💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 618
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 815
Вярно е , че в случая съм пристрастна и руса извън случая, но след корекцията наредения пъзел на Тоше изглеждаше така:
И Димо каза, че е готов!!!????

Абе и на мен ми се стори, че не е наред, ама ме мързеше да го връщам... явно са видели, че и само с два реда няма да го бъде, и са го пуснали така Joy
Според мен е правилно нареден пъзела. Какво толкова не му е на мястото? Сериозно не мога да го видя в момента. Grinning

# 1 816
  • София
Според мен се самоиронизира.
Надценяваш го!

# 1 817
Още вчера беше ясно, че Влади е пътник, но поне мислех, че ще има хубав двубой. Жалко!

Откъде толкова мозък да измислят хубав дуел /за продукцията говоря/

# 1 818
  • Варна/Лондон
Тодор се изживява като Гари Каспаров на пъзелите. 🤣

# 1 819
  • София
Вярно е , че в случая съм пристрастна и руса извън случая, но след корекцията наредения пъзел на Тоше изглеждаше така:

Абе и на мен ми се стори, че не е наред, ама ме мързеше да го връщам... явно са видели, че и само с два реда няма да го бъде, и са го пуснали така Joy
Според мен е правилно нареден пъзела. Какво толкова не му е на мястото? Сериозно не мога да го видя в момента. Grinning

Парчетата, оградени в оранжево, трябва да са разменени.

# 1 820

Оградените парчета според мен не са правилно поставени, наобратно трябва да са!
Някакси на вол ми прилича така , а не на лъв.

# 1 821

Парчетата, оградени в оранжево, трябва да са разменени.
Не съм съгласна. Ако се разместят няма да изглежда завършено.

# 1 822
  • София
Набързо направено на фотошоп... официално имаме неправомерно спечелил елиминация участник.

Сигурно по подобни причини се е преигравал миналогодишният финал.

# 1 823
В понеделник Рибарите са на реката 100% даже се съмнявам  другият петък да не си тръгне рибар

# 1 824
  • Вестерос
Тъкмо гледам и без да знам финала на битка е ясно,че е Владито. Още от първата минута на епизода всички така говорят и самото Влади, че е ясно от километър, че той ще отпадне.

# 1 825
Ами не знам дали е фотошоп , но и двамата с ММ скочихме , като Димо каза, че е готов, защото не беше.
Търсих и ми излезе тази снимка, може и да не е вярна(съжалявам , ако подвеждам), но наистина имаше нещо сбъркано, първият път беше челото, втория рогата-гривата.

# 1 826
  • София
Как е възможно да се допускат такива гафове не знам.
Димо, ами НЕ, не е готов пъзела!

# 1 827
  • Вестерос
JoyJoyJoy
Катя и Алекс са се включили в коментарите.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 коментарите на Катя и Сашо хахахах

# 1 828

Във фотошопнатия вариант това, което съм оградила за мен няма логика да е така. Тези цветове завършват в нищото.  Може би пъзелът е такъв.

# 1 829
Мен ми се струва, че си има нещо нескопосано в самия пъзел. Ако се разменят парчетата няма да има никаква рамка кръг завършена.

Общи условия

Активация на акаунт