💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 941
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 455
👀 Сянката на Юлиян явно още бди над темата като светъл пример, не пуска. 🤦‍♀️

# 1 456
👀 Сянката на Юлиян явно още бди над темата като светъл пример, не пуска. 🤦‍♀️
😂👍и На Веско също както виждам!
Утре победата на Тодор ще е "пирова", да му е честита!!!

# 1 457
  • София
Леля Доро се върнала. Я кажи, какво прави Веско, къде вее гордо славянското знаме? Grinning

# 1 458
Леля Доро се върнала. Я кажи, какво прави Веско, къде вее гордо славянското знаме? Grinning

Нямам представа, покрай фалшификацията на изборите не ми е останало време да се обърна.

# 1 459
  • London
Не го знам кой е този Юлиян и какъв му е кейса.... , но като не гледам нещо на  директно и няма жива връзка е нормално да имам някакви съмнения. Това се случва особено като има плаващи правила, за мен правилата трябва да са железни и ясни от ден 1.... кога се почва с тотемите и имунитетите, кога се краде играч и тн и тн. Какво се случва, ако някой излезе по болест. Всичко, а не.....да нагаждаме случващото се според сюжетните линии и покрай дадени играчи.  Ако няма имунитет за Тодор говори за протекции над Ваня.....ако ще имунитет от този момент нататък трябва да е за всеки спечелил елиминация. Отделно не са се мотивирали защо започва този тотем точно от Ваня? Ето такива пробойни правят впечатление пък иначе всеки може да избере да си им вярва..... Да отбележа Ваня ми е симпатична, но това не променя факта, че каквото за нея, такова и за околните.....

# 1 460
Защо питате за спойлери за утре-Влади иска да се махне-какви спойлери.Тодор иска имунитет-ама няма да му дадат.
А ,и щитът на SDI пак ще излезе шит.Тошко дори не знае колко пророческа беше появата на пипилянката Simple Smile
Ще е голямо дъно ако утре няма огърлица за победителя. Голямо. Дано не си права, защото Ваня не заслужава такова подпиране.
Иначе ми се струва много вероятно женски капитани във вторник, Джери печели победа и като следствие Ваня си намира приятелка в лицето на пленената Катя Simple Smile. Дано не е така, защото при три срещу пет мъже ще е много сложно за Жътварите.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 01:29 от Bengun

# 1 461
  • София
Не помня колко, трябва да гледам сега в архива:)
Но на прима виста не се сещам нито една в която да е спечелил.
Не ,  не извъртай!
Така "плеснати "твърдения в пространството , само  насочват общата "маса"в определена посока.Иначе правилно е генералните изводи да са подкрепени с "доказателства".

vvi,
Излишно ме амбицираш и си губя времето за глупости. Аз никога не хвърлям празни обвинения ей така в пространството, но щом си рекла.
Първо, приемаме ги за 'логически задачи' ако искаш и пъзели, все тая.

1) 3-та териториална битка
Любо и Джери бяха на пъзел, нищо. Изкараха Джери, влезе Влади. Пак нищо. Но да кажем все тая, не е провал.
2) 1-ва номинационна битка. На финала трябваше да се построи кула, като Ивана и Сюзън се замотаха, а водещите позволиха трети човек от племето да помогне, Влади дойде на помощ, но с нищо не можа да помогне. Все пак не носи вина за мен.
3) Във втората номинационна битка от първата фаза имаше пъзел на който бяха Любо и Влади и бяха победени от Милен и Симона. Тук Влади и Любо просто не знаеха какво да правят.
4) В единадесетата елиминационна битка, Жътварите имаха голям аванс, но на пъзела Влади и Ивана (сглобяване на корабен рул) бяха тотал щета. Тук Ивана сама си каза, че е разчитала на мъжа в къщата да прояви ум и сръчност, но Влади се притесни нещо и Жътварите от първи с голям аванс останаха последни и отидоха на номинация.
5) Битка между четирима номинирани за спасяване от елиминационен дуел: Влади/Сюзън/Йоанна/Ваня
след първия етап Влади имаше аванс и първи започна пъзела/Ротондата. И бе доникъде. Нищо не направи. Не знам той или Сюзън бяха по-зле. Победиха Ваня и Йоанна.
6) Елиминационен дуел със Сюзън в който най-накрая Влади спечели на пъзел, но срещу себе си имаше Сюзън, която само като чуеше думичката пъзел и се изпрщваше. Влади пак имаше аванс след трасето а на финала трябваше да се изпише с броеницата ''Дойдох, видях, победих'' И двамата се замотаха, но просто Влади хем имаше аванс, хем бе по-добър, Сюзън бе доникъде със своята броеница, просто не знаеше какво да прави.

