💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 635
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Не харесвам играчи като Влади да отпадат преди играчи като Лазаринов.

Аз не видях спойлер за точките в промото тоя път. 1:1 са, а това нищо не подсказва.

Като цяло одобрявам в този етап на играта да има имунитет след елиминационна. Така донякъде се спъват еднотипните номинации. А победителят е доказал, че е силен, за да остане, без пак да е на пангара.

За другата седмица може анкета с всички останали участници и 8 опции за гласуване, за да видим предпочитанията за обединено племе според броя гласове за всеки.

# 1 801
Правилно му дадоха имунитет. Но с потника на главата и грозната огърлица ми прилича на циганин.
Налиии, и аз си помислих същото Joy

Смайли това трябва да е на корица Joy Joy
Аз на корица следващата седмица мисля,че трябва да са Рибарите,най-малко заради добрата им серия от победи.
На корицата трябва да е Вайс и никой друг! Ако не беше наредил пъзела, щяха да накарат Тошко да реди целия пъзел!

# 1 802
Мисля си ако на Владислав не му се е наложило да излезе щеше да бие Тошето и да се чуди от къде му е дошло.

# 1 803
  • София
Скрит текст:
Правилно му дадоха имунитет. Но с потника на главата и грозната огърлица ми прилича на циганин.
Налиии, и аз си помислих същото Joy

Смайли това трябва да е на корица Joy Joy
Аз на корица следващата седмица мисля,че трябва да са Рибарите,най-малко заради добрата им серия от победи.
На корицата трябва да е Вайс и никой друг! Ако не беше наредил пъзела, щяха да накарат Тошко да реди целия пъзел!

И тогава Влади щеше да се измъчи сериозно да отпадне Joy

# 1 804
JoyJoyJoy
Катя и Алекс са се включили в коментарите.

# 1 805
Само на мен ли ми се струва или ловците някак си завладяха другите две племена? При жътварите има 2-ма ловци и останаха 3-ма жътваря. А при рибатите са 4 на 3 за ловците. Въпреки че там със сестрите, не се знае какво може да стане на една евентуална номинация.

И защо когато гледам 2ри сезон от сливането на племаната ми се струва, че случващото се копира сюжета на миналия сезон. В първи сезон първата седмица след сливането славяните спечелиха, после почнаха стремглаво да губят и тук там имаха някоя друга победа.

# 1 806
Вайс наистина ли ще се хвали с това???

# 1 807
  • София
Според мен се самоиронизира.

# 1 808
Тия торбички с грошове не им ли тежат докато се състезават? Моментът на сбогуване беше наистина сърцераздирателен. И на двамата им се насълзиха очите и според мен бяха искрени.

Само на мен ли ми се стори, че пъзелите бяха почти наредени, Тошко трябваше да надгради 1 ред, а Влади два?

# 1 809
Вярно е , че в случая съм пристрастна и руса извън случая, но след корекцията наредения пъзел на Тоше изглеждаше така:
И Димо каза, че е готов!!!????

# 1 810
  • София
Този път гледах промото за понеделник.
хмм, чух един
Скрит текст:
женски писък в края. от радост. Май беше на Джери, тя само може да врещи така. Дали значи, че Жътварите ще бият и ще сложат край на серията? :о

# 1 811
Тия торбички с грошове не им ли тежат докато се състезават? Моментът на сбогуване беше наистина сърцераздирателен. И на двамата им се насълзиха очите и според мен бяха искрени.

Само на мен ли ми се стори, че пъзелите бяха почти наредени, Тошко трябваше да надгради 1 ред, а Влади два?

Да, бяха почти наредени. Вайс спечели предимство на Тодор и той трябваше да реди последните 2 реда, а Влади имаше 3 реда.

# 1 812
  • София
Вярно е , че в случая съм пристрастна и руса извън случая, но след корекцията наредения пъзел на Тоше изглеждаше така:
И Димо каза, че е готов!!!????

Абе и на мен ми се стори, че не е наред, ама ме мързеше да го връщам... явно са видели, че и само с два реда няма да го бъде, и са го пуснали така Joy

# 1 813
Адски труден пъзел, направо как се справиха Grinning Моля ви, не искам Рибарите на корица - достатъчно им гледам физиономиите на екрана.
А за понеделник - май Жътварите ще спечелят. Чух сякаш някакъв брутален писък от радост, май на Джери.

# 1 814
  • София
vvi,
пореден гаф от екипа на шоуто.
едно нещо имат цяла година и не могат да го направят като хората.

Общи условия

Активация на акаунт