💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 616
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 020
Да не бързаме с догадките...още рибарите не са загубили, а ако това стане /дано!!!/, най-вероятно ще номинират Ники.
Скрит текст:
Само се чудя как ще изравнят от продукцията племената след напускането на Влади

# 1 021
Ами не е точно така.Как пък почнаха да обсъждат кражбата точно преди кражбата.Миналата година имаше и кутия на пандора,  имаше плен на капитан в капитанска битка.Защо тази година не ги обсъждат и тези варианти,  а обсъждат само каквото предстои да се случи?

По-вероятно е да обсъждат всички варианти, но пускат само това, което има връзка с епизода. И тези неща може да не са ги обсъждали точно в деня, а така да са го монтирали.

# 1 022
  • София
Да, може и така.
Но каквото и да е, монтажа е под всякаква критика, сценария също. Ето защо има и толкова много съмнения сред нас за всяко второ нещо.

Спомнете си онова с черквата и как се превърна в директен спойлер от продукцията, защото стана истина. За разпадането на Ловците. Сега пак същата работа, аз на майтап го писах тогава, ама ако наистина отчето ''познае'' свише, че победителя ще е един измежду Йоанна, Лазаринов или Боби направо да си късат книжките всичките там идиоти. Но това вече ще е прекалено нагло и тъпо дори и за ТЪпарев, така че вече мисля, че няма да стане, но си имам едно на ум и ако един от тези тримцата е на финал, то ще имам една сигнална лампичка.

Спомнете си как точно ден преди официалното разкритие на сестрите как Тодор получи факс от небето и разгада мистерията. Лазаринов и той. Кръстих го Инч Хай частен детектив, щото и той е един такъв дребен. И сега също, масово се говореше за купуване на имунитет и хоп още в същия епизод това е реалност. Ами не се прави така бе хора. Пълни ама пълни аматьори сте.
Ето и днес това за чопа преди съвета. Поредната слаба бримка. Пак тъпо решение да не го покажат или просто не го е имало и за това и не са го показали...

# 1 023
Скрит текст:
Имах друго мнение за жандармерията. Гледайки Владислав, се отчайвам. Нито физическа подготовка, нито интелигентност, шопски говор... Ужаааааааааааас!
Що,че па у другите, де виде  тритЕ  изредени от тебе, по-добре представени?🤪😂

Това, че другите не са добре подготвени, не са интелигентни, и говорят или не зле, не запълва липсите на Владислав. Имам/имах друго мнение за жандармеристите.

От кого да очаквам повече? От Вайс? От Тодор? Няма как да се случи.
То и аз! Разбирам те! Просто ми  се струва, доста добре премерено!
 "Гилдията", която познавам , може да рецитира Шекспир, но с "вуньо" от улицата , да псува, храчи и пелтечи  като каруцар. 🤪
Досега не съм си позволила , да коментирам физически или друг физиологичен дефект.Едните са видни, другите не.Но нямат нищо общо с интелектуалния капацитет.А когато някои прекалено си го изтъкват, не мога да се сдържа.
Ще продължа тук, за да не пускам пост след пост:
Това с късата клечка не ми де се стори ок, ама хич.Въртяха сукаха, пънаха, излизаха на "амбразурата",
ама накрая -късата клечка!?
Водещата много удобно им го напомни -накрая всичко се решава от късата клечка.

# 1 024
  • София
Мен тези агресивни битки като днешната и утрешната ме натоварват страшно.
Интересен ми беше диалогът между водещите и Тошко.
-Губил ли си с 6:0
-Да
-И какво трябва да направиш,за да  преодолееш противника
-Да го заключиш
Нещо измислиха мъжете,тези клечки да си ги увият във фолио.
За първи път ми харесаха Тошко ,Вайс и Любо.Последният се бореше,но и даваше указания.Влади не знам защо толкова пасивен беше.За първи път(моля да се отбележи в протокола Simple Smile ) ми хареса малкото сладко дете Джери.
Ванчето наистина маркираше дърпане,но го отдавам на това,че не е нейното.
Влади реално е по-слабото звено в новите жътвари.Въпреки това ще е гадно,че най-вероятно ще напусне,но той вече се беше предал.
Вече вярвам,че още от утре ще започне едно дълго и продължително изкачване на жътварите,защото след днес,те станаха племе.

# 1 025
Ако финалът е на 4-ти декември, кога се очаква да остане 1 племе и с колко човека? В момента са 13, 1 отпада в петък, Влади ако е с контузия и си тръгне сам - остават 11. Ако отпада по 1 на седмица, то в края на месеца имаме 9 човека и тогава ли ще е 1 племе? Значи във финалната седмица трябва да отпада по 1 човек на ден, но пак ми се виждат много за 4-ти.

