💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 811
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Bengun
Скрит текст:
Да бе и аз се чудя, защо Джери не е споделила на Ваня, че са в съюз тя с Влади и Любо? Защо не я придърпа към тях, сега Ваня щеше да знае и да гласува за Вайс. Или е знаела, но си е мислела, че всички са щели да уважат искането на Влади.
Като се замисля, тя и на предния съвет пак гласува за Влади ако си спомняте, така че няма нищо случайно и е явно, че не знае за съюза.
Е, слон в стъкларски магазин има повече финес и грация сравнен със социалната игра на Ваня Simple Smile
И аз мисля, че Джери просто не и се е доверила, само я слуша и после от едното ухо през другото и навън Simple Smile

мхм, пак да попитам с какво е виновна в случая Ваня при положение, че:
1) Не знае за ''тройната коалиция'' (слагам я в кавички, защото Влади плю по нея днес)
2) Гласува първа, не знае какво ще стане и да смята гласове
На нас ни се вижда тъпо ама тя не вижда цялата картинка явно. Simple Smile
Просто уважи искането на Влади.

# 1 381
Ще ме прощавате,ама тази тема е брутално токсична днес.Не сме му на мястото на Влади,може да е наистина контузен и ако са му казали,че ще трябва да плаща неустойки ако напусне по собствена воля и е преценил така да отпадне.Тук го обиждате как такива като него ставали жандармеристи.Момчето е положило труд и си харесва професията.Много е лесно да седите и да коментирате отстрани.И това го казвам като човек,който даже не го харесва и смятам Ваня,Милен или Боби трябва да са на финала.

# 1 382
  • Sofia
Защо толкова храна по Влади? Той вижда, че е слабото звено и не се държи като удавник за сламка за коалицията си, а избира това да остави отбора възможно най-силен. Честно казано, виждам чест в неговия ход, и в същото време ме разнежни отношението на Любо и Джери. Явно тези хора са си станали наистина близки, въпреки състезанието и парите. А една такава коалиция в един слаб отбор, няма да спечели играта. Ще го добутат само дотам, докъдето стигнат до рибарите и бъдат изядени. Да, слаби са в момента като отбор, имат си треските за дялане, но се намира и някаква човечност и достойноство сред тях. Пък вие си бъдете все негативни и търсещи лошото у хората Unamused
Не знам дали съм негативна и  търся само лошото в хората, но знам едно - саможертви се правят за хора, които си заслужават. Останалото е чиста проява на глупост. Ако Влади си мисли, че жертвайки себе си ще помогне на Джери и Любо, се е объркал, много, много жестоко. Тошко и Вайсчо, в първия удомент момент ще ги отнесат и двамата, без дори да им мигне окото.

# 1 383
Според мен Влади наистина не се чувства добре и затова искаше да отиде на дуел и да си тръгва. Имаше и сълзи в очите, гадно ми стана за него. Особено като се сетя Март миналата година колко време седя вдигнал крак в резиденцията и го кътаха. Постъпи по-достойно от него.
Иска ми се Ваня да е проявила стратегия като номинира Влади, а не Вайс, а тя да е, че без Влади, ще е нужното трето звено в коалицията на Любо и Джери, но нещо се съмнявам да е така.
Все пак утре съм за Влади. Дано се раздаде, колкото може. Изходът обаче е предизвестен.
Самата битка тази вечер също беше предизвестена от самото начало. Единия отбор с 5 мъже - 3ма яки. Другия с 4 мъже, един контузен и като цяло далеч не толкова силови.

# 1 384
  • IT
Понякога наистина забравят, че след време играта става единична. Всички са с контузии или почти всички. Щеше да му премине. Играта е и стратегия.
А Любо съм го забелязала на няколко пъти как се отдръпва, доста е хлъзгав

# 1 385
Влади може да не се чувства добре днес, но знае ли как ще е утре?
Това е преди всичко индивидуална игра. Победителят е един, а не цял отбор.
Днес не се чувства добре - праща двама основни конкуренти на дуел. Следващите седмици може отбора му да не падне и да не номинира, нищо не се знае... А болежките му може да отминат за седмица и духът му да се вдигне.
Това "за отбора" е адски наивно и 90% от играчите са го схванали отдавна. Отбора се пази, докато имаш лична изгода, след това пазиш себе си.

# 1 386
  • София
Да, TylerDurdenBG, имаш право.
Ние не знаем всъщност какво му е на Влади, няма и да разберем сигурно. Яд ни е, че така се жертва заради едни бабаити и простаци. Но може и лекарите са са му казали, че няма да го бъде и е решил да си тръгне достойно след битка, а не като Март миналия сезон да стои 3 седмици с контузия.

