💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 871
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Брюксел / София
Включвам се за първи път този сезон, че още ми горчи от първия Wink
Гледала съм последните две седмици само, та не мога да преценя доколко ще съм обективна, но..
Влади е пълен сульо. Мн глупаво момче!
Тези хора не са на пионерски лагер, а в състезание, което се казва ИВ, а те се държат сякаш стратегия е мръсна дума.
Любо и Вайс са поплювковци: никаква чест и достойнство. Любо поне има една идея по-интелигентно излъчване, ама само така изглежда. Мн хитър и нечестен е. И двамата играха нечестно тази вечер, пък после друг им е крив.
Детето е недорасло, но не съм сигурна, че това оправдава глупостта й.
Ваня има качества, но проблемът й е мисленето, не е особено умна, та не мисля че би била достоен победител.
Тошко мутрата няма смисъл да се коментира, блести с липса на акъл.
С две думи: това племе е тотал щета!
Дано бързо си тръгнат всички жълтури - жътвари.
Допълвам: Вайс така ли се казва или това е някакъв прякор?

# 1 351
  • София
Защо толкова храна по Влади? Той вижда, че е слабото звено и не се държи като удавник за сламка за коалицията си, а избира това да остави отбора възможно най-силен. Честно казано, виждам чест в неговия ход, и в същото време ме разнежни отношението на Любо и Джери. Явно тези хора са си станали наистина близки, въпреки състезанието и парите. А една такава коалиция в един слаб отбор, няма да спечели играта. Ще го добутат само дотам, докъдето стигнат до рибарите и бъдат изядени. Да, слаби са в момента като отбор, имат си треските за дялане, но се намира и някаква човечност и достойноство сред тях. Пък вие си бъдете все негативни и търсещи лошото у хората Unamused

# 1 352
Всъщност, каква е точно контузията на Влади ?
Отделно Ваня пропусна шанс днес да премахне доста силен играч.
измори се от висенето като шимпанзе+ днешната контузия. А си се предаде отдавна, никаква воля няма момчето

# 1 353
От днес или от онзи ден? :d
Издраните ръце от капитанската.. днес каза, че коляното му се е подуло, удара в главата..

# 1 354
Това мислене за племето не им се отдава много Grinning

# 1 355
Пак номинацията на Ваня е виновна. Влади пожела да бъде номиниран (защото е глупав) и тя уважи това. Влади беше с грешния ход тук, не Ваня. Но нали - Ваня трябва да е черна.

# 1 356
Ваня е тотално неориентирана в новото племе. Джери можеше да я привлече, имаше много възможности и нямаше да се стигне до номинация на брат и Влади.

# 1 357
  • София
Каква администрация. Влади даже доколкото си спомням от визитката е отдельонен в жандармерията и се пуска баш в акциите когато ловят престъпници.
А сега се подложи на бивш престъпник.

# 1 358
Може да работи в администрацията на жандармерията...

Сега и оправдания да му търсим... Нали е шеф на някаква група от жандармеристи. Егати и жандармерията имаме. Ма какво се чудя..всичко ни е такова сбъркано

# 1 359
Добре де, тея хора изобщо ли не си говорят? Джери и Любо не са ли прокоментирали за кого ще гласуват. Да питат и Ваня, да се разберат с нея... Според мен на нея и беше все едно за кой ще гласува, щеше да ги подкрепи.
Влади след всичката вербална помия на Вайс спрямо него, как можа да му го направи този реверанс.

# 1 360
  • София
Отделно Ваня пропусна шанс днес да премахне доста силен играч.

В главата.
Ми не знаем, но много често получаваше крампи напоследък. Нежничък е, видя малко зор и 2 седмици на реката и чао. Христа втори номер.

# 1 361
Постът ми беше ироничен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 362
  • София
Каква администрация. Влади даже доколкото си спомням от визитката е отдельонен в жандармерията и се пуска баш в акциите когато ловят престъпници.
А сега се подложи на бивш престъпник.
Да не би да е от тези, дето търсят престъпници на погрешни адреси... рано сутрин? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 363
Иначе да отбележа, че продължавам да смятам Влади за добро и стойностно момче, просто по-скромно спрямо Вайс и Тодор, изненадва ме това, имайки предвид професията му. Иска да не влиза в конфликти и да запази достойнство, но понякога е трудно, зависи кой е срещу теб, в случая излиза слабак. Щеше ми са да се заяви и да открие начин да го направи без да стават грозни сцени.
Ваня е тотално неориентирана в новото племе. Джери можеше да я привлече, имаше много възможности и нямаше да се стигне до номинация на брат и Влади.
Джерито е като един ветропоказател, накъдето я духне вятъра, поне запази вярност към момчетата, с които беше отначало, но мисъл от нея не чакам.

# 1 364
  • София
Да бе и аз се чудя, защо Джери не е споделила на Ваня, че са в съюз тя с Влади и Любо? Защо не я придърпа към тях, сега Ваня щеше да знае и да гласува за Вайс. Или е знаела, но си е мислела, че всички са щели да уважат искането на Влади.
Като се замисля, тя и на предния съвет пак гласува за Влади ако си спомняте, така че няма нищо случайно и е явно, че не знае за съюза.

Общи условия

Активация на акаунт