# 1 026
  • София
Дано контузията на Влади да не е сериозна.
ТЪпарев за сезон и половина само с ИВ контузи или отказа толкова играчи колкото във всички сезони на Сървайвър и Фермата не е имало. :о

# 1 027
  • Sofia
Единият от дуелите ще е мъж срещу жена.. Тук е ясно, за кого ще е точката.

Ох, на тази снимка двамата изглеждат така, все едно... Сещате се. Grinning
Иначе, това май са Джери и Боби? Или Чудо?

# 1 028
  • София
Чудото и Джери според мен.

# 1 029
  • София
Обединеното племе е от 8 човека.След което се започва едно бясно препускане.Падат по двама на ден,че и нощни двубои гледахме.Махнаха резиденцията като локация,а сега на реката ли ще висят ,ха-ха.
Не съм гледала оригиналното предаване.Лично на мен Обединеното племе ми е най-интересно,а така го претупват накрая.

# 1 030
  • София
Тогава имаше и имунитет за победителя и се гласуваше пак.
Абе ставаше адски динамично, но претупват яко на финала да.
За съжаление винаги е така и не само тук. Аз за това обичам много първите фази на всяко едно шоу, защото хем е пълно с хора, хем знам, че тепърва предстои най-интересното.

# 1 031
  • Sofia
Как пък по-рано не прочетох спойлера на Дебс за днешната битка?! Щях да се гътна до края на играта.
Браво на рибарите!
Въпреки отвратителната битка,и двете племена се биха страхотно.
А утрешната е не по-малко отвратителна.

# 1 032
Е трябват си и силови битки и те обикновенно са към края на играта.
Не мога да преценя жътварите  имаха ли шанс днес. Милен странно беше застанал по едно време...

Рибарите имат и психо предимство освен това което ще им дадат.  Утре пак са фаворити, но да видим.

# 1 033
Здравейте! Миналата година мернах Март в игрите и ми останаха очите в него. Grin След това се загледах и в самите игри, попаднах на вас и реводно чета.
Съвета тази вечер беше пародия. Ако не е някаква стратегия от страна на мъжете, която в последствие ще видим, просто беше плачевно. Днешната битка "не беше моята" и не ми хареса. Като гавра с участниците ми идва.
Нямам фаворит този сезон, леко клоня към Ваня. Милен има качества, но ми идва безгласен на моменти, особено докато беше в Ловците. Любо е умен и хитър, но не ми допада особено. Според мен Ивайло имаше потенциал, много ме радваше как се гавреше в няколко игри с противниците си.
Катя към Тодор по време на битката когато той падна на колене докато се държеше:
"Абе махни го т'ва колянце, слънце. На колене само в църквата." Trollface

# 1 034
Тая седмица направо си е Чудо голямо.

В анкетата гласувах за Йоанна. За мен тя е по-комплексен играч от Ваня, която би ми била втори избор на база игра. Ваня бих казал, че я превъзхожда единствено по физическа сила, а в останалите компоненти Йоанна е по-добра. Мисля, че не останаха много съмненията след вчерашната игра, кой от кого е "преписвал" на пъзелите в елиминационния двубой, в който двете участваха. Интересното е, че Йоанна обира доста негативи, в нещо, в което и Ваня се пробва, но не особено успешно до момента - т.нар. "социална игра". В крайна сметка сметките, кроежите и стратегиите са част от играта и всеки играч си ги ползва в една или друга степен.

Като цяло, нямам против никоя от четирите да стигне до обединеното племе, може би Джералдин заслужава най-малко в сравнение с останалите като цялостно представяне. Екатерина също би ми харесало да я видя в обединеното племе.

Доволен съм, че отново Рибарите спечелиха. Първоначално ги бях отписал, въпреки по-габаритните мъжаги от техния отбор. Като видях Тошко Африкански как се гепи за стълба, си казах, че маймун с жиу-жицу и с багер да го дърпат, това там. Ама нейсе, и това не беше неговата игра. Милен, Вайс и Чудомир бяха героите днес. Вайс положи много усилия и добре измисли да дърпа въжето с тялото си като впряг, почти ми стана жал за него. Милен наистина си беше най-тежкият, ама и захватът му беше железен.  

На съвета с тия клечки беше смешна работа. Наливаха си комплименти, тупаха се в гърдите и накрая к'во - ше теглиме клечки, хахаха. Аз си мисля, че Джералдин усети, че няма да е номинирана и затова реши "да рискува" и си запази грошовете. В крайна сметка съм много доволен, че Тодор е на елиминации. Ако падне от жена на пъзел, сериозно бих се притеснил за здравето на околните веднага след играта. Най-вече на продукцията Grinning

Общи условия

Активация на акаунт