💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 625
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Испания
Вайс към Екатерина и тя му отговаря.

Вътрешно-заводски хумор.

# 1 006
Залагам, че Тошко ще отпадне като го изправят срещу Катя, Ваня или Йоанна. Но такава битка няма да е тази седмица. Този петък очаквам Тодор срещу Ники и Ники да си ходи вкъщи.

# 1 007
  • Вестерос
Това е и моето предположение.

# 1 008
Ако се наложи да гласуват тази седмица рибарите ги виждам така нещата:
Екатерина - Николай/ няма  да забрави реката/
Чудомир - Лазаринов / няма да е против бивш рибар/
Останалите ловци - Николай / няма да пипнат Лазаринов и Екатерина /
Ники да се моли утре за победа. Мисля си, че и той усеща нещата и какво го очаква.

# 1 009
Имах друго мнение за жандармерията. Гледайки Владислав, се отчайвам. Нито физическа подготовка, нито интелигентност, шопски говор... Ужаааааааааааас!
Що,че па у другите, де виде  тритЕ  изредени от тебе, по-добре представени?🤪😂

# 1 010
  • Вестерос
Спойлер за другата седмица, който видях във фб, както и уж за тази.
Скрит текст:
Постоянно се коментира, че другата седмица жътварите ще пленят Катя. Сигурно с пари ще я купят.
Влади щял да напусне заради контузия тази седмица.

И също друг спойлер за финалистите Grinning Oт фб пак. Нищо не гарантирам аз

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
"Милен, Бобката и Любо са на финал"

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 23:55 от Tiffany А

# 1 011
  • София
Аз все се връщам към "предчувствията-предсказания", на които Йоанна обръщаше внимание, когато посещаваха разни забележителности. Помните ли, че първия път (когато бяха в църквата), уж победителят щял да бъде от Ловците.

При втората среща, след разпадането на Ловците и вече като Рибари (в пещерата), също уж там бил победителят. И Йоанна доволно каза: "Значи аз, Боби или Лазаринов." А защо пропусна Милен?
Направи ми впечатление, защото ми е фаворит. И ми се струва в стила на продукцията да намеси "звездите ми го говорят" - хем предсказанието да се сбъдне, хем да не е издадено предварително.

Най-слабото звено от останалите е Лазаринов. За съжаление, едва ли той ще си тръгне тая седмица.

# 1 012
Аз всъщност така и не разбрах как Милен удържа да да не се изпусне. По едно време беше заел някаква невъзможна поза и се беше усукал, имах чувството,че още две дръпвания и е аут. Даже на Тодор ми изглеждаше да му е по-леко.

Утре залагам три гроша, че ще паднат Рибарите. Статистика. Толкова дълго време побеждават, че просто е време да паднат.
Иначе тази игра и как Добрин вкарваше противника заедно с топката са ми един от ярките спомени от миналия сезон.

# 1 013
Ваня защо мисли, че могат да предложат на Джери да си купи нещо, но не и на другите?

Защото всички уачстници са ясновидци тази година:))) Обсъждаха кой играч да откраднат,  преди да обявят че ще има кражба.Знаеха кога точно ще обединяват племената.А бе всичко предвиждат.

Кражба имаше миналата година, а обединението би трябвало да се случва при определен брой останали играчи... та не е чак толкова странно да ги знаят и обсъждат тези неща предварително.
Ами не е точно така.Как пък почнаха да обсъждат кражбата точно преди кражбата.Миналата година имаше и кутия на пандора,  имаше плен на капитан в капитанска битка.Защо тази година не ги обсъждат и тези варианти,  а обсъждат само каквото предстои да се случи?

# 1 014
  • Испания
Скрит текст:
Имах друго мнение за жандармерията. Гледайки Владислав, се отчайвам. Нито физическа подготовка, нито интелигентност, шопски говор... Ужаааааааааааас!
Що,че па у другите, де виде  тритЕ  изредени от тебе, по-добре представени?🤪😂

Това, че другите не са добре подготвени, не са интелигентни, и говорят или не зле, не запълва липсите на Владислав. Имам/имах друго мнение за жандармеристите.

От кого да очаквам повече? От Вайс? От Тодор? Няма как да се случи.

# 1 015
  • София
Изпадам в потрес всеки път, когато здрав-прав мъж говори за себе си с умалително име, например Вайс-чо...
След това нищо не мога да му приема на сериозно.

# 1 016
  • Испания

Ами не е точно така.Как пък почнаха да обсъждат кражбата точно преди кражбата.Миналата година имаше и кутия на пандора,  имаше плен на капитан в капитанска битка.Защо тази година не ги обсъждат и тези варианти,  а обсъждат само каквото предстои да се случи?

Имат кристална топка, наречена "Продукция", но са изрязали кадрите. 

# 1 017
Аз мисля, че ако паднат рибарите, най-вероятно е да пратят Катя срещу Тодор. Самата Йоана в миналия епизод, ако не се лъжа, на въпроса на сестра си, кой би бил следващия номиниран, без да се замисли ѝ отговори - "ти!"
Тя усеща нагласите най-вероятно.

# 1 018
  • София

Игри на волята(11.11.2020) Сезон 2 Епизод 49

и още един

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението
[/color]  

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 019
Скрит текст:
Без някой да се обижда, най-вероятно на някои хора Любо и Боби са фаворити, но за мен те двамата нямат място на финал. И ще съм доста разочарована, ако един от двамата спечели. Но аз на спойлери във фб не вярвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт