💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 861
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 365
Отдавна ме е разочаровал Влади, но не очаквах това от него тази вечер.
Съгласен съм, че ако не се чувства добре и има болки това е достойния начин за излизане от играта ( а не като Тарзан и Март миналата година ). НО ако си решил да излизаш, не гласуваш за Вайс и не изравняваш гласовете. А просто даваш празен глас.
Защото е СМЕШНО да гласуваш за един човек и след 30 секунди да си промениш мнението.

# 1 366
  • София
Пак номинацията на Ваня е виновна. Влади пожела да бъде номиниран (защото е глупав) и тя уважи това. Влади беше с грешния ход тук, не Ваня. Но нали - Ваня трябва да е черна.
Не искаме Ваня да е черна, а да не е глупава!

# 1 367
За нетърпеливите ..
Скрит текст:
JoyJoy
Това е кадъра от промото, на който си тръгва изгубилият, ама който може да си го познае Joy

# 1 368
  • Schweiz
Милен и Чудо отнесоха Тошко и Вайс в мрежата кат` бръмбар сламка.
И двамата играха много внимателно с дамите!

# 1 369
За нетърпеливите ..
Скрит текст:
JoyJoy
Това е кадъра от промото, на който си тръгва изгубилият, ама който може да си го познае Joy

И победител е Краси Щипката ...

# 1 370
  • София
Не мисля, че Чудомир е играл внимателно с Джералдин, за разлика от Милен с Ваня.

# 1 371
Иначе да отбележа, че продължавам да смятам Влади за добро и стойностно момче, просто по-скромно спрямо Вайс и Тодор, изненадва ме това, имайки предвид професията му. Иска да не влиза в конфликти и да запази достойнство, но понякога е трудно, зависи кой е срещу теб, в случая излиза слабак. Щеше ми са да се заяви и да открие начин да го направи без да стават грозни сцени.
Ваня е тотално неориентирана в новото племе. Джери можеше да я привлече, имаше много възможности и нямаше да се стигне до номинация на брат и Влади.
Джерито е като един ветропоказател, накъдето я духне вятъра, поне запази вярност към момчетата, с които беше отначало, но мисъл от нея не чакам.

Влади се показва много правилно в предаването не се излага (като някой) хора не влиза в конфликти няма стратегия (според мен) момчето е влязло да се пробва жал ми е за него утре стискаме палци за него айде тая табуретка да си тръгва а попринцип аз съм за Рибарите Grinning

# 1 372
Да бе и аз се чудя, защо Джери не е споделила на Ваня, че са в съюз тя с Влади и Любо? Защо не я придърпа към тях, сега Ваня щеше да знае и да гласува за Вайс. Или е знаела, но си е мислела, че всички са щели да уважат искането на Влади.
Като се замисля, тя и на предния съвет пак гласува за Влади ако си спомняте, така че няма нищо случайно и е явно, че не знае за съюза.
Е, слон в стъкларски магазин има повече финес и грация сравнен със социалната игра на Ваня Simple Smile
И аз мисля, че Джери просто не и се е доверила, само я слуша и после от едното ухо през другото и навън Simple Smile

# 1 373
  • София
Утре очаквам победа за Тодор, а и ще викам за него. Няма как да викам за пораженци. Би трябвало Тодор да победи с лекота, защото срещу него ще е играч загубил битката преди да започне още.

# 1 374
  • София
Вайс ме изненадва негативно все повече с поведението си на мекотело и жертва. Излиянията му относно рибарите преди номинацията тази вечер ми дойдоха вече свръх. Чудя се как такъв човек без топки става MMA боец?

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 15:59 от Matta

# 1 375
  • София
Влади постъпи достойно - след като има контузия, по-добре да отиде той на битка и да излезе по този начин от играта вместо да трябва да си тръгне по-силен физически играч.

# 1 376
Направо не си представям какво им е на хората, които имат възможностите, хъса и желанието да отидат в тая игра и да се борят докрай и не са се класирали.

Сега седят вкъщи и гледат Влади как се самономинира...

# 1 377
  • София
Утре да им дадат 3Dпъзела от миналата година дето Венци го нареди.
Ще гледаме битка 24 часа.

# 1 378
  • Варна/Лондон
Битката ми хареса, както ми хареса и миналата година, и за мен, като такава каквато е, беше добре, не ми идва брутална. Битка за воини, каквито би трябвало вече да са, след толкова битки до сега. Това, че някои са оръженосци и знаменосци и барабанчици, а не воини все още, си личи. Лошото е, когато в един отряд са повечето такива. Оттам и загубите. Но след всяка загуба да ревеш и да продължаваш да се подиграваш на противника, който те опухва дето те хване, граничи с глупост. И с това лигавене, че са на реката ми писна. Че точно това сборно племе има най много престой във вилата, как не ги досрамя още на втората седмица да опищят света колко са зле, милите.
 Искам утре Тодор да остане, за да отпадне по-нататък от жена, Ваня или Катя, без значение, ще се изкефя на макс.
Днес Лазаринов не се посрами, а Ники ме изненада, беше пъргав въпреки или пък заради количеството храна. 😁

# 1 379
И как точно Ваня е глупава? Утре се разбира, че не е знаела за триото. Тя си номинира като уважи желанието на Влади. Да бяха се разбрали да пращат Вайс на елиминация. Така Тошо или Вайс се връща, но Триото се запазва, а Ваня може да им е съюзник. Но ако наистина Влади не се чувства добре и иска да излиза, тогава е разбираем неговия ход. А за социалната игра на Ваня - голям праз, че не е хитра и манипулативна като Йоанна. Пак смятам, че има големи шансове за победа - ако тя спечели, ще е абсолютно заслужено.

Общи условия

Активация на акаунт