💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 592
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 830
Как е възможно да се допускат такива гафове не знам.
Димо, ами НЕ, не е готов пъзела!
Дяволче, остави, минала работа. Нали знаеш, битият - бит... Close

# 1 831
# 1 832
Мхм, голям гаф на Продукцията.
Явно всеки сезон ще има по един сбъркано нареден пъзел Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp

# 1 833
  • София

Във фотошопнатия вариант това, което съм оградила за мен няма логика да е така. Тези цветове завършват в нищото.  Може би пъзелът е такъв.

Това е заради фотошопа, защото картинката е крива и не съм си дала зор да я режа перфектно Unamused Изключително ясно се вижда коя е правилната подредба. Пълна излагация за предаването. Влади да вземе да ги съди Grin

# 1 834
  • София
Мен това ме нервира, че не се учат от грешките си. Даже този сезон грешките и гафовете са им повече от миналата година. Поне си спестиха резила с есемесите.

# 1 835
Влади едва ли ще ги съди. Той така искаше да си тръгне, че и на половин пъзел на Тодор би се съгласил.

# 1 836
  • София
А за понеделник - Боби нали каза, че ако следващата седмица са на реката, поне ще имат хубави спомени от тази седмица, от резиденцията.
Както вече се видя нееднократно, щом почнат с предчувствията, те се случват.

# 1 837
  • София
Мен ми се струва, че си има нещо нескопосано в самия пъзел. Ако се разменят парчетата няма да има никаква рамка кръг завършена.

Напротив, точно като се разменят парчетата има кръг. Иначе потъва. Пълен резил.

# 1 838
Grinning

Във фотошопнатия вариант това, което съм оградила за мен няма логика да е така. Тези цветове завършват в нищото.  Може би пъзелът е такъв.

Това е заради фотошопа, защото картинката е крива и не съм си дала зор да я режа перфектно Unamused Изключително ясно се вижда коя е правилната подредба. Пълна излагация за предаването. Влади да вземе да ги съди Grin

Ако е заради фотошопа, може. Явно аз не мога да го разбера тази част на пъзела. Но за мен все още първия вариант е правилния.

Иначе, пиши му в инстаграм и му прати снимката. Grinning Той отговаря на съобщенията си. Въпреки че се съмнявам да му се занимава да съди продукцията.

# 1 839
В стоп кадъра от предаването се вижда, че кръгът-фон е нарушен.
Във варианта на съфорумката се вижда правилно нареден кръг.
Да не говорим, че гривана в първия вариант е нелепа и не съвпада със средното кубче.

# 1 840
  • София
Идвам за да пиша, че пъзела беше грешно нареден и гледам, че сте ме изпреварили. Забавих се да ровя снимки до сега.

# 1 841
  • Вестерос
    Пролича си, че бяха наобратно двете парчета на предпоследния ред.... А горните две са с разменени места.

# 1 842
    • IT
    Време е да отидат рибарите на реката, че Ники съвсем ще надебелее и излезе от форма. Ако пленят накой от рибарите и отидат на номинации едното племе срещу другото има вероятност да гледаме рибар срещу рибар на елиминация

# 1 843
    • София
    Нямам инстаграм, но тука има достатъчно активисти, някой да пише. Това нещо не може да остане така. Да вземат да се стегнат малко, че такива излагации са недопустими. И това ми е състезание с награда.

# 1 844
    • София
    Както вече се видя нееднократно, щом почнат с предчувствията, те се случват.

Ахам, много кофти ама непрекъснато дават спойлери, за тези, които могат да ги видят.
    Значи следната е истината. Те там много говорят и много неща се снимат и казват, но в зависимост от естествения ход на нещата и кой как се представя, докъде стига и т.н. решават кое да излъчат след финалния монтаж.

Общи условия

Активация на акаунт