останат с двама играчи по-малко ,след Влади и този който отпадне на номинационната,ще им разрешат да пленят някой от Рибарите,и това най-верятно ще е Катя

Милен ще им е по-полезен, защото е комплексен играч и може да реди пъзели

# 1 094
  • София
Скрит текст:

Аз прочетох,че
Скрит текст:
В края на тази седмица остават 5 жътвари,как точно-ще видим.После им казват да изберат жени-капитани и изпращат Катя и Джери,която побеждава и я пленява.

Общи условия

Активация на акаунт