💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 599
  • 1 972
  •   2
Отговори
# 1 065
КалиБери, аз нищо не питам, просто си разсъждавам... Simple Smile

Осмеляваш се да поставяш под съмнение космическите качества на Ваня. Това ще ти навлече хейт, а може и доклади към модератори. Ваня е свещената крава на темата.
С 50 процента от твърдението съм до някъде съгласна Simple Smile Другите 50 процента биха могли да бъдат заменени с прилагателно, описващо човек или животно, което не е умно и ще се получи в общи линии и съвсем синтезирано това, което аз мисля. Решете пъзела Simple Smile Чакам чистката!

# 1 066

chudomir_grigorov

1. Аз и @yoanna.lazarova на тласъци измаряме жътварите.

Такава дума няма. По-скоро "изморяваме жътварите". Това пак е някакъв бесен източен диалект, но Чудото говори доста по-правилно от Тодор, там вече трябват субтитри Grinning Grin

# 1 067
Чудото и Джери според мен.

Мисля, че е Ваня

# 1 068
Снощи битката ме натовари ,но беше интересна ;
В крайна сметка самото им поведение  от началото на формата ме настрой срещу Тодор и Вайс, прекалено мутренската го раздаваха и все едно им се полага... сега поприбраха перките малко, но пак не са ми симпатични;
Любо и Жандармерията съвсем отпаднаха от класацията ми за финал;
Много добро представяне на Милен, Чудомир и Боби; На Вайс също де...
Ваня много ги дразни и това ми харсва.Има интрига, въпреки режисурата и сценария;
Тодор да не се ядосва, вече всички ние знаем,че се работи по сценарии във Биг брадъри, Мастър шефове и всички реалитита и няма честно и равни правила и трябва да е бил подготвен за това;

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 12:14 от Наоми

# 1 069
Може би само на мен ми е жал за жътварите. Все са на косъм от победа и губят. Играят, раздават се и накрая нищо. Не е като рибарите в предния състав, които просто си бяха зле.
Нямам и фаворит тази година, никой не ме впечатли достатъчно. А и с тези режисури съвсем ме изгубиха. Гледам го просто, защото съм го започнала.
Грам не може да ми е жал. Нека да видим как печелят живеейки на реката. Едва 2ра седмица са там, а видяхме, че не е като да си охолстваш в резиденцията и да се биеш в гърдите, че си най

Никога не са се хвалили, че са най най...това го правеха ловците. Както е видно досега във всички битки досега рибарите печелят благодарение на ловците или заради нагласените от продукцията игри /стоенето на пети - игра за Катя/

# 1 070
Може би само на мен ми е жал за жътварите. Все са на косъм от победа и губят. Играят, раздават се и накрая нищо. Не е като рибарите в предния състав, които просто си бяха зле.
Нямам и фаворит тази година, никой не ме впечатли достатъчно. А и с тези режисури съвсем ме изгубиха. Гледам го просто, защото съм го започнала.
Грам не може да ми е жал. Нека да видим как печелят живеейки на реката. Едва 2ра седмица са там, а видяхме, че не е като да си охолстваш в резиденцията и да се биеш в гърдите, че си най

Никога не са се хвалили, че са най най...това го правеха ловците. Както е видно досега във всички битки досега рибарите печелят благодарение на ловците или заради нагласените от продукцията игри /стоенето на пети - игра за Катя/
визирам Тодор и Вайс

# 1 071
  • София
Лика прилика с миналогодишните жълтури.

В трети сезон ще са зелени, червени и кафяви, предполагам. Явно на жълтото не му върви в тази игра. Както и на червеното, впрочем...

# 1 072
Милен много ме впечатли снощи. Той изнесе играта на рибарите, заедно с Боби, който свали Тодор за секунди. Чудото не беше ефективен. Явно умората от предната битка си каза думата. Вайс в началото имах чувството, че въобще не тегли. Чак после като смени стратегията бяха близо до успех, но уви. Пак Ваня беше виновна на Тодор. А съветът им беше такава жалка история, че чак ми залипсваха Веско и компания, които поне се оправдаваха с братската любов, а не с клечки.
Тази вечер съм пак за рибарите. Вайс или Джери ми е все едно. Той отдавна трябваше да иде на дуел, а пък тя яко хитрува и се чувства много защитена от мъжката компания.

# 1 073
Понеже видях, че никой досега не го е качил:
Ваня преди няколко дни правеше Q&A в инстаграм, та ето два въпроса от там:
(ще пиша по спомен, че q&a-то вече го няма пък няма как да ѝ цитирам думите дословно)

Тук отговори 7 години(ако не се лъжа, толкова каза), които били крайно недостатъчни.

А тук каза, че Димо я е запознал с каскадьорството, когато тя била първи курс студентка.
И се чудя, тея се познават преди да влезе в ИВ? Hushed
~
Иначе на Сашко простотията е безгранична.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 12:20 от TedX

# 1 074
  • Варна/Амстердам
Ванчето да ги маха тези ветрила от миглите си. Демоде са, а и аз ги намирам за смешни. Иначе ми е симпатична. 😄

Вчерашната битка не ми бе приятна за гледане-жестока и болезнена. Радвам се, че моите любимци спечелиха. Надявам се да го направят и днес, за да бъде номиниран Вайс и да гледаме "смъртоносна битка" в петък (стига да не им дадат пъзел, че ще им е нужно десетилетие или повече да го подредят). 😂

# 1 075
Тодор само дудне по адрес на Ванчето, ама сърцето му се къса от завист за амулета и кесията й.
Дали пък с тая цел не изтегли късата клечка?
Ако е така, дано наистина се окаже,че е изтеглил късата клечка и да изхвърчи  в петък от собствената си простота.

# 1 076
Но главното в поста на Тодор е потвърждението, че са пререждали битки и тази година.
Как можем да сме сигурни, че това е вярно? Той май не присъства на тази битка.

Бенгун конспирацията го казва, значи е така.

От продукцията са нямали пари този сезон и са карали участниците да ходят на терен и да правят игрите, препятствия и т.н.
3 дни преди битката на Йоана са построили терена, но тъпата продукция не е преценила, че ще има номинации. Йоана е номинирана и..... лошо, Тошко пак ще трябва да кове дъски и да строи дървени конструкции и хайде пак на плажа да се трудят и да правят новата игра.
То затояа е ядосан, разкарвали са го напразно, вместо да си стои в ПЕТзвездния хотел и да гледа футбол и жЮ житсу на 65 инчовия телевизор в стаята си.

Точно така си беше:))) Една жена била на плаж в Бургас и от там забелязала Тошко да строи игрите;)

# 1 077

"каскадиорство", пфф хахахаха

# 1 078
Скрит текст:
Мисля, че Любо и Джери отпадат 1-2 седмици след Влади. Обърнете внимание на ръцете му в тези снимки:

Това най-вероятно са охлузванията от капитанската битка.

# 1 079
Тези мигли на Ваня сигурно й помагат за аеродинамиката. Друго обяснение нямам.

Общи условия

Активация на акаунт