💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 641
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 050
КалиБери, аз нищо не питам, просто си разсъждавам... Simple Smile

# 1 051
  • Испания

chudomir_grigorov

За днешната битка идеята ни беше проста:
1. Аз и @yoanna.lazarova на тласъци измаряме жътварите.
2. Чакаме да влезе @borislav_lazarov_coach и тогава нямаше да има сила, която да ни спре.
3. @milen_tsvetkov се заварява за стълба, а @nikolai_stefanov1 се опитва да ги "зашамати" по-дълго време.

Дадох всичко от себе си в първите минути и още на 3-тата виждах как @thefit.eng бе почти отделен от кола, но тогава се появи "Божията ръка (a.k.a. Марадона)" на @todorzhelyazkovbjj, която върна Любака в играта, а аз изразходих доста от силите си.
Радвам се, че това се случи, защото така играта стана по-интересна и всички на терена стигнахме до чисто волевите си усилия.

Чувам "ИГРАЙ!" от Димо и осъзнавам, че всичко започва отначало, но нямам същата енергия.

Най-лошото беше, че не знаехме кога ще дадат правото на Боби да влезе...
Ники даде всичко от себе си и забави максимално жътварите, но бе изкорубен.
@rush.katerina береше душа и тя...
Обръщах се да видя какво се случва с Милен и това ми даваше сили, защото знаех, че този човек ще се мъчи толкова, колкото ние го позволим.
ЛЮБАКА Е АУТ!
Боби влиза и мигновено се случи най-логичното... РИБАРИТЕ СПЕЧЕЛИХА!

В тази битка имахме преимущество от към килограми и сила, но жътварите се представиха много достойно предвид ситуацията, в която се намираха.
Адмирации за @vaischo, който си остави душата на арената.

# 1 052
  • София
Тази игра ми стана толкова неприятна и безинтересна, че смених канала. По0тъпа игра не бях виждала във формата.

# 1 053
  • Берлин
Усещам, че рибарите ще загубят днес. Постоянните победи и плющенето в "резиденцията" няма как да не повлияят. Не харесвам никого при жълтурите, но Тошо и Влади са ми рядко антипатични. Искам да си ходят първи. След тях ДжеритУ уууу и после останалите, без значение в какъв ред. И Ваня не харесвам, не вече, а изначално.
И при рибарите не е кой знае какво, но там се замислям поне за поредността. Сигурна ми е само 1-ва позиция- Лазаринов

# 1 054
ако трябва да се наредят:
за рибарите - лазаринов, след него ники. след това ми е трудно вече да преценя. м.б. катя, йоана или чудо и накрая боби и милен.
при жътварите - все е зле. първо бих изхвърлила джери, след това любо и жандарма; двете табуретки и накрая ваня.

# 1 055
Игра, в която победителя зависи от водещият:) Е няма такава пародия.Водещият, ако беше забавил влизането на Боби, рибарите щяха да загубят, ако го пусне по-рано, рибарите печелят без проблеми.Е може ли да има състезание в което всичко да зависи от съдията?Simple Smile

# 1 056
Вчера, всички жътвари знаеха предварително за предлагането на имунитет на Джери. Само Ваня не беше информирана за тегленето на клечките от мъжете.  Съответно Джери, знаейки цялата информация, си запази парите, а Ваня стреля напосоки срещу Влади. Не мога да се съглася, че Ваня не е дърпала достатъчно, но нали им е черна и все и намират кусури. Надявам се на нова загуба на жътварите днес.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 10:09 от Еос

# 1 057
КалиБери, аз нищо не питам, просто си разсъждавам... Simple Smile

Осмеляваш се да поставяш под съмнение космическите качества на Ваня. Това ще ти навлече хейт, а може и доклади към модератори. Ваня е свещената крава на темата.

# 1 058
  • София
Може би само на мен ми е жал за жътварите. Все са на косъм от победа и губят. Играят, раздават се и накрая нищо. Не е като рибарите в предния състав, които просто си бяха зле.
Нямам и фаворит тази година, никой не ме впечатли достатъчно. А и с тези режисури съвсем ме изгубиха. Гледам го просто, защото съм го започнала.

# 1 059
Скрит текст:
Приятел на Вайс беше написал, че на финала има жътвар, но не печели.

# 1 060
На мен ми се стори, че Чудомир много бързо се измори снощи.
Иначе, не мога да не отбележа, че Вайс и Тодор се бориха здраво.

# 1 061
Нямам търпение утре да видя как ще рамятат Лазаринов като анимационен герой. Приготвям се за голям смях. 😁
Лазаринов ще е срещу Влади. :/ И от промото се вижда, че когато се случва това с Влади, ще са точно до вратата на Жътварите.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 11:44 от DebSs

# 1 062
Може би само на мен ми е жал за жътварите. Все са на косъм от победа и губят. Играят, раздават се и накрая нищо. Не е като рибарите в предния състав, които просто си бяха зле.
Нямам и фаворит тази година, никой не ме впечатли достатъчно. А и с тези режисури съвсем ме изгубиха. Гледам го просто, защото съм го започнала.
Грам не може да ми е жал. Нека да видим как печелят живеейки на реката. Едва 2ра седмица са там, а видяхме, че не е като да си охолстваш в резиденцията и да се биеш в гърдите, че си най

# 1 063
Но главното в поста на Тодор е потвърждението, че са пререждали битки и тази година.
Как можем да сме сигурни, че това е вярно? Той май не присъства на тази битка.

Бенгун конспирацията го казва, значи е така.

От продукцията са нямали пари този сезон и са карали участниците да ходят на терен и да правят игрите, препятствия и т.н.
3 дни преди битката на Йоана са построили терена, но тъпата продукция не е преценила, че ще има номинации. Йоана е номинирана и..... лошо, Тошко пак ще трябва да кове дъски и да строи дървени конструкции и хайде пак на плажа да се трудят и да правят новата игра.
То затояа е ядосан, разкарвали са го напразно, вместо да си стои в ПЕТзвездния хотел и да гледа футбол и жЮ житсу на 65 инчовия телевизор в стаята си.

# 1 064

За първи път се тегли чоп за съвет и те не го дават това? Така че е напълно нормално да задам въпроса, а дали изобщо го е имало? А ако го е имало, защо не е показано? Simple Smile

За да има изненада и за зрителите, а не да знаем още в началото на съвета кой ще е номиниран, преди да сме чули и първата номинация.

Какви мъже имаше миналата година, пфууу

Хаха, това ме разсмя Grin Grin

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 11:33 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт