💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 754
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 575
И аз не видях никаква логика в изпращането на мъже срещу жени и от двата отбора. Защо не изпратиха Джери срещу Йоана ми е пълна загадка, поне ще има шанс.  А така хубаво печели Тошко, ама после срещу Джери е мъж и губят точката.

# 1 576
Офтопик, ама сега съм на летището и видях една от близначките (не знам коя). Явно работи на щанда за алкохол.

# 1 577
  • Испания
Офтопик, ама сега съм на летището и видях една от близначките (не знам коя). Явно работи на щанда за алкохол.

И двете работят там.

# 1 578
  • ВАРНА
Близначки в Игри на волята 2 ???

# 1 579
  • Варна
Хах, изобщо не мисля, че нарочно им се казва да се провалят с пъзелите по сценарий. Някои хора да излязат малко от филма. Сигурно им казват и кой как да скача и плува. Ама ако е така всички вътре трябва да са топ актьори и каскадьори с 20 годишен стаж. Хайде малко повече реализъм все пак. То така няма смисъл изобщо от формата и от темата и от коментарите. Естествено, че има някакъв сценарий, но и той търпи промени в зависимост от възможностите на самите състезатели. Простичко е.
Аз от както прочетох тук, че дори и не спят на реката, а ги извозват в каравани, ми стана доста безинтересно. И най-вероятно е така, вида им е доста приличен за спане на реката. Ами то в голямата палатка в стопанството е по зле от каравана,.. интригата се губи от всякъде от териториалната битка.

# 1 580
Боби е голям сладур - и не само на визия. Като цяло съм впечатлена от държанието му, от изказа. Има си твърди принципи, които си ги следва - не му хареса, че Ванчето се опита да го използва по този начин, не си замълча. Има си защо да има самочувствие - за да имаш такова тяло се изисква много време, тренировки, режими, дисциплинираност. Но същевременно не мисля, че се надува...напротив, изглежда като нормално земно момче. Има добро сърце.
В едно от сторитата беше казал, че голямата му мечта е да има семейство. Пожелавам му го Simple Smile

# 1 581
Близначки в Игри на волята 2 ???
Не, в първия сезон. Бяха много здрави физически, и ужасни в други отношения. Поне беше по-честно, защото имаха 1 общ глас. И сякаш тогава по-имаше правила, а сега импровизират и водещи, и продукцията...

# 1 582
  • София
Вайс къде отиде в цялата схема.
То всеки може да си направи регистрация и да пише глупости.

# 1 583

@𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 как успявате да изкарате сторитата от Инстаграм? С някоя програма ли?

# 1 584
А как ти изглежда достоверно?

# 1 585
Дааа, веднага се нареждам аз на редицата от кандидатки да чистят и готвят на Боби Grinning

# 1 586
Скрит текст:
Боби в топ 2 - really? Не го вярвам и силно се надявам да не е така. А и друг човек изскочи със спойлер, че Ваня е победител. Преди това имаше за Милен. Бях чела на 1 място, че ще е Йоанна. Така че - нека видим. Ако битката е Милен-Боби, бих пропуснала да гледам - много безинтересно.

# 1 587
Остана ли някой, чието име не се е появило в спойлер за финална битка/победител?

Скрит текст:
Останаха, разбира се: Майонезата и Лазаринов никой не иска да ги пише победители Joy

# 1 588
На Ваша отговорност!
Скрит текст:
Помисли си пак!!
Скрит текст:
Отново!
Скрит текст:
Сигурен/а ли си?
Скрит текст:
Влади си тръгва! Защо мисля така? Защото гледах внимателно кадъра от промото, където снимат участника , който си тръгва. В цялата битка, само Влади е с потника, а Тодор е гол. Отделно, че и тялото е тънко/слабо , а не нацепено.

# 1 589
Аз си избирам да не вярвам на нито един от спойлерите. Така и за Hell's Kitchen уж пишеха за Атанас - както във форума, така и по сайтове. Ядосвах се, тъй като не го харесвах, а в крайна сметка спечели моят фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт