Той иска ли нещо с мен или не ? Имам чувството че той се подиграва с чувствата ми

• 4 939
  • 86
  •   1
Отговори
# 45
  • София
О, темата за македонеца, но с малко променен сюжет. Нямат ли си други хобита тия младежи?

# 46
Ами продължавай да му се натискаш и да му подскачаш като кученце. Скоро и вашите чатове ще показва на други "кандидатки".
О, той със сигурност вече ги показва.

Човекът си прави колекция от глупачки да му четкат егото.
Авторке не е нужно да се връзваш на всеки, който ти обърне 2 секунди внимание. И очевидно е имало защо да те стягат вашите, гледай какви глупости вършиш.

# 47
  • Варна
Наясно ли си, че препраща и твоите наивни брътвежи на "приятелките " си. Подобни изповеди за бройки стават в мъжки компании или стари приятелства. Може да поиска  да му правиш кастинг на кандидатките. Отношението му към теб не е като към желан обект. Чеше си егото в някаква лична игра.

# 48
Няма как да знам какво праща и на кой мога само да предполагам . Искам само да вметна че с него не сме правили секс просто няколко целувки. Именно и поради тази причина не се чувствам използвана и не съм. Искам просто вашите житейски издържани съвети . Неговото поведение за мен е неразбираемо и бих искала да го анализирам с вас . Не съм изпуснато дете напротив точно обратното в училище също се справям прекрасно . Моля ви не оставайте с грешно впечатление за мен. Просто съм един объркан човек  имащ нужда някой да му обясни и разясни ситуацията . Да аз наистина не искам да го блокирам защото малко или много съм го харесала . Просто искам истината и само нея .

# 49
  • София
О, и секс не били правили, пак като в темата с македонеца. И стилът на писане, това: "Аз съм млада и неопитна, просто искам да ми се обясни нормално ли е?"... Същото!
Моме, ти не издържа дълго без нас, но поне по- разнообразно меню да предлагаше, а то... Слаба ракия.

# 50
О, и секс не били правили, пак като в темата с македонеца. И стилът на писане, това: "Аз съм млада и неопитна, просто искам да ми се обясни нормално ли е?"... Същото!
Моме, ти не издържа дълго без нас, но поне по- разнообразно меню да предлагаше, а то... Слаба ракия.
Същата е. Айде давай ги тия снимки, че да мирясаш вече !

# 51
Ами, няма обяснение. Търсиш логика там, където няма. Просто има хора, които се възползват от другите, за да си помпат егото и ниското самочувствие. Ти си подходящ човек за тази цел. Не се фокусирай върху него какво си бил мислил, ами за себе си се замисли и себе си се анализирай и си обясни защо си причиняваш подобни отношения.

# 52
Няма как да знам какво праща и на кой мога само да предполагам . Искам само да вметна че с него не сме правили секс просто няколко целувки. Именно и поради тази причина не се чувствам използвана и не съм. Искам просто вашите житейски издържани съвети . Неговото поведение за мен е неразбираемо и бих искала да го анализирам с вас . Не съм изпуснато дете напротив точно обратното в училище също се справям прекрасно . Моля ви не оставайте с грешно впечатление за мен. Просто съм един объркан човек  имащ нужда някой да му обясни и разясни ситуацията . Да аз наистина не искам да го блокирам защото малко или много съм го харесала . Просто искам истината и само нея .
Ами ето де, анализирахме ти го:  играе си с отбор юначки, за да си четка егото. Такива хора не се обясняват, нямат сериозни намерения към никоя, просто да става играта. Една ако не върже, друга ще. Това е.
Побързай да правиш секс с него, какво се чудиш още, предложение за брак няма да получиш. Но пък драмата ти ще е пълна, нали към това се стремиш?

