💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 866
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Sunshine state
Не съм  ви чела, но ще коментирам и тогава. Жал ми е за Влади.. Не ми е бил фавовит за наградата, но ми харесваше като играч и достоен човек. Това,че не отвръщаше на простотиите на Иванка и Вайс, не го прави по-малко достоен. Стеува ми се, че излиза заради контузия, колкото да не е без битка. Дано другата седмица Жътварите най-после да вземат териториалната, че тия двете сестрички искам да ги видя гладни и после едната поне вън.

# 1 471
  • София
Разочарование от големите очаквания по-скоро. Поне в началото.
Втора елиминационна битка ще му бъде. На първата елиминира Сюзън.
До тук в сезона все още нямаме участник с две победи на директен елиминационен дуел, което е доста странно, но това е така, защото повече хора този сезон ходят на тези битки. А и правилото с двама номинирани в 1-та фаза също допринася за това.

# 1 472
Лошото е, че жълтите намалят, а това означава, че пак ще вземат човек от другите. И тук идва голямата стратегия, дали да вземат бивш ловец или рибар.

Най-вероятно няма да имат избор и няма да се стигне до стратегии и ако изобще се случи, ще е както миналата година, когато славяните плениха Алекс, който беше капитан и загуби капитанската битка.

# 1 473
Това, че не е оправдал нечии "големи очаквания" , не означава нищо лошо за самия човек, а по-скоро за разочарования, който сипе огън и жупел.
Ама нямали сте наблюдения."Наблюденията"ни са определени от продукцията, дават това, което е интрига, грозно и гадно.Иванка там беше "звИздата", само тя говореше, защото й идеше отвътре да бъде зла, гадна и манипулативна.

# 1 474
  • София
Скрит текст:
Лошото е, че жълтите намалят, а това означава, че пак ще вземат човек от другите. И тук идва голямата стратегия, дали да вземат бивш ловец или рибар.

Най-вероятно няма да имат избор и няма да се стигне до стратегии и ако изобще се случи, ще е както миналата година, когато славяните плениха Алекс, който беше капитан и загуби капитанската битка.

Да и аз мисля, че така ще стане. Вече е играно и работи. Въпросът е кога ще стане това, още следващата седмица ли или по-следващата. Но тук е тъпото, че за да се случи, то задължително капитана на Рибарите трябва да загуби в удобния за тях момент, за да се случи сценария. Ей тези неща не ми харесват. Толкова много неща могат да се пипнат и да се направят по съвсем различен начин, ама уви. Нека пак си има скандали щом продават, нека има каквото трябва, но специално игрите така могат да се изпипат, както и правилата, че предаването да счупи всички рейтинги, но няма и няма и шанс с тези патрони.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 08:08 от Diavolo

# 1 475
Влади взе решението си за напускане на формата когато падна от Чудомир. Думите от сорта на "как ще изляза и как ще гледам хората в очите" ясно говорят, че за него не е без значение по какъв начин ще напусне формата. За съжаление избра най лесния начин.
Ръцете на Чудо не изглеждаха добре на снимката, която Смайли постна тук. Вайс написа че е с пукната ръка, Любо с контузени рамо.
Щом искате си го величайте колкото пожелаете. Очаквам скоро защита за Тодор от сорта на " пазил е честта на групировката, защото душата му е бяла и добра".

# 1 476
  • Варна
голям смях някой да вярва , че в подобни формати , вкл. всички на останалите телевизии има феърплей

# 1 477
След първия Биг Брадър и изненадващото съобщение за бременост едва ли са останали наивници.

# 1 478
  • Испания
Владислав е тръгнал да излиза почти месец преди края на формата /телевизионно погледнато/, което реално може да означава, че е отпаднал в края на юли/началото на август. Да припомня, че снимките започват на 23 юни и продължават два месеца. https://bg-mam.ma/p/1227957/40949689 "Събитията", в които беше привлечена жандармерията /привлечена жандармерията, а не че са започнали тогава/, са в началото на септември.

Та направете сметка дали това може да е поводът за искането му да напусне.

Ако е по здравословни причини, е напълно ОК, защото здравето е преди всичко. Но това не променя играта му до момента.

Не знам защо много хора се настройват срещу други, които имат различно мнение. Нали затова е темата! Да споделяме всеки това, което вижда и мисли. Не е необходимо всеки да скача на всеки, който е на различно мнение. Не е възможно, а и не е нужно всички да мислим по един и същи начин.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 09:30 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 479
  • София
Протестът започна от 09 юли, и всеки ден имаше полиция, дали обаче е имало жандармерия всеки ден, не знам.

# 1 480
  • Sofia
Права си Смайли. 💐 Явно емоциите ни дойдоха малко в повечко. Въпреки, че лично мен ме е яд, че както в живота, така и в игрите напред продължават безскрупулните, арогантните и наглите хора. С нахалство към прогрес. Не, благодаря!

# 1 481
Влади на мен ми се струва, че не е влязъл за победа, а по скоро за забавление. Вижте например Ваня и Тодор готови са на всичко да останат до края. Влади сам каза на Тошо "дойдох, видях, поиграх мога да си ходя. На теб ти е по нужна победата имаш 3 деца" ала бала. Явно смята, че има много по-добри от него играчи, които заслужават победата повече. Не мисля, че е постъпил глупаво даже много добре прецени ситуацията и реши да излезе с чест. Интересно ми е Ваня ако знаеше, че Любо и Джери ще номинират Вайс дали щеше да ги последва и тя. И тази и миналата година няма харесван от всички играч няма и как да има. Сега някои казахте, че Ваня глупаво е постъпила номинирайки  Влади, но ако беше номинирала Вайс щеше да излезе гаднярка и хитра лисица.

И не знам как се изгради този образ на Ваня като най-силна жена. За мен най-голямата изненада е Йоана. Много е добра и на пъзели и във физическите игри. И на плуване ще е по бърза от Ваня, просто все я слагаха на пъзели и не успя да се докаже.  А и ми идва малко тъпо, че Ваня е точно каскадьорка по професия. Все едно в съсъезание за аматьори готвачи да сложат  професионален готвач. Не съм фен на Ваня но ме кефи как дразни Тошо и Вайс.

# 1 482

Парадоксът е, че най-много за чест говорят именно хората, които не притежават такава. Wink
С това изречение може да се обобщи снощния епизод!
Вайс , преди няколко епизода обяви,че няма да излиза месеци след предаването, защото ще му се смеят,че е паднал на много поредни битки ...ми не,  няма заради това да ти се смеят, а заради друго...аз ако бях и аз нямаше да излизам;
Моля сложете анкета: Щеше ли да постъпи Вайс като Влади ако в снощната ситуация той беше капитана;
Хареса ми и напътствието му: "Бий се с нея и забрави,че е жена" /от този дето се възмути,че са избрали Катя да не играе/

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 10:21 от Наоми

# 1 483
водещата защо е все с чорапогащник?!!Наистина ми е чудно в тия жеги.

# 1 484
  • Пловдив
Къде ще живеят след сливането на двете племена?

Общи условия

Активация на акаунт