Общо 6 игри с негово участие на логически сегмент имаме 5 загуби и 1 победа. Това казва сухата статистика, а аз просто стрелях позовавайки се на визуална памет от игрите до тук. Ами видно е че аз съм по-близко до моята теза отколкото ти до твоята.
Толкоз. Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 01:40 от Diavolo

# 1 462
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ми е тъпо за Влади,честно.
Доказа се,на колко битки ходи и спечели,раздаваше се на макс,дори контузен.Добър и сърцат човек.
Браво,Влади.Голям си.

# 1 463
  • София
Изведнъж много защитници се появиха за Влади. Лошо няма, напротив. Simple Smile
Нека обобщя като цяло нагласите тук. В никакъв случай не говоря от името на болшинството списващи в темата, но като цяло си мисля, че общото недоволство от постъпката на Влади бе чисто емоционална и бе продиктувана от факта, че искахме дуел Тодор - Вайс и един от тях двамата да си замине. Освен това пак чисто като народопсихология го кажете, но никой не обича отказващите се, а Влади не от вчера мрънка. Още миналата седмица имаше такава нагласа ако си спомняте, дали е било подготовка за тази не знам вече. Никой не е отричал качествата на Влади. Аз лично съм го хвалил също, имаше си и седмицата на Влади. За съжаление не му дадоха приза герой на седмицата в Инстаграм, но тук му го дадохме. Ще го запомня като комплексен състезател, даващ най-адекватните съвети на своите съотборници в битките срещу другите две племена. Тих, възпитан, мислещ за отбора. Това са изцяло позитиви.
Негативи, още когато видях визитката ми се искаше да видя много повече. Такива като него трябва да се открояват на фона на масовия участник във формата този сезон. Но аз такова нещо не видях освен в неговата си най-силна седмица. Позволи на един прост емемеец да си развява байрака и бързо, бързо дадоха палката (той и Любо) и на Тодор, една бивша мутра, а Тодор бе и чуждо тяло. И за жалост утре един рекетьор и мутра ще елиминира в национален ефир действащ жандармерист. Повярвайте това само крайните фенове на Тодор искат да видят, а такива са малцина.
Просто Влади трябваше да е по-твърд, да не шикалкави, да казва нещата в очите, а ние от него виждахме едно мълчание и клинчене. Имаше един не малък период от 1-та фаза на формата в която той на практика бе незабележим и в племето си и в самите битки, където с нищо не се открояваше. Тези отлични впечатления за които сте писали и за които и аз споменах станаха в рамките на една седмица и по-специално в две страхотни състезания. Ама това от колко битки е общо? Неубедителен ми бе и в логическите задачи, но хайде това не е чак такъв минус. Повечето мъже сме слаби на пъзели, пространствената ни мисъл куца малко.
На мен лично ако трябва да тегля чертата, Влади ми е по-скоро разочарование, защото възлагах много по-големи надежди на него (в първите две седмици ми бе сред фаворитите за финал) и въпреки това ми е симпатичен и му желая всичко най-добро в живота. Simple Smile

# 1 464
А капитанската битка? Grinning

Битката ми хареса, и за мен, като такава каквато е, беше добре, не ми идва брутална. Битка за воини, каквито би трябвало вече да са, след толкова битки до сега.

Изключително подходяща битка при настоящото разпределение на племената. И вчера, и днес. Тези 2 битки ще са чудесни варианти и за eлиминации един ден, между Чудомир и Катя, примерно.