# 53
Това в момента е моята тема а не темата с македонеца . И наистина не виждам нищо смислено в подобни метафори от сорта на по разнообразно меню да предлагаше. Не се заяждам просто не ми е приятно по тема важна за мен да получавам безмислени отговори. Благодаря ви все пак за отделеното време

# 54
Истината от него няма да научиш. Може и да не се подиграва съзнателно, но това, че те занимава с чатовете и ти препраща снимки, предназначени само за него, не говори за читав човек.
  Пак се чудя - какво му хареса? Умее ли да ти казва приятни неща и да се чувстваш единствена с него?
  Би могла ти да го използваш и да си вдигнеш самочувствието. Не му се връзвай на всички писаници. Подлагай на съмнение всичко, което ти казва и показва. Например: "Тя казва, че секса е страхотен." Ти отговаряш: Ма, тя толкова ли е опитна или само с теб е спала? Каква база за сравнение има? Сигурно се задоволява с малко.
  Ако ти каже: "Харесват ме." Ти: Като няма с какво друго да ги впечатлиш... или Ми, ти две думи на кръст не можеш да вържеш.

# 55
  • София
Това в момента е моята тема а не темата с македонеца . И наистина не виждам нищо смислено в подобни метафори от сорта на по разнообразно меню да предлагаше. Не се заяждам просто не ми е приятно по тема важна за мен да получавам безмислени отговори. Благодаря ви все пак за отделеното време

Колкото темите ти са смислени, толкова и метафората. Даже повече.

НО!! Да приемем, че си различна потребителска с напълно реално запитване. Ето откровения ми съвет. Този млад мъж не те обича и не иска нищо между вас, освен секс. Размотава те и те кара да се чувстваш виновна за неща, за които не си. Можеш да намериш къде по- добър от него, но зависи от теб, да не даваш да ти се подиграват, камо ли толкова явно. Пожелавам ти късмет!!

# 56
Истината от него няма да научиш. Може и да не се подиграва съзнателно, но това, че те занимава с чатовете и ти препраща снимки, предназначени само за него, не говори за читав човек.
  Пак се чудя - какво му хареса? Умее ли да ти казва приятни неща и да се чувстваш единствена с него?
  Би могла ти да го използваш и да си вдигнеш самочувствието. Не му се връзвай на всички писаници. Подлагай на съмнение всичко, което ти казва и показва. Например: "Тя казва, че секса е страхотен." Ти отговаряш: Ма, тя толкова ли е опитна или само с теб е спала? Каква база за сравнение има? Сигурно се задоволява с малко.
  Ако ти каже: "Харесват ме." Ти: Като няма с какво друго да ги впечатлиш... или Ми, ти две думи на кръст не можеш да вържеш.
Не не умее да ми казва хубави неща просто защото на живо е пълно дръвце с думите. Иначе има желание да ми се доказва . Повярвайте ми аз подлагам всяка негова дума на съмнение не си мислете че му вярвам. На думи не вярвам единственото нещо за което му вярвам е това как ме гледа като сме заедно .

# 57
Ако е вярно, това което споделяш за родителите си, поредният "успешен родител". Свръхконтрол, мачкане на детето, заплахи. После какво стана? Аз не го учих така детето. АМа баш сами са те зафижнали там дето си.

Какво му харесва? Нищо. Дава ѝ усещане за свобода, че е голямо момиче (харесвана като жена) и че е победила контрола на мама. Някакъв вид инфантилно бунтарство.

Не ми се вярва да си отличничка с този изказ, правопис, начин на мислене. Може да си зубрачка или пък критериите в училището ви да са много занижени.

# 58

Колкото темите ти са смислени, толкова и метафората. Даже повече.

НО!! Да приемем, че си различна потребителска с напълно реално запитване. Ето откровения ми съвет. Този млад мъж не те обича и не иска нищо между вас, освен секс. Размотава те и те кара да се чувстваш виновна за неща, за които не си. Можеш да намериш къде по- добър от него, но зависи от теб, да не даваш да ти се подиграват, камо ли толкова явно. Пожелавам ти късмет!!

Различна потребителка съм да и искам само да кажа че аз на този етап от нашите взаимотношения или ако могат да се нарекат такива не очаквам той да ме обича. Благодаря за отговора

# 59
  • София
И докога ще продължаваш? Какво чакаш да стане, за да сложиш край? Сериозно питам, защото, нали, това е истинска и сериозна тема.
Да подлагаш постоянно някого на съмнение и да се тормозил, е мъка. Сложи край и си намери свястно момче, остави го този льольо.

Общи условия

Активация на акаунт