💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 505
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Добрин и Радостина?! Ако е вярно .... всъщност не знам защо се изненадвам. Той е добряк и нямаше много опит с жените, ако правилно помня. А тя е кърлеж, разбираемо, че се е закачила. Никога не ми е била симпатична. А мисля, че тук бях чела, че Добрин и Анита са имали връзка. Явно е станал апетитна хапка за тях. Нищо против момчето, но очевидно без парите нямаше да го погледнат.
Откъде излезе тази информация за Добрин и Радостина? Не съм попаднала на нея в темата и в интернет не откривам нищо.

# 1 891
  • London
Случват се такива неща с гафове.....говори за непрофесионализъм. 

# 1 892
  • Sofia
Скрит текст:
Добрин и Радостина?! Ако е вярно .... всъщност не знам защо се изненадвам. Той е добряк и нямаше много опит с жените, ако правилно помня. А тя е кърлеж, разбираемо, че се е закачила. Никога не ми е била симпатична. А мисля, че тук бях чела, че Добрин и Анита са имали връзка. Явно е станал апетитна хапка за тях. Нищо против момчето, но очевидно без парите нямаше да го погледнат.
Откъде излезе тази информация за Добрин и Радостина? Не съм попаднала на нея в темата и в интернет не откривам нищо.
Не гледам предаването вече и не чета темата, не знам до къде сте стигнали, много болни сме у дома... но тази вечер си говорихме с приятелка, че да ме разсее малко и такова нещо ми каза, че се опулих! Та идвам да кажа на феновете и от първи сезон -
Скрит текст:
Радостина вече живее в София. Съседка ми била, на 500 метра от нас живее. И сега седнете! Живее с ... Добрин!
Приятна вечер на всички!

# 1 893
Въобще не ме вълнува пъзелът. Играта беше проформа, Влади искаше да си тръгне. Епизодът беше убийствено скучен.

# 1 894
  • София
Скрит текст:
Не гледам предаването вече и не чета темата, не знам до къде сте стигнали, много болни сме у дома... но тази вечер си говорихме с приятелка, че да ме разсее малко и такова нещо ми каза, че се опулих! Та идвам да кажа на феновете и от първи сезон -
Скрит текст:
Радостина вече живее в София. Съседка ми била, на 500 метра от нас живее. И сега седнете! Живее с ... Добрин!
Приятна вечер на всички!
Благодаря! Дори нямам спомен, че Радостина не е от София, помня instagram-а ѝ и знам, че имаше приятел по време на предаването. Наистина неочаквана комбинация, защото тя се държа снизходително с Добрин в голяма част от времето.

# 1 895
Е, ще му помогне да изхарчи наградата, ако не го е направил още, и после кой откъде е.
Ако е наистина такава, каквато я описвате..

# 1 896
  • София
Ама това, че живеят заедно, не значи, че имат връзка.
Много народ живее така, делят си наема и толкова.

# 1 897
Според мен Димо просто се е объркал и не се е усетил. Все пак, за да се види грешката, човек тярбва да се вгледа. Не виждам конспирация тук, а недоглеждане на водещия.
Ами аз не се вглеждах, защото очаквах че Тодор ще спечели, но като показаха пъзела, не ми изглеждаше ОК.. Не го коментирах тук, защото си мислех, че аз не съм видяла както трябва, но сега като прегледах какво сте изписали, виждам че наистина е бил сгрешен.

# 1 898
  • Вестерос
Защо допуснаха Тодор да подсказва на Вайс?

Защо допуснаха Тодор да копае от другата страна на дънера?

Внезапно Влади се оборудва с ръкавици след дънера, преди това беше с голи ръце и лепенки по мазолите.

Победителят беше с грешно нареден пъзел.

И това се случва с човека, който обвиняваше продукцията в конспирации и побутване на играчи!

Има ли по-голяма пародия?
Мхм, много точно! Сега все повече искам да го елиминира Катя.

# 1 899
Владислав имах чувството, че ще заспи докато реди пъзела.
Джералдин като, че ли също не си даваше много зор.

# 1 900
  • София
Oт фейса Smile
Скрит текст:
Продукцията..голям смях снощи с вас.Ми то голям цирк беше.В главните роли:Тошко Табуретков, Владко Крампов и Димо Кьорчев...Много мога да ви сипя ама няма смисъл. То толкова се насрахте, че няма на къде.Че и големи прегръдки накрая от "бойците".То няма такава забава

# 1 901
  • Вестерос
Хахаха Добрин и Радостина Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Супер неориентиран!

# 1 902
  • София
Много интимни изглеждат прегръдките на Тодор и Влади - в първия от качените в темата линкове, преди да го отвориш, може да ги гледаш още и още.  
Тодор чак си сгуши главата на гърдите на Влади Joy

# 1 903
Oт фейса Smile
Скрит текст:
Продукцията..голям смях снощи с вас.Ми то голям цирк беше.В главните роли:Тошко Табуретков, Владко Крампов и Димо Кьорчев...Много мога да ви сипя ама няма смисъл. То толкова се насрахте, че няма на къде.Че и големи прегръдки накрая от "бойците".То няма такава забава

👍👍👍😂😂😂 Самата истина. Не спирам да се смея.

# 1 904
Относно прегръдките - и аз бих му се хвърлила на Влади в ръцете Joy
А и всички знаем, че Тодор недолюбва жените Trollface

Общи условия

Активация на акаунт