💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 680
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Испания
Владислав на Тодор: "Много ще ми липсваш, братле".

# 1 771
  • София
Влади игра до брадвата, след това пародия.
Както казваше един виден сървайвър,

Влади, успех в живота!

# 1 772
  • София
Най-лошата комбинация - Тодор с имунитет и пари.Надявам се, да не е победитеят.

Няма. Това значи да няма пъзел в нито една от елиминационните, в които участва Joy

# 1 773
Не вярвах на ми стане кофти , че Тодор остава , а Влади си тръгва. Мислех, че не харесвам нито един от двамата .. ама май по-добре Тодор да беше си тръгнал сега !

# 1 774
  • София
Ако Тодор имаше не достойнство, за което непрекъснато плямпа, а дори зачатък на такова, не трябваше да приема тотема... ама, къде ти... Sunglasses

# 1 775
  • София
И първите му думи бяха закана към Ваня
смешник

# 1 776
Ееее честно ли дадоха имунитет на примата..не разбрах и аз защо им дадоха почти нареден пъзел. Как пък само 2 реда трябваше да реди Тошо тва е направо гавра

# 1 777
Скрит текст:
Жътвари имаха 1 точка, а рибари 3 или 4. Май отново продължаваме с победите!

# 1 778
Сега кажете,че Станимира се е мъчила на пъзела.Влади се сдаде на четири кубчета.
И все пак Тодор мина ли два пъти под тоя дънер?

# 1 779
Тъжно ми стана за Влади... харесвах го и не исках да си тръгва.

# 1 780
Съжалявам, че Влади напусна предаването, въпреки че бях малко повече за Тошко. Според мен битката трябваше да е между Тошко и Вайс. Но Влади се доказа като добър човек и достоен играч. За мен, той вече е победител.

# 1 781
  • София
Тъжно ми стана за Влади... харесвах го и не исках да си тръгва.

И на мен, но се видя, че вече нямаше сили, или поне със сигурност се беше предал и искаше да си ходи. Добре започна битката, и после издиша. За племето е по-добре така, щеше да ги дърпа брутално назад. Най лошото е, че ще трябва да гледам Тошето поне още две седмици JoySob

# 1 782
  • София
Властелините на пъзелите... Смях! И Вайс, и Тодор, че и Влади...
На прощаване - отново сцена като на смъртен одър, отиващият си завещава богатството и заръчва да бъде отмъстен. Weary

# 1 783
  • София
Екс гангстер и настоящ жандармерист колко силни чувства имат помежду си за такова кратко време... Току що ни екранизираха едно романтично приятелство табу като по филмите Purple Heart Влади ще липсва на всички Broken Heart

# 1 784
Още вчера беше ясно, че Влади е пътник, но поне мислех, че ще има хубав двубой. Жалко!

Общи условия

Активация на акаунт