💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 916
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 425
Да, и "утре"като "жандамериста"падне от "мутрагена", само мога да предполагам какъв хейт ще има! Е ,дано това успокои м..те душици на много хора!

# 1 426
  • Вестерос
Вайс въобще не играе честно!
Забелязах и аз как с крак се подпря на вратата, дадоха го отблизо и така направи контра да издърпат топката.

Също не ми хареса, че жътварите се въргаляха по земята, под топката, в топката и все спираха играта..

# 1 427
Скрит текст:
Отдавна ме е разочаровал Влади, но не очаквах това от него тази вечер.
Съгласен съм, че ако не се чувства добре и има болки това е достойния начин за излизане от играта ( а не като Тарзан и Март миналата година ). НО ако си решил да излизаш, не гласуваш за Вайс и не изравняваш гласовете. А просто даваш празен глас.
Защото е СМЕШНО да гласуваш за един човек и след 30 секунди да си промениш мнението.
Нямаше как. Имаше възможност да гласува само за Вайс, Любо или Джери. Нямаше как да даде глас за Любо или Джери, па макар и само формално, особено на фона на думите, които те казаха преди това.
Приемам аргумента. Съгласен съм с теб.

# 1 428
Тошко много си противоречи с изказванията. Ако си силен и доблестен няма да номинираш контузения човек да се биеш срещу него, но нали това е Тодор, всичко казано от него е правилно. Влади само дето предаде Любо и Джери за едното нищо. Но не мога да го виня, може да е на предела на силите си, а и когато човек е гладен мисли по първично и взема грешни решения. Лошото е, че жълтите намалят, а това означава, че пак ще вземат човек от другите. И тук идва голямата стратегия, дали да вземат бивш ловец или рибар.

# 1 429
  • София
О не, никъде не съм написала, че е лош човек. Глупав не значи лош!

Използвах лош за обобщаващо на всички негативни определения, които се изляха по него и не само днес.

# 1 430
  • София
Тиф, играеха по-мръсно, факт. И не им е за първи път.
Спомням си как Вайс шмекеруваше на два пъти още в 1-та фаза, когато бяха трите племена.

# 1 431
  • Вестерос
Истината е че играта се играе като Вайс,когато човека е по-едър и здрав от теб.Така Юлиян победи миналия сезон.Заставаш между него и топката и му блокираш движенията.Иначе много си личи,че тук сте яко фенове на рибарите.Чудомир срещу Джералдин,Ваня срещу Милен,ама жътварите били мишки.Премазаха му главата на Влади и Николай ще счупи ръката на Любо,но тук само Вайс и Тошко са ви мутрагени.

Първо, Жътварите сами ПУСНАХА Джералдин и Ваня срещу мъже!

Лазаринов не е виновен, че Владислав падна и се затисна.

Николай майонезата НЕ Е гледал Любо къде си вре ръцете, при положение, че им е КАЗАНО ДА НЕ си вкарват ръцете вътре.

Хайде да гледаме какво се показва!

# 1 432
  • София
Не гледах промото за утре, интересно ще е дали ще има пъзел да го видим Тошето в действие. Ама той Влади е много зле на пъзели.

# 1 433
Според мен продукцията дава яки аванти на жените, особено на тези четири, които все още са в играта. Всяка една от тях е получавала неофициален авантаж в елиминационни битки. Единствено Мирето не успя да се възползва.

# 1 434
На Вайс ММА-ството май най-добре му пасна в тази игра. Много добре се справи и много добре ги блокираше. Преди играта очаквах от него да чупи ръце и глави, а то това дойде от майонезения войн и от Лазаринов.
Но като цяло този тип битки не ми харесват, защото много хора излизат контузени от тях. Затова се надявам да са приключили със силовите изпълнения.

# 1 435
Не гледах промото за утре, интересно ще е дали ще има пъзел да го видим Тошето в действие. Ама той Влади е много зле на пъзели.
Оф, не мога да изтрия, по-надолу го оправих.Сори, пиша от телефон със собствено мнение.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 00:12 от vvi

# 1 436
Любо като вижда, че няма сила и хайде да си легне, а пък противникът ще пусне топката ... да, ама не баш. Ей затова не мога да го харесам, прави другите на глупави. Но остана лоялен към Влади и не го номинира. Много ми е по средата този човек, не мога да създам категорично мнение за него. ВайсЧУ ме плаши на моменти, изпуска си нервите след игрите, но докато играе е хладнокръвен и гледа лудо. Като почне да говори за чест ми става неловко да го слушам, голяма излагация. Браво на Николай, не очаквах, че ще вземе точка. Като цяло не гледах внимателно, защото ми беше гадна битка.
Влади събужда някакъв майчински инстинкт в мен. Като го видях насълзен и умърлушен и ми се искаше да го гушна. Също ми се искаше да го ступам здраво за това, че сам се предлага, възпитателен бой.Trollface И не защото постъпката му не е показва чест, напротив. И по-рано предположих, че вероятно така ще направи, но кажи  "не се чувствам добре и го правя заради СЕБЕ СИ", а не да се жертва за това племе. Надявам се утре да победи, намирам го за възпитано и добро момче.
Сега може да ми се смеете на предположението, но си мисля, че Ваня е доста честна и не разбира от намеци особено. Ако осъзнава, че е такава това би обяснило защо я гони параноята толкова много. Просто е свикнала цял живот, че е прозрачна за хората и лесна мишена, затова и се цепи от колектива. Също това обяснява защо номинира Влади, той е казал, а тя го прави, защото приема думите му директно. Няма какво да коментирам социалната ѝ игра, всичко сте казали както си е.

# 1 437
  • London
Интересно дали утре победителят ще получи тотема за неприкосновеност или той е само за Ваня?

Редно е да получи, иначе би било тенденциозно и нечестно.

# 1 438
  • София
Прогнози за съюзници утре?
Има два варианта, Вайс срещу Любо или Джери срещу Ваня. Няма вариант за мъж срещу жена според мен, особено след днешната битка и реването на жътварите за недостойното поведение на рибарите.
Иска ми се да видя как Тодор избира за съюзник... Ваня... Grinning

# 1 439
  • Вестерос
За нетърпеливите ..
Скрит текст:
JoyJoy
Това е кадъра от промото, на който си тръгва изгубилият, ама който може да си го познае Joy
Скрит текст:
Владислав е
Спойлерът, че напуска заради контузiя се оказа наполовина верен. Тодор бие.
Дано поне спойлерът , че пада от Катя е верен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт