💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 921
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 440
Ама той Влади е много зле на пъзели.
Я ми припомни на колко пъзела  е бил и се е провалил,че правиш такива генерални изводи?.
Апропо кулите не са пъзели.
Някой май доста си е  повисял на "трамвая"😂

# 1 441
  • София
Не помня колко, трябва да гледам сега в архива:)
Но на прима виста не се сещам нито една в която да е спечелил.

# 1 442
  • София
Пак номинацията на Ваня е виновна. Влади пожела да бъде номиниран (защото е глупав) и тя уважи това. Влади беше с грешния ход тук, не Ваня. Но нали - Ваня трябва да е черна.
Не искаме Ваня да е черна, а да не е глупава!

В този случай аз специално си мисля, че никой не е глупав - нито Влади, нито Ваня. Ние съдим от позицията на хора, които имат някакъв поглед "отгоре" на нещата, а не "отвътре", както е било при тях в конкретния момент.
И аз ще повторя сума ти съфорумци, че Ваня гласува в самото начало и нямаше как да се ориентира спрямо номинациите на Любо и Джери. Това може да я направи дезориентирана, но в никакъв случай не я прави глупава. Едно.

И второ. Болно ми е да чета толкова определения по адрес на Влади, който, всъщност, представи професията си по най-блестящ начин. Ако някой тук има и най-бегла представа що е то жандармерия и що за хора са тези, които избират тази професия, не би и помислил да пише... хъм... така на килограм точно за Влади. Той сам си казва, че от 7 години работи в жандармерията. И че е командир на 30 човека. А там "индивидуална" игра и "индивидуален" играч не може да има - не трябва да има. Защото като нищо заради индивидуализма на един могат да изгърмят всичките 30. Затова Влади не би могъл да мисли "стратегически" и да изкара Вайс на пангара, защото - според неговия начин на мислене - това ще значи да обрече отбора си на ликвидация. Влади е неспособен да вземе такова решение. В неговия свят решението може да е само такова - жертва се един, за да се запази цялото. Жертва се най-слабото звено, това, което така или иначе е обречено. И в конкретния случай това звено се оказва самия Влади. Друг избор не може да има.
Поне аз така виждам нещата. И, знаете ли, за мен Влади ще си тръгне с чест на истински войн. За което мога само да му се възхитя.

# 1 443
Лошото е, че жълтите намалят, а това означава, че пак ще вземат човек от другите. И тук идва голямата стратегия, дали да вземат бивш ловец или рибар.
Няма да има стратегия.
Ще вземат който реши Продукцията.

# 1 444
Не помня колко, трябва да гледам сега в архива:)
Но на прима виста не се сещам нито една в която да е спечелил.
Не ,  не извъртай!
Така "плеснати "твърдения в пространството , само  насочват общата "маса"в определена посока.Иначе правилно е генералните изводи да са подкрепени с "доказателства".
Джем, адмирации!👍👍👍

# 1 445
  • Вестерос
Да, и "утре"като "жандамериста"падне от "мутрагена", само мога да предполагам какъв хейт ще има! Е ,дано това успокои м..те душици на много хора!
Kaто не споделяш мнението на другите, те явно за теб са мишки! Хора, които не могат да защитят позицията си или нямат какво точно да кажат по даден въпрос- обиждат, както ти в случая.

Добре решение си взел/а да не участваш в темата, мерси, че се върна да ни кажеш колко сме зле.

Звучиш като Тодор/Вайс!

# 1 446
Битката ми хареса, и за мен, като такава каквато е, беше добре, не ми идва брутална. Битка за воини, каквито би трябвало вече да са, след толкова битки до сега.

Изключително подходяща битка при настоящото разпределение на племената. И вчера, и днес. Тези 2 битки ще са чудесни варианти и за eлиминации един ден, между Чудомир и Катя, примерно.

То бива да нямаш чест, ама как един от сините горили не каза - Батее, добре че сценарият ни подарява победите. Ами, не. Радват си се, все едно са ги заслужили с кръв.
И още по-интересно, феновете им във форума също се радват на това "постижение" със широко затворени очи.

Спойлер за игрите другата седмица:

1. Игра за територия: Състои се в качване на играчите на обща платформа-кантар. Който отбор отчете повече килограми - печели резиденцията.
2. Първа игра за номинации: Отборите се броят. Който успее да преброи повече членове от своя цвят, печели. Доста оспорван двубойсе получи.
3. Втора номинационна битка.
Вдигане на тежести. Играят само трима играчи от племе. Племената си решават кои. Рибарите дълго се съветват и колебаят, след много спорове, дилеми и сръдни от Катя избират Боби, Чудо и Докторчето. За всеки случай имат точка преднина.
Празненствата за поредната успешна синя седмица задминават фойерверките по Нова Година в Дубай
Край на спойлера.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 01:12 от Doro

# 1 447
  • Sofia
Я ми припомни на колко пъзела  е бил и се е провалил,че правиш такива генерални изводи?

По-точният въпрос е: "Има ли изобщо пъзел, с който Влади се е справил до момента?" – въпросът е реторичен. Wink Този факт, обаче, не му попречи да нарече Джери и Ивана тъпи, заради това, че не успяха да наредят някаква картинка в една от игрите.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 00:35 от Blаck Cat

# 1 448
Да, и "утре"като "жандамериста"падне от "мутрагена", само мога да предполагам какъв хейт ще има! Е ,дано това успокои м..те душици на много хора!
Kaто не споделяш мнението на другите, те явно за теб са мишки! Хора, които не могат да защитят позицията си или нямат какво точно да кажат по даден въпрос- обиждат, както ти в случая.

