💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 880
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 410
Оф, толкова гнусно ми стана!!!
Сетих се , защо се отказах да пиша в темата предния сезон!
Да , мишки има ,но не в ИВ , а по-близо.
(Здравей, Тати🙂)
Вайс ,каза нещо , което всички пропуснаха:Колко благ е Влади!
Е, ние тук не сме такива, не бихме постъпили така, значи е сульо, пульо и не знам какъв си
ДА ,хората не искат да виждат и чуват, че някой ги превъзхожда по човечност, затова и майка си ше продадат , да му намерят кусура и да го наврат на....
Е, колкото и да не ви се ще"така постъпват истинските капитани", а останалите леят кръв и мърсоли.
Така е преценил(дали здравословно или както мисля и по други причини), така е постъпил, евала! От пиедестала на какви върховни съдници може да хулите така?
За мен това е сто пъти "по-мъжкарско", отколкото гледаното или четеното.

# 1 411
  • Sofia
Скрит текст:
Защо толкова храна по Влади? Той вижда, че е слабото звено и не се държи като удавник за сламка за коалицията си, а избира това да остави отбора възможно най-силен. Честно казано, виждам чест в неговия ход, и в същото време ме разнежни отношението на Любо и Джери. Явно тези хора са си станали наистина близки, въпреки състезанието и парите. А една такава коалиция в един слаб отбор, няма да спечели играта. Ще го добутат само дотам, докъдето стигнат до рибарите и бъдат изядени. Да, слаби са в момента като отбор, имат си треските за дялане, но се намира и някаква човечност и достойноство сред тях. Пък вие си бъдете все негативни и търсещи лошото у хората Unamused

Скрит текст:
Не знам дали съм негативна и  търся само лошото в хората, но знам едно - саможертви се правят за хора, които си заслужават. Останалото е чиста проява на глупост. Ако Влади си мисли, че жертвайки себе си ще помогне на Джери и Любо, се е объркал, много, много жестоко. Тошко и Вайсчо, в първия удомент момент ще ги отнесат и двамата, без дори да им мигне окото

Скрит текст:
Може и така да е, но ако се стискат тримата, както миналато година Март и сие, дали ще удържат до финал? Или ще са загуба след загуба и накрая ще ги претопят. Да не забравяме, че Тодор и Ваня са бивши ловци, а жътварите нямат никой от другата страна.

А и като знам колко храна отнесоха играчи (и с право), които ги влачиха контузени и си почиваха по време на битки и елиминации, или пък слаби играчи, които разчитаха на коалиции, отношението към Влади ми се струва в най-добрия случай неконсистентно, а в нак-лошия направо лицемерно. Или просто угодия няма и това е.

Иначе да, явно той е по-добричък и мекушав. Не знам какъв го прави това в играта, но не смятам, че го прави лош човек.
О не, никъде не съм написала, че е лош човек. Глупав не значи лош!

# 1 412
  • София
А Любето нали уж е по-лъзгав? Как така не се пробва да придърпа Ваня към тяхната коалиция? Айде Джери е малка още ама той? Ето сега остават сами с Джерито и би трябвало да се пробват да станат отново тройна коалиция, но с Ваня.
Любо няма капацитет за нищо. Вече Вайс и Тодор командват в племето. Сами им отстъпиха властта.

Абе нека се разберат да са три гласа, той, Ваня и Джери пък да видим Simple Smile

# 1 413
  • Sofia
Може да са гладни и контузени, но пък винаги има начин да си тръгнеш отнякъде с чест.

Парадоксът е, че най-много за чест говорят именно хората, които не притежават такава. Wink

# 1 414
  • Берлин
Малодушен синоним на лош ли е?
Ваня синоним на глупав ли е?
Вайс синоним на арогантно и агресивно човекоподобно ли е?
Иванка синоним на отврат ли е?
Тошко синоним на примат ли е?
Питам само така

# 1 415
Ох, във ФБ какви ли не щуротии пишат.
1. Боби и Чудо са братя.
2. Катя, Йо и Боби са братя и сестри .

Всичко това не е ли абсурдно ? 🤔

# 1 416
Интересно дали утре победителят ще получи тотема за неприкосновеност или той е само за Ваня?

# 1 417
Любо е вече вярна пионка на Тодор и Вайс. Ще направи каквото му кажат. При първа възможност ще номинира Ваня и той.

# 1 418
Ох, във ФБ какви ли не щуротии пишат.
1. Боби и Чудо са братя.
2. Катя, Йо и Боби са братя и сестри .

Всичко това не е ли абсурдно ? 🤔

За точка 2 може от фамилията да се заблуждават Grinning

# 1 419
  • София
Любо е вече вярна пионка на Тодор и Вайс. Ще направи каквото му кажат. При първа възможност ще номинира Ваня и той.

Е, ще е много долно ако така излезе.
Но има логика да, по-скоро това ще стане отколкото някой да се пробва да мисли малко с тази глава...

# 1 420
Отдавна ме е разочаровал Влади, но не очаквах това от него тази вечер.
Съгласен съм, че ако не се чувства добре и има болки това е достойния начин за излизане от играта ( а не като Тарзан и Март миналата година ). НО ако си решил да излизаш, не гласуваш за Вайс и не изравняваш гласовете. А просто даваш празен глас.
Защото е СМЕШНО да гласуваш за един човек и след 30 секунди да си промениш мнението.
Нямаше как. Имаше възможност да гласува само за Вайс, Любо или Джери. Нямаше как да даде глас за Любо или Джери, па макар и само формално, особено на фона на думите, които те казаха преди това.

# 1 421
  • София
Интересно дали утре победителят ще получи тотема за неприкосновеност или той е само за Ваня?

Това също е важен въпрос, утре ще видим. Би трябвало да му дадат, така е справедливо. А го разкриха това и пред другото племе, на Рибарите. Един вид, това ви чака вече занапред ако оцелее на елиминационна битка, след това получавате една седмица на спокойствие.

# 1 422
Да почна от там, че жътварите сбъркаха като пуснаха Тодор срещу жена. Излъгаха ги с Ваня, но им върнаха предимството с Джери. Обаче като цяло смятам, че пак щяха да загубят дори и с този ход.
За тях след пъзелите и силовите игри не са техните.

За Влади мога да кажа браво ако излиза по този начин за да спаси отбора. Но и жалко ако просто се е предал. От екрана не ме убедиха в нито едно от двете. Никога не знаеш каква игра идва, че да се предаваш толкова лесно.   

Ваня не знае за коалицията и гласува мислейки си, че всички ще гласуват така. Ако не беше и после другите бяха гласували за Влади, пак щеше да излезе виновна Simple Smile

Да видим кой ще си тръгне утре, въпреки, че ни показаха от високо Simple Smile

# 1 423
  • Вестерос
Tъкмо изгледах. Първо, познах, че рибарите ще спечелят. Нямаше как иначе.

Така, че си мисля повече, че другата седмица ще им дадат на жътварите да откраднат някой.

Второ, не е вярно, че било неспортсменско. Тактика си е това. Така, че Тодор и сие да не мрънкотят.

# 1 424
  • София
Жътварите биха имали предимство ако битката има няколко етапа и задължително да включва Плуване, гмуркане и гребане, за да натрупат повече преднина, ама пък в Рибарите котвата Александър го няма вече. А накрая ако има пъзел... Wink

Общи условия

Активация на акаунт