💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 661
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 885
Оххх, Джери много глупаво горкото. Ваня в момента така умело я "хлъзга"... Много ясно, че индиректно я обработва да номинира Тодор, а Джерито смята, че Ваня мисли за нея.

# 886
Съвета може би е искал да каже или за канала си в ЮТ

# 887
Изключително нагло парче е Ваня. Взе си имунитета от шефа на продукцията и сега седнала да дава съвети на Джери и да я съжалява. Ах, ох, как си на пангара.

# 888
Качва си клип в инстаграм или ютуб след определени епизоди и коментира. Той си го нарича - студио

# 889
  • Испания
Вайс

vaischo

Много тежка битка. Дърпане близо 40 минути с много кратки почивки по няколко секунди. Евала на @milen_tsvetkov_ и @nikolai_stefanov1 . Много силни противници, определено дадох всяка капка сила от себе си и те не се пуснаха. Заслужена победа. От усукването на въжето около ръката и дърпането успях някак си да си пукна ръката. Това може би беше добре, защото ме накара да сменя захвата и си вързах въжето за кръста, което беше по-правилното. За пореден път бяха по-добри и ни счупиха главите 😅🤕

# 890
Много, ама много ми е кофти за Жетварите. Сърцато се бореха. Писна ми да чета постове с хейт, не знам дали ще издържа още дълго в тази тема, почти нищо позитивно няма. И аз съм като Любо в момента, сдухано ми е яко, ше каже човек, че аз съм играла.

Не е хейт. Като искат уважение да си го заслужат.
Вайс иска Влади да му роди две три деца. Полицая се възхищава на някакъв селски бандит колко е голем бате и интригантства със оплодителя си.
Мъже говорят и сплетничат като дърти бабички...все едно гледам ония двете баби от Комиците.
Пародия на мъже. Как да искам такъв индивид да победи.
Не че всички рибари са идеални де.

# 891
  • Пловдив
Защо слагате рсвенство на кг и сила?Килограмите не правят силата.
Сигурно не правят. Мога да ти кажа, имам два пъти по-големи мускули от мъж ми, вдигам по-големи гири, но той е два пъти по - тежък от мен и никога не мога да го победя.
По принцип те са си решили да номинират ловци и за това Тошко каза да си правят по план и да номинират него. Та не виждам защо Джери би ниминирала друг, та да я хлъзга Ваня. Хлъзга я само, за да може след време да има съюзник, не и за днес.

# 892
Ваня , пипа тънката ... дразни ме понякога с тези задкулисни опити ...

И няма как да не сложим сила = килограми ... разликата беше много голяма ... нямаше как да не се отрази . Браво на жътварите , с Любо и Влади , ясно беше ... харесвам ги , но наистина мисля , че Влади в момента е най-слабото звено 🤷♀
Изобщо не съм доволна от серията победи , някои хора много си повярваха ...

# 893
  • София
Ето на, предлагат имунитет на Джери :о

# 894
Ники също се справи много добре обаче. Него успяха да го издърпат 3ма човека. Аз мислех, че мн по-рано ще се пусне.

Малееее! Тая Джери!

# 895
  • Испания
Много, ама много ми е кофти за Жетварите. Сърцато се бореха. Писна ми да чета постове с хейт, не знам дали ще издържа още дълго в тази тема, почти нищо позитивно няма. И аз съм като Любо в момента, сдухано ми е яко, ше каже човек, че аз съм играла.

Не е хейт. Като искат уважение да си го заслужат.
Вайс иска Влади да му роди две три деца. Полицая се възхищава на някакъв селски бандит колко е голем бате и интригантства със оплодителя си.
Мъже говорят и сплетничат като дърти бабички...все едно гледам ония двете баби от Комиците.
Пародия на мъже. Как да искам такъв индивид да победи.
Не че всички рибари са идеални де.

Абсолютно. Да изпадаме в телешки възторг от подобни персонажи? Хайде, де!

Малко черен хумор. Вече никой не казва: БЪДИ ПОЗИТИВЕН!

# 896
  • София
Хитруша е Джерката, но еваларка.
Там се знае, че ще е мъж номинирания, ама утре?
Ако тя, Люби и Влади гласуват в една посока, значи си е театро.

# 897
Да. Не познах.
Или сега пък няма да номинират Джералдин. 😜 😂

# 898
Играждат образа Продукцията Simple Smile

# 899
  • София
Тошко им е взел страха там
клечки, хахаха

Общи условия