💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 817
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 395
  • London
Правилно направи Влади, ако не е във форма и е преценил, че няма шансове напред не виждам защо да изкарват някой, който би имал. Така се прави!
Шанс винаги има. И Добрин уж беше слаб пък спечели. Влади се отказва от шанс да спечели 100 000 за себе си и семейството си за да помага на някакво племе което дори няма да съществува след 2 седмици. За мен това е малко ненормално.

А за мен е ненормално да не се приеме чисто и просто, че Влади си е направил своите лични изводи за шансовете си занапред - било физически или ментално и очевидно на 100% не се вижда на финал и в този ред на мисли не вижда смисъл да продължава, защо в такъв случай да не даде шанс на някой друг да остане? Не е толкова, че е помислил за племето или се жертва? Напротив, просто приключва участието си, защото не вижда как може да спечели, преценил си е трезво батериите и че няма накъде.

# 1 396
  • София
Ехаа, 30 минути между Лазаринов и Влади.
Бравос. Видно бе, че бе най-равностойната битка, браво и на двамата, особено на Лазаринов. Интересно, Влади 30 минути се е борил неистово с един човек от модния бранш. Ами не говори добре за жандармерията. Там ОФП-то трябва да е много над това което ни показва той в ИВ.

# 1 397
Ивана много добре го беше усетила Влади Trollface  Иначе, за първи път този сезон играта не ми хареса - беше тъпа и скучна.Unamused

# 1 398
  • София
Bengun,
Да, не е добра в социалната игра, за това съм съгласен и съм го признал. Но в случая не е виновна. Джери явно не я е допуснала до себе си и Ваня не е знаеле за тройния глас. А защо не е била допусната, може би също да е заради самото и поведение не знам, не съм общувал с нея ама явно куца нещо. Ако Йоанна бе там със сигурност щеше да е разбрала, че Любо/Влади/Джери са трио. Simple Smile

Ваня е кон с капаци просто... помня как се беше вързала на Йо. А Джери е наивна и леко глуповата в това отношение, няма грам стратегическа мисъл у нея. Та затова не им се получава на тях двете.

Какви имагинерни качества приписвате на Влади?
Той ако толкова държеше на племето трябваше да номинира Вайс.
Щото това му е шанса на Вайс. Срещу Тодор ликвидира го и това е

И да отпадне един от двамата най-силни физически играчи, а да може и другата седмица да са им сигурни елиминациите? И да се молят за тазгодишната Пандора? Нито Вайс харесвам особено, за Тошко пък да не говорим, но те са много по-полезни на отбора в момента. Според мен тяхната тройна коалиция няма шанс така и иначе, но със силен отбор ще се задържат по-дълго.

# 1 399
  • Sofia
Скрит текст:
Тодор е Капитан нали ? Значи , Влади си отива...

Владислав е капитан.

Скрит текст:
Вайс се законтри на вратата- така и аз мога.
И Любо първия път.

Добре,че битката свърши без сериозни контузии.

Вчера дърпаха като примати, днес бутат, дърпат като животни... Вместо да има красиво състезание с плуване и още някакви други състезания, а не животински битки.
Абсолютно съм съгласна,Смайли,битките са отвратителни.Но май морето не позволява да има игри с плуване.

Скрит текст:
п.п.По-голям палячо от Вайс няма.
Влади няма да го коментирам.А го харесвах в началото...
Според мен, не морето, а продуцентите и подготовката на участниците.
И това Wink

За мен тази вечер Влади се предаде.А освен това предаде и Любо,и Джери.
Ако разсъждаваш пораженчески,че нямаш шанс,няма и да имаш шанс.

# 1 400
Bengun,
Да, не е добра в социалната игра, за това съм съгласен и съм го признал. Но в случая не е виновна. Джери явно не я е допуснала до себе си и Ваня не е знаеле за тройния глас. А защо не е била допусната, може би също да е заради самото и поведение не знам, не съм общувал с нея ама явно куца нещо. Ако Йоанна бе там със сигурност щеше да е разбрала, че Любо/Влади/Джери са трио. Simple Smile

Ваня е кон с капаци просто... помня как се беше вързала на Йо. А Джери е наивна и леко глуповата в това отношение, няма грам стратегическа мисъл у нея. Та затова не им се получава на тях двете.