Добре решение си взел/а да не участваш в темата, мерси, че се върна да ни кажеш колко сме зле.

Звучиш като Тодор/Вайс!
Е, точно с този пост никой не съм обидила.Но то гузен негонен бяга .
Прочети по-напред, всяка една позиция ми е защитена."мишки", не е моя апогей на изразяване и определяне на хора.

# 1 449
Влади нареди броеници с букви (ако това се брои за пъзел) по-бързо от Сюзън.

# 1 450
Оф, толкова гнусно ми стана!!!
Сетих се , защо се отказах да пиша в темата предния сезон!
Да , мишки има ,но не в ИВ , а по-близо.
(Здравей, Тати🙂)
Вайс ,каза нещо , което всички пропуснаха:Колко благ е Влади!
Е, ние тук не сме такива, не бихме постъпили така, значи е сульо, пульо и не знам какъв си
ДА ,хората не искат да виждат и чуват, че някой ги превъзхожда по човечност, затова и майка си ше продадат , да му намерят кусура и да го наврат на....
Е, колкото и да не ви се ще"така постъпват истинските капитани", а останалите леят кръв и мърсоли.
Така е преценил(дали здравословно или както мисля и по други причини), така е постъпил, евала! От пиедестала на какви върховни съдници може да хулите така?
За мен това е сто пъти "по-мъжкарско", отколкото гледаното или четеното.

+1

Поредната отвратителна битка днес с предизвестен край! Кръв и зрелища! Нищо равностойно, нито като численост, нито като килограми! Браво на Влади, достоен мъж, победител!

# 1 451
Абсолютно подкрепям! Като навържа времето на излизане на Влади и "събитията",заради които бяха мобилизирани всички под пагон( прекъснат и /или отложен отпуск) и за мен това е другата причина + натиск от продукцията,да излезе сам на номинация и да "падне", за да си тръгне.

# 1 452
На реката със сигурност им дават храна, но е някаква оскъдна, като на лагер и без междинни хранения. А и да не мислите, че пият вода от реката Grinning. Ние това го гледаме колко месеца, поне на седмица са отпадали най-малко двама. Ако си на реката 2 седмици, трябва да станеш на маймуна, а аз не виждам такава Grinning.

# 1 453
  • London
Аз не мисля, че имат изобщо някакъв шанс повечето мъже пред скали като Чудомир, Милен или Боби. Ако си 60 кила с мокри дрехи следва да си си дал ясна представа какви са ти шансовете.....  И като вмъкнем факта, че продукцията сякаш не дава битки, които да компенсират разлика в кила, височина и тн се оказва, че някой си е вечно пре...н. То във повечето спортове има различни категории не напразно, защото не е като дя няма значение каква ти е категорията. А те взели исполини и на фона на тях тоя Лазаринов, ми какъв точно шанс има той? Освен да му дадат нещо евентуално пъзел....и ето че пак стигаме до това как продукцията може да накланя везните с подбор на игри и да те хване за топките и да си на нейната милост. Нещо не е доизмислена играта ама при все, че е родом от Колумбия хич не се изненадвам, там всички риалитита са като теленовела, няма нищо честно.

# 1 454
  • София
Какво да кажа аз.Това,което гледаме е резултат от намесата на продукцията-като почнем с пленяването на Милен,с разпада на най-силното племе и се стигне до отнетото право на победителите-жътвари да избират първи
В резултат-едни подсилени ловци,които бяха наистина племе. И едни подсилени жътвари,които обаче станаха племе едва вчера.
Да -те винаги са побеждавали ловците до частта с пъзела и започнаха пак победно,но финалният щрих беше на двете момичета-ловци.Гледах ги и им се чудех.Ивана напусна и започна срив.Моят отговор е,че жътварите бягат от отговорност,така са свикнали.Пускаха новите момичета,те печелеха,после ги номинираха,защото имали обети.
Много хубаво ,че чрез имунитетът на Ваня си научиха урока.Така пускаха и Ивана да им обира резила.Никой не искаше да поеме тази отговорност.Любо и Влади на мен ми изглеждаха точно хлъзгави и как да кажа-незаинтересовани.
Аз вече писах,но съм убедена ,че жътварите най-после станаха племе и сега ще започне чисто нова игра.
Защо питате за спойлери за утре-Влади иска да се махне-какви спойлери.Тодор иска имунитет-ама няма да му дадат.
А ,и щитът на SDI пак ще излезе шит.Тошко дори не знае колко пророческа беше появата на пипилянката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт