Отговори
На 17.09 беше арестуван Шон Комбс, известен като Пи Диди или Пъф Деди. Обвинителният акт е от 2008 г с обвинения като малтретиране, сексуален трафик, рекет, изнудване, наркотици и др. След обиск са открити в именията му стаи пригодени за сексуални извращения с камери под различни ъгли, записващи оргиите, които продължават с дни. Замесени са много известни лица , появиха се и списъци с имената. Рапърът е сравняван с Епстийн заради извършените действия.
Ареста на Диди:

https://nova.bg/news/view/2024/09/17/470256/%D0%B0%D1%80%D0%B5%D … 0%B5%D0%B4%D0%B8/

Появи се и информация с видео, в което Диди пребива Каси Вентура:

https://skandal.bg/news/17161879413550/ritnitsi-i-vlachene-kadri … -priyatelka-video

Прословутият списък с гостите на Диди

# 1
Дали изобщо ще се стигне до дело или ще бъде "емилиниран" преди това 🤔

# 2
Кой е Томи на върха на тази пирамида?

# 3
Томи Мотола - за съжаление много хора забравят за него, а има достатъчно информация в интернет какво чудовище е бил и той

# 4
Бившият мъж на Марая Кери.

# 5
Винаги ми е било странно как след такива случаи изведнъж се оказват много потърпевшите, обаче в рамките на години никой не се е обадил да изкаже възражения срещу обвиняемия. Масово.
А има ли някакви мотиви Пъф? Thinking

# 6
Какви мотиви да има? Изнудвал е доста хора със секс записи.

# 7
  • На морето!
Наистина ли Бионсе и Джей Зи са напуснали Щатите вчера, за да избегнат разпити и евентуален арест?

# 8
  • До морето
Не мога да разбера картинката горе. Това някаква йерархия ли е? Половината са живи, другите отдавна не.

# 9
  • софия
Ако наистина са напуснали, как си представят, че ще избегнат разпити? Или го правят, за да печелят време, успеят да наредят техните си позиции, видят кой, какво?
Защото, ако са виновни и това излезе, и се докаже, не си представям цял живот да се крият.
И за Джей Ло писаха в другата тема.

# 10
Хубаво е, че има отделна тема за Диди, и аз ще следя.
Ако не му светят маслото преждевременно, ще гледаме делото на века, макар че те колко такива вече се събраха.

# 11
  • София
Аз съм сигурна, че ще го приключат в затвора. Надявам се всички замесени по веригата да си получат заслуженото, но се съмнявам.

# 12
  • на пистата
Видях Брус Уилис,Сара Джесика Паркэр с мъжа си на парти у Диди.Това не означава че са участвали в мръсотиите му естествено.Явно е било много престижно да бъдеш поканене на негово парти.Мила Кунис била се дистанцирата от Аштън.

# 13
  • на село
Изтървах нишката - Аштън Къчър и жена му как са свързани със скандала? Той ли има нещо общо? Деми Мур нали писа в книгата си, че я принуждавал да правят тройки - оттогава не ми е симпатичен.

# 14
Аз съм сигурна ,че не всички присъстващи на партитата са замесени, но близките до него няма как да не са били наясно.

Общи условия

Активация на акаунт