Той иска ли нещо с мен или не ? Имам чувството че той се подиграва с чувствата ми

• 4 946
  • 86
  •   1
Отговори
# 30
А какво работи, ако не е тайна?

# 31
А какво работи, ако не е тайна?

ами занимава се с реклама и другата му работа е в нап

# 32
А за бебе правите ли планове вече ?

# 33
и друго се сетих да ви споделя момичета
Аз съм се опитвала да му задам въпроси относно неговото отношение и неговите действия но той винаги избягва тези мой въпроси. Не мога  да разбера какво му коства да бъде поне веднъж искрен с мен. Сега дълбоко се замислих и си зададох въпроса кои са неговите отрицателни и положителни качества ее отрицателните вземат превес. Как да го накарам да говори ? Искам да чуя истината от него . Днес например се цупи цяял ден защото съм била накарала приятелка да му пише. Направих го защото исках по някакъв начин да му привлека вниманието и да видя как ще и отговори . И сега ми втълпява цял ден как това било невероятна обида върха на тъпотията . Момичета каквото и да направя е тъпотия за него да това беше детинско но ............

# 34
  • Шотландия
Определено знае как да ме засегне и се възползва всеки ден от това.  На чат прави всички тези гадни неща но както разбрахте очи в очи се вижда че е плах и не до там толкова уверен. Претендира със своята кола по един или друг начин която дори не е нищо особено лъскава бяла Мазда. Дори ми е казвал че започвал да се влюбвал. Споделял ми е и че на живо съм го омайвала и нямал думи. Рядко се е случвало да ми прави комплименти и да ми казва хубави неща по скоро отрича качествата ми

Той намира начин да те засегне всеки ден,  а ти твърдиш, че се влюбваш в него? Е защо ще се влюбваш в такъв? Определено не изглеждаш щастлива от общуването с него. Какво значение има какви обяснения ще дава някой, с когото не съм щастлива?

# 35
Не се мъчи да получиш искреност. Няма да се случи. Не е честен с теб и всякак се опитва да те смачка.  
 Щом така започва една връзка и те наранява - прекратявай.
  Можеш(  за опит) при обида от негова страна - да отвърнеш :Такава съм. И няма да се променям заради теб.
 Демонстрирай самочувствие. И вярвай повече на себе си, отколкото на него.
А като ти навира в очите връзките с други: Стой си при тях! Не ме интересува! - почтен човек не прави така. Ако те харесва, ще се опитва всякак да ти докаже, че ти за него си единствена. ( той даже е и тъп, ама ти защо му се връзваш?)

# 36
и друго се сетих да ви споделя момичета
Аз съм се опитвала да му задам въпроси относно неговото отношение и неговите действия но той винаги избягва тези мой въпроси. Не мога  да разбера какво му коства да бъде поне веднъж искрен с мен. Сега дълбоко се замислих и си зададох въпроса кои са неговите отрицателни и положителни качества ее отрицателните вземат превес. Как да го накарам да говори ? Искам да чуя истината от него . Днес например се цупи цяял ден защото съм била накарала приятелка да му пише. Направих го защото исках по някакъв начин да му привлека вниманието и да видя как ще и отговори . И сега ми втълпява цял ден как това било невероятна обида върха на тъпотията . Момичета каквото и да направя е тъпотия за него да това беше детинско но ............

Абе момиче, каква истина да ти каже? Сам за себе си няма да каже, че е боклук и че се забавлява с теб, много ясно. Ти сама не стопляш ли? Колко души още трябва да ти го кажат?
Наблягай над уроците, че правописа сериозно ти куца, не се занимавай с тоя.

# 37
Не се мъчи да получиш искреност. Няма да се случи. Не е честен с теб и всякак се опитва да те смачка. 
 Щом така започва една връзка и те наранява - прекратявай.
  Можеш(  за опит) при обида от негова страна - да отвърнеш :Такава съм. И няма да се променям заради теб.
 Демонстрирай самочувствие. И вярвай повече на себе си, отколкото на него.
А като ти навира в очите връзките с други: Стой си при тях! Не ме интересува! - почтен човек не прави така. Ако те харесва, ще се опитва всякак да ти докаже, че ти за него си единствена. ( той даже е и тъп, ама ти защо му се връзваш?)