# 1 387

Вайсчо се канеше да прави деца,  ама май на него ще му направят;)

# 1 388
Bengun
Скрит текст:
Да бе и аз се чудя, защо Джери не е споделила на Ваня, че са в съюз тя с Влади и Любо? Защо не я придърпа към тях, сега Ваня щеше да знае и да гласува за Вайс. Или е знаела, но си е мислела, че всички са щели да уважат искането на Влади.
Като се замисля, тя и на предния съвет пак гласува за Влади ако си спомняте, така че няма нищо случайно и е явно, че не знае за съюза.
Е, слон в стъкларски магазин има повече финес и грация сравнен със социалната игра на Ваня Simple Smile
И аз мисля, че Джери просто не и се е доверила, само я слуша и после от едното ухо през другото и навън Simple Smile

мхм, пак да попитам с какво е виновна в случая Ваня при положение, че:
1) Не знае за ''тройната коалиция'' (слагам я в кавички, защото Влади плю по нея днес)
2) Гласува първа, не знае какво ще стане и да смята гласове
На нас ни се вижа тъпо ама тя няма цялата картинка явно. Simple Smile
Ами просто е.
Първа е, не знае за коалицията поради причините в поста ми Simple Smile
Влади я моли да гласува за него. Мисли, че всички в племето ще направят така.
Ако е помислила така значи не е проблем да гласува както иска тя, защото +-1 глас за Влади не променя нищо ако всички гласуват за него. И избира Вайс като съперник на Тодор.

Според мен лично тя гласува за Влади от желание да се впише.
Заради Ваня при разпадането минах на страната на Жътварите. Колкото и добра и комплексна състезателка е на арената, толкова социалните и умения са зле.

# 1 389
  • Испания
nikolay_lazarinov

Евала, Влади! Остави всичко на арената дори и след инцидента при удара.
Радвам се, че имах един от най-достойните съперници в играта! Влачихме тая желязна топка най-дълго от всички... около 30 минути, макар че показаха само 3 минути от битката и наистина беше една от най-дългите и изтощителни битки.
👊👊👊

# 1 390
Влади чак сериозна контузия няма. Нищо заради което да си пропилява шанса за 100 000. Като няма волята да участва в предаването да се не беше записвал.

Като ги слушаш някои от тези жътвари наистина ще си помислиш, че играта е отборна и, че накрая един отбор си поделя стоте хиляди. Играта ще стане индивидуална в много близко бъдеще. Тодор и Вайс много добре го знаят това и много добре са промили мозъците на наивното трио.

# 1 391
  • София
Bengun,
Да, не е добра в социалната игра, за това съм съгласен и съм го признал. Но в случая не е виновна. Джери явно не я е допуснала до себе си и Ваня не е знаела за тройния глас. А защо не е била допусната, може би също да е заради самото и поведение не знам, не съм общувал с нея ама явно куца нещо. Ако Йоанна бе там със сигурност щеше да е разбрала, че Любо/Влади/Джери са трио. Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 23:17 от Diavolo

# 1 392
Точно. В случая Ваня няма вина, защото явно никой не говори с нея, а тя не е толкова наясно с отношенията им.
Тук Любо и Джери трябваше да вземат инициативата, и най-вече той, защото Джерито е малко и не и идва на ум. Любо би трябвало да вижда, че на Вайс в момента Тошко му е доста близък и все по-близък ще му става. Трябва им коалиция. Вече е напреднала играта.
Ваня си търси съюзници и ще се радва, ако си намери група.

# 1 393
  • София
Скрит текст:
Защо толкова храна по Влади? Той вижда, че е слабото звено и не се държи като удавник за сламка за коалицията си, а избира това да остави отбора възможно най-силен. Честно казано, виждам чест в неговия ход, и в същото време ме разнежни отношението на Любо и Джери. Явно тези хора са си станали наистина близки, въпреки състезанието и парите. А една такава коалиция в един слаб отбор, няма да спечели играта. Ще го добутат само дотам, докъдето стигнат до рибарите и бъдат изядени. Да, слаби са в момента като отбор, имат си треските за дялане, но се намира и някаква човечност и достойноство сред тях. Пък вие си бъдете все негативни и търсещи лошото у хората Unamused
[/spoiler]
Не знам дали съм негативна и  търся само лошото в хората, но знам едно - саможертви се правят за хора, които си заслужават. Останалото е чиста проява на глупост. Ако Влади си мисли, че жертвайки себе си ще помогне на Джери и Любо, се е объркал, много, много жестоко. Тошко и Вайсчо, в първия удомент момент ще ги отнесат и двамата, без дори да им мигне окото.

Може и така да е, но ако се стискат тримата, както миналато година Март и сие, дали ще удържат до финал? Или ще са загуба след загуба и накрая ще ги претопят. Да не забравяме, че Тодор и Ваня са бивши ловци, а жътварите нямат никой от другата страна.

А и като знам колко храна отнесоха играчи (и с право), които ги влачиха контузени и си почиваха по време на битки и елиминации, или пък слаби играчи, които разчитаха на коалиции, отношението към Влади ми се струва в най-добрия случай неконсистентно, а в нак-лошия направо лицемерно. Или просто угодия няма и това е.

Иначе да, явно той е по-добричък и мекушав. Не знам какъв го прави това в играта, но не смятам, че го прави лош човек.

# 1 394
  • София
Какви имагинерни качества приписвате на Влади?
Той ако толкова държеше на племето трябваше да номинира Вайс.
Щото това му е шанса на Вайс. Срещу Тодор ликвидира го и това е
.

Общи условия

Активация на акаунт