💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 530
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 875
Таза, таза - аз знаех че таза трябва ниско долу...

# 1 876
Тази вечер и двете битки ме разочароваха много с липсата на честност. Първо Тодор нареди пъзела на Вайс и водещия не му направи забележка.
После Тодор се прехвърли да копае от другата страна на дънера, което не знам досега да е разрешавано, и водещия пак си замълча.
Накрая и сгрешения пъзел, обявен за готов.

Непрекъснатото  “послъгване” на Тодор е олицетворение на това такива хора като него да минават напред, а дори и да печелят симпатии.
Много съм разочарована от продукцията. Този сезон “гафовете” и “побутванията” са очевидни.
Тодор и Вайс, които не престават да говорят за мъжкарство, феърплей, достойнство и т.н Най-големите мижитурки и нещастници в сезона. Вайсът е голямото ми разочарование.
И най-запаленият фен на Тошо не може да покаже една негова победа по правилата. Вайсът пък голяма радост, че се добрал до пъзел и видиш ли ще си провери уменията. Аз не видях той да нарежда пъзел, нито едно парче не постави.
А изтеклите чатове на Тошо с фенове на предаването казват всичко за подобните нему типове - цървулът трандафор не става. И втори, и трети шанс да се даде на такива паляци, те са си все утайка - агресивни и прости момченца, които вършат черната работа на силните на деня.

# 1 877
Мисля че не само дето мача беше свирен, но и всички пионки бяха абсолютно съгласни с ролите си. Джери въобще не копаеше логично - първо почна някаква дълбока дупка на едно място, после се движеше по кръга, като човек който не си е поставил за цел да намира нещо. Освен това и не ми се струваше че копае с всичкия хъс на който е способна (като например при дърпането на Милен с въжето).
И после - каква беше тая тъпа брадва???

# 1 878
  • Пловдив
Защо допуснаха Тодор да подсказва на Вайс?

Защо допуснаха Тодор да копае от другата страна на дънера?

Внезапно Влади се оборудва с ръкавици след дънера, преди това беше с голи ръце и лепенки по мазолите.

Победителят беше с грешно нареден пъзел.

И това се случва с човека, който обвиняваше продукцията в конспирации и побутване на играчи!

Има ли по-голяма пародия?

# 1 879
Вероятно първия ден Фродо им държи реч:
- добре дошли в продукцията, от днес вече сте актьори. Около вас ще се въртят камери, режисьори ще ви казват какво да си говорите, дали да повторите някой разговор или "битка".  Има ли някой който иска да си ходи? Няма!  Тогава хайде на работа!
Simple Smile)))

# 1 880
Всеки разговор между участниците се заснема по два - три пъти, докато се хареса на сценаристите.

# 1 881
  • София
Аз се чудя едно - не ги ли е срам сега? Аз, ако бях нямаше да мога да погледна хората в очите. Също и водещите, няколко пъти на лицата им беше изписано отвращението, което чувстват. Може би миналата година Алекс затова се е отказала. Подозирам, че Ралица и Димо също ще се откажат да са повече

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 11:36 от Светулчица

# 1 882
Надявам се следващата седмица да предложат на Ваня да си купи спокойствие, както на Джералдин. Иначе е загубена, Тодор много грозно й се закани, в неговия литературно издържан стил: "Сега Ванчето... Вече ставаме... Наистина...гонитбата е жИстока"

# 1 883
  • Испания
Колкото са виновни продуцентите, сценаристите и целият екип, толкова са виновни и участиците, съгласявайки се да участват в този цирк. Отишли са там доброволно, явявали са се на някакъв кастинг, гледали са първия сезон и пак са искали да участват. Монетата има две страни. Щом позволяват да си играят с тях като с марионетки, ще продължаваме да гледаме кукли на конци и следващ сезон.

Затова хич и не се вълнувам от ставащото на екрана. Наглеците са точно толкова нагли, колкото им се позволява да бъдат.

# 1 884
  • София
На Ралица и Димо това им е професия. Актьори са, ще изглеждат както трябва.
А пък вчерашната битка си беше проформа.
Влади искаше да излезе. И го направи по най добрия начин. Тоест отстраниха го, а не по собствено желание и после да плаща неустойка...

# 1 885
    Пролича си, че бяха наобратно двете парчета на предпоследния ред.... А горните две са с разменени места.

Пишете на продукцията във фб или инстаграм, да видим дали ще отговорят

Пак неравностойна битка ще е в понеделник 5 срещу 7

# 1 886
    • Испания
    Току-що четох във ФБ и инстаграм. Почти всички пишат за пъзела. И снимките, публикувани тук, са от ФБ. Естествено, че от продукцията не са написали и дума. Какво очаквате? Да си посипят главата с пепел? Няма да стане.

От ФБ

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 09:41 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 887
    Не си спомням миналата година за сгрешения пъзел на Юлиян дали въобще отговориха от продукцията. Пак така се вълнувахме, но както винаги се получава "кучетата си лаят, керванът си върви"

Случаят с Христа беше същия, тя искаше да си ходи, но заради неустойките остана и отпадна по сценарий

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 09:55 от Dream Team

# 1 888
    Уау
     2017, 2018:
     - 6 отбора по 6 човека
    2019: 10 отбора по 4 човека, накрая 4-ма победители.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Desaf%C3%ADo_(TV_series)

(голямата таблица)

# 1 889
    • Sofia
    Иванка имала амбиции! Искала ТВ водеща да става. 🙄
    Скрит текст:
    зhttps://infominuti.zbox7.eu/516323/

Общи условия

Активация на акаунт