Връзвам се щото съм наивна и очаквам някаква промяна в поведението му. А относно за навирането на връзки ще ви разкажа за следната ситуация. Един ден скоро беше ми вика че някаква бивша му писала та дори ми праща скрииншот и тя му беше написала искаш ли да се видим да правим секс секса с теб беше много хубав липсва ми . И той умишлено ми вика прочети последното изречение което е това което написах по горе. Разказвал ми е как някаква негова приятелка била влюбена в него искала семейство ама той не бил в нея АМА продължавали да излизат. Наясно съм че си вдига самочувствието пази си вратички . Праща ми разни снимки ....... Една пак му била писала и му изпратила нейни голи снимки е аз викам дай да видя и да той ми прати снимка на чата и снимките.

извинявам се за правописа просто клавиатурата на компютъра не ми позволява . Наясно съм за липсата на запетайки но както казах клавиатурата ми не позволява

# 38
Виж, не се занимавай с глупости. Решението трябва да дойде от теб, не го чакай него да ти обясни, да си признае и прочие. Представи си, че гледаш ситуацията отстрани. Какво би посъветвала твоя приятелка ако е на твое място? Нямаше ли да й кажеш да си гледа живота и да не се занимава с идиоти? Защо ти е толкова ниско самочувствието, питала ли си се?

# 39
Не ти е нито от клавиатурата, нито от компютъра. От задклавиатурното устройство е. А там не си много интелигентна. Не знам дали вашите знаят с какво се занимаваш или просто не ги интересува, но си изпусната. Кой ти каза, че колкото по те мачкат трябва да ти харесва? Бита ли си, тормозена като дете?
Хората ти казаха – разкарай го този, боклук е. И ти ще станеш парцал, губейки време с такива парцали като този. Трудно ти се струва, събери сили, покажи воля и го разкарай. След време ще си доволна, че така си постъпила.
Ей, ама има много оправни и осъзнати деца на 16, но Бога ми, ти звучиш като в детската градина.

# 40
Ами продължавай да му се натискаш и да му подскачаш като кученце. Скоро и вашите чатове ще показва на други "кандидатки".

# 41
Виж, не се занимавай с глупости. Решението трябва да дойде от теб, не го чакай него да ти обясни, да си признае и прочие. Представи си, че гледаш ситуацията отстрани. Какво би посъветвала твоя приятелка ако е на твое място? Нямаше ли да й кажеш да си гледа живота и да не се занимава с идиоти? Защо ти е толкова ниско самочувствието, питала ли си се?

Естествено ако погледна ситуацията отстрани бих посъветвала който и да е да не се занимава. Лошото е че не съм отстрани а съм вътре. Хората ме питат защо ми е толкова ВИСОКО самочувствието но без съмнение не мога да скрия от вас тази така видна несигурност. Питала съм се защо съм несигурна на моменти и имам отговор поне за мен това е отговора. Преди около 2 години отидох в друго училище там доста ми злобееха и ме мразеха защото бях по добра от тях . Мачкаха ме психически не успяха но ще ги помня цял живот. В онзи момент бях уязвима за външната среда  . Искам само да вметна че съм отличник и сега ще разберете защо. Смених училището и вече не ме мачкаха там. Обаче във вкъщи майка ми ме мачкаше психически и ме тормозеше искаше да контролира абсолютно всичко . Стигало се е и до шамари. Контролираха ме до абсолютно безобразие . Това ме накара да не споделям повече с тях и да изпитвам нужда от свобода и тръпка. Ее  всеки иска това което няма и аз също го поисках и го получих на каква цена обаче вие сами виждате. Хванала съм се за него като удавник за сламка все едно никой друг не ме харесва. Заради контрола не успях да намеря много приятели чак сега нещата започнаха да се случват бях и много спокоен човек сякаш пубертета почти не ми влияеше е вече не е така. За мен това е отговора и повярвай самочувствието не ми е ниско там където трябва а именно в училище но в този случай това е моята слабост и там да неуверена съм.

# 42
  • София
Поредната тема, в която потребителски се хабят да дават адекватни мнения и хубави съвети, а отсрещната страна си знае нейното. Истината е, че ако темата не е поредната пързалка с подобен тон, това момиче просто няма желание да сложи край. Тя не пише тук, защото търси съвет и помощ, просто се намира на приказка, докато оня не я потърси за поредната порция секс и тормоз. Ама това е като дрога за нея, не се заблуждавайте, че иска да спре.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 16:31 от *Elena*

# 43
Ами продължавай да му се натискаш и да му подскачаш като кученце. Скоро и вашите чатове ще показва на други "кандидатки".
О, той със сигурност вече ги показва.

# 44
Опа, опря и тук до голи снимки. Да тръгват тия деца пак на училище, че това дистанционно май ги психира.

Общи условия

Активация на акаунт