То бива да нямаш чест, ама как един от сините горили не каза - Батее, добре че сценарият ни подарява победите. Ами, не. Радват си се, все едно са ги заслужили с кръв.
И още по-интересно, феновете им във форума също се радват на това "постижение" със широко затворени очи.

Спойлер за игрите другата седмица:

1. Игра за територия: Състои се в качване на играчите на обща платформа-кантар. Който отбор отчете повече килограми - печели резиденцията.
2. Първа игра за номинации: Отборите се броят. Който успее да преброи повече членове от своя цвят, печели. Доста оспорван двубойсе получи.
3. Втора номинационна битка.
Вдигане на тежести. Играят само трима играчи от племе. Племената си решават кои. Рибарите дълго се съветват и колебаят, след много спорове, дилеми и сръдни от Катя избират Боби, Чудо и Докторчето. За всеки случай имат точка преднина.
Празненствата за поредната успешна синя седмица задминават фойерверките по Нова Година в Дубай
Край на спойлера.

# 1 465

Ивана и Джери бяха често на пъзелите само защото никой друг не поемаше отговорност да завършва игрите.
В племето им нямаше добър играч на този пост ,може би е била Елена за това при тях , но ...
И това също за мен лично е предварително режисирано да е така. Играта между Лазаринов и Елена беше игра за еднополов дуел, това също не беше случайно.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 09:17 от bubanka

# 1 466
  • София
мдам, най-тежките клетви Вайс ги каза зад кадър в присъствието на държанката Ивана. Но емемееца го нападна директно и го предизвика и на място, спомням си много добре. Влади отстъпи, но ок това не знам защо го пиша. Нормално е по-умния и възпитания да отстъпи пред тъпака. А и какво да се сбият и да ги изгонят и двамата? Окс.
Генерално просто ми се искаше да вземе юздите в себе си и да е лидера на племето, както сигурно е лидер на своите момчета в реалния живот. А не той и Любето да се крият зад Джери, а пък от своя страна Вайсчо да се крие зад Сюзън. Както и да е. Нз.

Сега замислих се над думите ви и наистина има логика да са го извикали от жандармерията заради протестите в София, които по това време на формата бяха ескалирали много. Определено има логика. Та може и да са му измисли контузия. Не че си нямаше болежки ама не знаем за нещо трайно, което да не му позволява да продължи. Ако е имало такава опасност за здравето би трябвало да ни кажат или да не допуснат да се състезава дори и в свирена предварително битка.
Иначе явно е хванал вируса който тръшна Ивана и сам си каза, че не се чувства добре, може и това да е причината за честите крампи напоследък, а получи и други болежки. Коляното и т.н. По-добре е наистина така да се раздели след битка отколкото да напусне сам, а Тодор да трябва да се бие с друг жътвар и племето да остане с минус двама.
За мен утре без да съм гледал промото, а спойлери не отварям си заминава на 99% Влади. Те даже си го изпратиха като го прегърнаха след съвета. Жалко, че няма да има интрига. Но пък кой знае ще видим.

# 1 467
Няколко пъти прочетох във фейсбук (коментари от различни хора), че сестрите били вътрешни на продукцията - родителите им работили в Нова тв или нещо такова. Аз не вярвам особено, но си личи, че са харесвани от продуцентите. Залагам, че може да извъртят така нещата, че Катя да се изправи срещу Йоанна на елиминации. Само се надявам това да не е финалната битка - много ще е грозно.

# 1 468
  • София
оо, абсурд да са на финал и двете, спокс.
иначе доста хора очакваме такъв дуел или втория сценарий, едната да отмъсти за другата като елиминира палача и.

# 1 469
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен Влади никога не е бил разочарование.Не ми е бил сред любимниците за спечелване на игрите,но не мога да му отрека постиженията.Ако помня добре,това ще му е 3-та елиминационна битка?
Спечели и други индивидуални битки,в отборните битки се е раздавал докрай.Срещу никой,съотборник или съперник, не е изказвал грозни обиди,напротив,все подхождаше с тактичност и колкото е възможно разбиране.Не е правил скандали и сеири.

Как може такъв човек да е разочарование? Аз съм потресена от подобни изказвания.

Общи условия

Активация на акаунт