💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 605
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Към днешна дата се вижда как Ивайло много бързо изгоря наистина. Попадна в лошия момент на лошото място. Спомняме си как Чудомир не блестеше с нищо при Рибарите и какви критики търпеше тук. Как Милен отиде там и се срина и той влезайки в лоша серия и в общата сивота и посредственост на племето. И след като се махнаха от реката, но и забележете със свежата ловджийска кръв всички са като нови.  За пореден път се вижда, че психологията играе основна роля. И миналата година Добрин блесна чак когато попадна под крилото на Юлиян и Пламен. Ако има силен колектив със силни единици индивидуалните качества лесно могат да излязат на показ.

# 1 036
И все пак - няма да е особено готино и справедливо крайният победител да е някой, който тепърва блесва (като Чудомир или Боби - Боби ми беше тотално безличен и безинтересен докато беше при Ловците, а Чудото ми се струваше посредствен). Имаха достатъчно време да се доказват, сега ми се струва малко късно да изгряват. Да, територията и условията могат да бъдат кофти, съплеменниците също, но това е част от играта и трябва да се адаптираш. Лично мнение Simple Smile

# 1 037
Специално на спойлерите за финалистите и победителя не вярвам,защото всеки път се казва различно.
За елиминации и дуели досега мисля,че почти всички са били достоверни.

Аз си оставам Жътварка,въпреки че мъжете там много ме дразнят по отношение на Ваня.
Ако Ваня нямаше имунитет,дали пак щяха да теглят клечки? Щяха,ама друг път.
Иначе за самото теглене на клечки,не виждам къде е проблема.Който и да отиде от тях 4-мата,е едно и също.

Дано утре рибарите паднат и Тошко да им вземе един.

# 1 038
Специално на спойлерите за финалистите и победителя не вярвам,защото всеки път се казва различно.
За елиминации и дуели досега мисля,че почти всички са били достоверни.

Аз си оставам Жътварка,въпреки че мъжете там много ме дразнят по отношение на Ваня.
Ако Ваня нямаше имунитет,дали пак щяха да теглят клечки? Щяха,ама друг път.
Иначе за самото теглене на клечки,не виждам къде е проблема.Който и да отиде от тях 4-мата,е едно и също.

Дано утре рибарите паднат и Тошко да им вземе един.

Най- вероятно така ще стане, ама баш пък Катя ли от всички ще вземат ? Никаква логика не виждам при това разпределение на силите.

# 1 039
Oткъде идва това,че ще вземат Катя?
Точно пък тя,и на мен не ми се вярва..Никой не я търпи и желае.

"Тошко да им вземе един" имах впредвид да го прати у дома Simple Smile

# 1 040
Не съм прочела всичко и може и други да са забелязали но с това рязане и преснимане на сцени вече се излагат.
По долния момент е от част 2, има я в vbox7, някъде на 4:11мин, който не вярва може да провери.
Пред Никито има кебапчета и собствената му чиния е пълна.
В следваща сцена в която разговора тече (Милен взема думата) все едно че нищо не е преснимано. Но се вижда, че нито кебапчетата са там, чинията на Ники въобще я няма, бирата е друга и много неща по масата са други.
Резил, резил!

# 1 041
Много фалшиво "реалити". "София ден и нощ" е по-истинско Simple Smile
Иначе много бездарен монтаж, да .. не за първи път.

# 1 042

Мъже говорят и сплетничат като дърти бабички...все едно гледам ония двете баби от Комиците.
Пародия на мъже. Как да искам такъв индивид да победи.
Не че всички рибари са идеални де.
Лика прилика с миналогодишните жълтури.

# 1 043
  • София
Защо се отделиха мъжете при жътварите да си обсъждат отделно от Джери и Ваня и уж после теглили клечки. Ами много ясно - как иначе щеше Джери да се чуди дали да си купи имунитет, ако знаеше, че Тодор е "избраният"? Т.е. всичко следва сценария, няма туй-онуй.

# 1 044
Относно тегленето на въжето от Ваня, а и от Екатерина (това пак не се коментира) те двете теглеха където намерят, нямаха някаква контра, Джералдин/Йоанна теглиха където е възела, а това има значение.

Чопа с клечките нямаше как да го дадат понеже още преди съвета щеше да се знае кой ще е номиниран. Имаше един момент когато бяха четиримата преди да тръгнат към съвета, само Тодор мина и се поздрави с всички, така че от там може да се направи предположение, че той ще е номиниран.

Нещо ме гложди от известно време, ако продукцията още изначално е решила кой ще спечели и ще го добутва до финала, Борислав и Чудомир са резерви и нямат шанс да спечелят.

# 1 045
А Ваня пък от къде изобщо знаеше, че на Джери ще ѝ предлагат каквото и да било? Сякаш до сега са го правили. Да не е ясновидка? То вярно, че тя от всичко разбира, ама чак пък толкова...
И други неща се чудя. Не е ли по-правилно да питат след номинациите номинираните дали искат да се откупят, а не да ги карат да си харчат жълтиците предварително? И дали цената за имунитет е винаги 200 гроша, или ще варира в зависимост от това, кой колко има? И как пък един не попита "Мога ли да купя малко храна за племето с моите грошове?" Е така, да се пробва, пък току виж му позволили. Ваня, например, като победи и се замогна, не можа ли да каже, "Абе, я дайте една питка със сирене за 30 гроша, бълха ме ухапала".
Другите ми разсъждения са на тема, че ако си аутсайдер във всяка група, в която попадаш, то, може би, проблемът не е в групата, но тях ме мързи да ги развивам, та ще си остана само с това изречение Simple Smile

# 1 046
  • Испания
Чудомир с чувство за хумор.

# 1 047
Бичето Тодор изтръгнат от кола! Е няма такъв кеф! Мижитурки са мъжете в жътварите, то клечки, то бабешки сбирки.....Ванчето им обърка сметките. Твърдо съм за рибарите.Довечера играта ще е "трепач".

# 1 048
  • София
MegaMeg, това че не са го излъчили, не значи, че не са питали.
Изобщо, нали на всички ви е повече от ясно, че те са там 24/7, а на нас ни се сглобяват епизоди от час и половина с рекламите. Ще ни показват каквото си искат, според както искат да ни повлияят.
И най-вече за да има такива вечно питащи - как тоя и оня е ясновидец и как пък са толкова тъпи, че не се сетиха това или онова Wink

# 1 049
  • Варна
има ли някой да вярва , че няма сценарии и режисура ?

Общи условия

Активация на акаунт