💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 633
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Все пак мисля утре 55 на 45 за Жътварите предвид самата специфика на играта. И край на серията от 7 поредни загуби. Интересно днес Боби спомена за световен рекорд в ИВ за брой поредни победи. Явно не е 7, а колко ли е?

# 991
Скрит текст:
Коментар към спойлера
Скрит текст:
Спойлера за победителя
Скрит текст:
Вече няма да е изненада Joy
Скрит текст:
Аз това за Ванчето и без спойлер го разбрах, когато ѝ връчиха парашута за финала. Много плоско се получи тази година.

# 992
Рибарите станаха прекалено арогантни.

# 993
  • Вестерос
Защо? Супер им е след толкова загуби Simple Smile Ловците като печелеха наред да са били арогантни?

# 994
Това което най-много ме е дразнило в ИВ е липсата на ясни правила.
Ние винаги сме в неведение и не знаем кога и кое се прилага.
И миналата година бе така, но в тази нищо не се е променило, даже още по-зле е станало. Не знаем кога се дават имунитите, кога се дава право да се купуват имунитите с жълтиците. Защо не ни се каже предварително? Тогава няма да има хули и съмнения.

Ти да не мислиш,  че те предварително знаят какво ще правят?Действат според ситуацията,  за да изравняват силите.Ако и утре жътварите паднат,  ще има пак пленяване на играч или нещо подобно.Боби ги усеща накъде вървят нещата и затова иска да продължават да побеждават.Но и да продължат,  ония ще измислят една кутия на пандора и пак ще ги прекарат.Правилата се използват за да бутат играта на където е нужно.Затова и няма как да ги обявят предварително.

# 995
Скрит текст:
Коментар към спойлера
Скрит текст:
Спойлера за победителя
Скрит текст:
Вече няма да е изненада Joy
Скрит текст:
Аз това за Ванчето и без спойлер го разбрах, когато ѝ връчиха парашута за финала. Много плоско се получи тази година.

Скрит текст:
Това не го разбрах с парашута

Кой спойлер коментирате в момента?

# 996
Скрит текст:
Ако наистина този човек е победителят, то аз съм изключително доволна - абсолютно заслужено и справедливо, най-силният играч този сезон.

# 997
  • Испания
Някой питаше защо Чудомир не теглел като Вайс. И Чудомир, и Йоанна теглиха известно време така.

# 998
  • Вестерос
Скрит текст:
Не съм съгласна, че е най-силният играч. Определено Йоана я бие по някои точки като играч.

Дали Тодор ще падне, как мислите?

Аз питах, ама после видях, че и те така теглят.

# 999
  • Берлин
Нищо изненадващо в тази тъпа игра, но си имам любим момент- тошо изтръгнат от кола. Кеф!!!!

А спойлерът е кьор фишек. Залагам бутилка уиски, че е партенка

# 1 000
Не мисля, че Ваня е хлъзгала умишлено Джери. По-скоро търси близост, опора, другар, да не е сама. Две жени са останали ако те не са заедно кой да е? На онези празноглавци ли да разчита?

Много хитро Ваня се опитва да влезе под кожата на Джери.Ако успее да я обработи и станат комбина,  Джери може да убеди и Любо да не гласува срещу Ваня.Джери и Любо са си конмбина.Ако и Ваня се включи там си стават трима.На нея това и е шанса.При Вайс и Тошко няма как да пробие.

# 1 001
  • Испания

milen_tsvetkov_

Това беше една от най-сладките, но и най-болезнени битки в @igri.na.voliata.bulgaria . Катарамите на коланите ми минаваха точна на мястото на нерва инервиращ кожата на бедрата (femoralis cutaneus lateralis Simple Smile).
При всяко дърпане на @vaischo @geraldine.todorova и @vanessaseemore минаваха иглички по двата ми крака (подобно на усещането когато си ударите лакътя), а повярвайте ми те дърпаха здраво!
Като сила в ръцете се чуствах добре, но като последици след битката не усещах въобще допир по външната страна на бедрата.
Но както е казал някога някой мъдрец - no pain, no gain!

# 1 002
Ако Рибарите паднат утре, като нищо ще изпратят Катя на елиминация. Тя може да реди пъзели, но май отдавна са ѝ вдигнали мерника заради това, че им къса нервите.

# 1 003
Скрит текст:
Аз пък се надявам да е вярно. Не намирам Йоанна за по-добра. Никак не искам Йоанна да е победител, защото ми е отвратителна.

# 1 004
  • Вестерос
Според мен Николай ще пратят, ояде се.

Катя им е нужна още. Тази седмица е нямало скандали.

Скрит текст:
Да съм казала, че я искам Йоана за победител? Казах, че е по-добър играч от Ваня. Това, че ти не я намираш, не означава, че други не я намират за такъв.

Общи условия

Активация на акаунт