Какви имагинерни качества приписвате на Влади?
Той ако толкова държеше на племето трябваше да номинира Вайс.
Щото това му е шанса на Вайс. Срещу Тодор ликвидира го и това е

И да отпадне един от двамата най-силни физически играчи, а да може и другата седмица да са им сигурни елиминациите? И да се молят за таз годишната Пандора? Нито Вайс харесвам особено, за Тошко пък да не говорим, но те са много по-полезни на отбора в момента. Според мен тяхната тройна коалиция няма шанс така и иначе, но със силен отбор ще се задържат по-дълго.
Пак стигаме до това, че няма значение какво е добре за отбора при положение, че играта не е отборна. Това племе няма да го има след две седмици. Всеки ще е срещу всеки. Само един ще спечели.

# 1 401
  • London
Може да работи в администрацията на жандармерията...

Сега и оправдания да му търсим... Нали е шеф на някаква група от жандармеристи. Егати и жандармерията имаме. Ма какво се чудя..всичко ни е такова сбъркано

Ми няма пари там и стимул за едрите и яки мъжаги да ходят там. Какво сложно за разбиране има? Сбъркано е да ти плащат грошове и да очакват Супермен после. За толко чички със шкембета и ишиас.

# 1 402
  • Берлин
От пръв поглед определих Любо като шмекер, а Влади като мишка. И нито един от тях не ме опроверга. Няма как да сложа знак за равенство между пораженец и чест/достойнство. И сълзи в очите... този коментар казва всичко:

# 1 403
  • София
А Любето нали уж е по-лъзгав? Как така не се пробва да придърпа Ваня към тяхната коалиция? Айде Джери е малка още ама той? Ето сега остават сами с Джерито и би трябвало да се пробват да станат отново тройна коалиция, но с Ваня.

# 1 404
Браво за саможертвата на Влади, защото ако беше друг, щяха да отпаднат двама жътвари

# 1 405
  • София
Да видим сега дали следващата седмица ще им дадат шанс да си откраднат играч Жътварите.

# 1 406
А Любето нали уж е по-лъзгав? Как така не се пробва да придърпа Ваня към тяхната коалиция? Айде Джери е малка още ама той? Ето сега остават сами с Джерито и би трябвало да се пробват да станат отново тройна коалиция, но с Ваня.
Любо няма капацитет за нищо. Вече Вайс и Тодор командват в племето. Сами им отстъпиха властта.

# 1 407
  • София

Игри на волята(12.11.2020) Сезон 2 Епизод 50

и още един

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението
[/color]  

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 408
  • София
Пак стигаме до това, че няма значение какво е добре за отбора при положение, че играта не е отборна. Това племе няма да го има след две седмици. Всеки ще е срещу всеки. Само един ще спечели.

Добре е до даден момент, за да си спестиш елиминациите. Да, те могат да се държат заедно, да се опитат да елиминират Тошко и Ваня като чужди на тяхното племе и да се надяват, че като се слеят с Рибарите (които са основно бивши ловци) и всеки мине за себе си, няма те да са първите мишени като чужди (каквото всъщност стана с оригиналните рибари), ама... Ако всички мислеха за индивидуалната игра от самото начало, трябваше неминуемо да се номинират най-силните играчи, за като дайде индивидуалното да им е по-лесно... ама не е толкова просто и не се случва това.

Иначе ние Влади вече го опяхме, ама да не вземе да отстрани Тошето Joy Което много ще ме накефи, въпреки че тотално ще ги обрече жътварите. Не че Тошко много им е помогнал де, днеска умрях от смях Милен как го носеше със все топката Satisfied

# 1 409
За мен постъпката на Влади беше повече от достойна. Видя се, че не му е лесно да вземе подобно решение, но е преценил, че не се чувства добре и избра най-правилното - да играе за племето и да си тръгне след битка, а не като Иван Дракона, Иванка и Пламен.

Негативизма към Тодор и Вайс и желанието един от двамата да си замине ми се струват по-големи от обективността.

И на решението с клечките не виждам кое му е недостойното. Мъжете са решили един от тях да е на битка, какво лошо има. Не мисля, че са излъгали за тегленето, защото Тодор едва ли така доброволно щеше да влезе в ролята на "късата клечка".

Само не разбрах защо Джери трябва да споделя всичко между нея, Влади и Любо с Ваня. Това че не го е направила,  говори само едно - изобщо не й се връзва на приказките. Само че при Жътварите Ванчето вече няма да посмее да се нацупи на цялото племе и да мълчи.

Общи условия

Активация на акаунт