💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 618
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 945
Никаква изненада в номинцията на Тодор.
Само се чудя, защо Любо, Влади и Джери се правят, че не играят заедно ? Нищо лошо няма и не е против правилата да има съюз между тях. Не мисля, че са толкова глупави и елементарни, за да не си дават сметка, че в момента племето е под техен контрол.

# 946
  • София
Тук много е важен старта. Това е шанса на Ники и Лазаринов ако дръпнат с резкия си старт и дръпнат с кълбото ама това е малко вероятно да се случи реално. На пясък трудно се тича и ще ги хванат.
Много е важно как ще се разпределят, кой срещу кого. И тук е важна стратегията.

# 947
Скрит текст:
Ако някои от спойлерите се окажат верни, в петък може да гледаме -
Скрит текст:
Тодор - Ники

# 948
Ох , Влади утре ще пострада сериозно от това, което видях в промото!

Май хич не е сериозно...както винаги преувеличават пострадалият в промото!

......голямо пищене беше и в промото за Любо "ще ми счупите рамото"....пък то нищо общо!

Много си прав някой път (повечето пъти) лъжат бая ама дано да е добре макар че не съм за жътварите дано да е добре ама утре не съм на 100% сигурен че рибарите ще бият Sad

# 949
Скрит текст:
Ако някои от спойлерите се окажат верни, в петък може да гледаме -
Скрит текст:
Тодор - Ники

Дано!!!

# 950
  • София
С Влади не е добре работата...миналата година  нямаха ли каски на тази игра?

Ваня е хитра лисица
Защо да саботират игрите мъжете, каква е логиката? Първо искаше Джери да си изхаби грошовете, сега пак търси под вола теле

Мисля логиката е да излезе Тошко срещу слаб съперник (Джери)? Защото срещу Катя, какъвто и мастер нинджа да е на пъзелите, няма шанс.

Но да, едва ли. Не мисля, че Ваня е хитра. Напротив, започва да ми изглежда все по-параноична. Постоянно се опитва да увлече някакви хора на своя страна по най-малоумните начини. След пълната глупост с Боби, явно с по-наивната Джери й се получава по-добре, но в крайна сметка вреди на себе си. На Джери играта й е с мъжете, защото тя е лоялен глас за тях, и Любо и Влади ще искат да я пазят докрай, че дори и Вайс, който може би ще бъде номиниран преди нея. А Ваня не е лош човек, но наистина прекалено се вкарва в често забъркани от самата нея интриги. Няма усет за хората, не умее да се сближава с тях, единак си е и й е много трудно в такава игра. Жалко.

# 951
  • София
Добре де, а защо не ни показаха как са теглили чопа? Или с го направили скришом или са го отрязали при финалния монтаж за излъчване. Защото той пак Тодор си беше на пангара, както и очаквахме масово. Или се опитват да се изкарат мъже на честта пред аудиторията. Съмнително ми е, именно защото лошо играят, мънкат, рецитират, много неща не се дават.
И така.

# 952
Дано играят поне седем мача, за да може Вайс да играе два пъти и Лазаринов да участва със сигурност.
Мисля, че серията на Рибарите утре приключва.

# 953
Добре де, а защо не ни показаха как са теглили чопа? Или с го направили скришом или са го отрязали при финалния монтаж за излъчване. Защото той пак Тодор си беше на пангара, както и очаквахме масово. Или се опитват да се изкарат мъже на честта пред аудиторията. Съмнително ми е, именно защото лошо играят, мънкат, рецитират, много неща не се дават.
И така.

Защо пък трябва да дават всичко? Важен е крайният резултата /или каквото са решили продуцентите/.

Досега никой не говореше за грошовете като вариант за купуване на имунитет и о, чудо, изведнъж Ваня прозря, че може би ще предложат на Джери да се спаси, защото са им казали какво да говорят. Въобще не им се връзвам на разговорите вече

# 954
  • София
Лъвица,
Ваня знае, че следващата седмица пак ще е номинирана, а не може да разчита на имунитет с жълтици, защото явно и на тях не им се казва кога ще има предложение и кога не. Всеки малко или много иска да спаси кожата, защото финалната фаза с едно племе е все по-близко. На Джери и е по-сигурно заради тройната коалиция, но Ваня е сама. Напълно нормално е Ваня да се опита да се сближи с Джери и да я придърпа към себе си. Дали ще успее е съвсем друг въпрос.

# 955
Единият от дуелите ще е мъж срещу жена.. Тук е ясно, за кого ще е точката.

Иначе, освен Влади май и Любо ще пострада.
снимката я слагам в спойлер, за да не стане дълъг поста.
Скрит текст:

# 956
Джери и Ваня със сигурност ще са в обединеното племе, защото Катя каза, че са станали много добри приятелки. Но кой ще отпадне дотогава?

# 957
  • София
И така.

Вероятно са искали да е изненада за зрителя, но можеше да го покажат след това. Не умеят да режисират добре сериите. Или пък не е снимано, останах с впечатление от изказвания на Йоанна, че не ги снимат 24 часа. Абе зле си е предаването. Но не намирам сериозна логическа причина да лъжат за чопа. Да пазят достойнството на Тошко може би?

Лъвица,
Ваня знае, че следващата седмица пак ще е номинирана, а не може да разчита на имунитет с жълтици, защото явно и на тях не им се казва кога ще има предложение и кога не. Всеки малко или много иска да спаси кожата, защото финалната фаза с едно племе е все по-близко. На Джери и е по-сигурно заради тройната коалиция, но Ваня е сама. Напълно нормално е Ваня да се опита да се сближи с Джери и да я придърпа към себе си. Дали ще успее е съвсем друг въпрос.

Не я коря за това, че се опитва да придърпа Джери, но не мисля, че го прави по хитър и елегантен начин. Както с Боби, подходът й е каруцарски и е доста вероятно пак да й изиграе лоша шега.

# 958
  • София
Дрийм Тийм,
Не Ваня е прозряла изведнъж, всички прозряха. Тодор преди нея спомена за грошовете. Йоанна и компания на масата в резиденцията също коментираха това. Според мен изтича инфо понякога от оператор или член на екипа или им се дават готови реплики от дежурния редактор по заръка. Няма как да сме на 100% сигурни. Но крайният резултат е лош. Съшит с бели конци. Много важни неща липсват. В случая как да не е важно това? За първи път се тегли чоп за съвет и те не го дават това? Така че е напълно нормално да задам въпроса, а дали изобщо го е имало? А ако го е имало, защо не е показано? Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 22:54 от Diavolo

# 959
  • Вестерос
Гледам на запис, не разбрах защо на Вайс се разреши да дърпа с кръста си, а не с ръце като с другите.

Общи условия

Активация на акаунт