Отговори
# 30
 Какви жертви са починали на едни и същи дати?

# 31
На 25 число са починали :

Ето я и уплашената Адел. А физиономията на Бионсе не мога да я определя. Изглежда ми подмолна.

https://vm.tiktok.com/ZGd1mejsd/

# 32
  • Враца
Не разбирам, защо е уплашена Адел?

# 33
Не знам много подробности по случая, затова се записвам да следя. Вече доста подобни скандали е имало. И аз съм скандализирана, че в Холивуд всичко се знае, но всеки мълчи. Едва ли всички от изредените селебритита са участници в каквото там е правил P Diddy, но със сигурност повечето са познавали това-онова. Преди време гледах и в YouTube някакво интервю с 50 Cent за Jay Z и Beyonce, как поръчвали хора, но тогава ми се стори някаква глупост и че 50 Cents им е нещо ядосан и иска да ги натопи. Но току виж се оказало истина. Не знам къде ще се скрият Jay Z и B, нали обикалят по турнета... Иначе ще изгледам филма по МАХ, звучи интересно.
50 Cents хич не им мълчи, и то от много време. Прави впечатление. Те са си четиримата с д-р Дре, Снуп, Еминем и 50 Cents, последните двама често са иронизирали ПиДи и на Бионсе мърлявия мъж, но не ги е застигало нещо кофти. Явно на тях не смеят.
Иначе такива престъпни извратени мозъци винаги действат по схемата да се отъркат у личности с голямо обществено одобрение - така получават статус и форма на индулгенция. Оттук и снимки с Обама, Клинтън, кралски особи, спортни звезди и т.н.

# 34
Изобщо не е уплашена Адел. Как го измислихте това.
Почнахме да правим конспирации по картинка вече..

# 35
  • София
На 25 число са починали :

Ето я и уплашената Адел. А физиономията на Бионсе не мога да я определя. Изглежда ми подмолна.

https://vm.tiktok.com/ZGd1mejsd/

За тях се смята, че са техни жертви.

Едва ли не няма коя да е по-добра от Бионсе и всяка, която получи награда, предназначена за нея, става цел. А за да не е цел, очевидно споделя наградата си или ѝ отдава заслуги.

# 36
Казват,че тунелите под къщата на Ри Диди стигат и до имение на Майкал.
Lili Roze 748420, няма как да е вярно това, защото ги делят едни 200 кm.

# 37
  • Враца
Боже мой! ..

# 38
  • София
Някои твърдят, че ситуацията е много добре описана от наскоро излезлия филм Blink Twice.

# 39
"Едва ли не няма коя да е по-добра от Бионсе и всяка, която получи награда, предназначена за нея, става цел. А за да не е цел, очевидно споделя наградата си или ѝ отдава заслуги. "

Това пък е много откачено, ако е вярно Бийонсето хич не я слуша главата. Аз доколкото знам е болезнено амбициозна, ама чак пък толкова..

# 40
Ех, това за жертвите им малко ми идва доста конспиративно. Освен Алия, в катастрофата са загинали още 5-6 човека, а и защо да я убиват, при положение, че Бионсе си беше известна още от DC. Освен това Бионсе не е някаква некадърница, че да трябва да се разчиства пътя пред нея - и глас има, и талант, и сценично поведение. Друго, което се коментира за смъртта на Алия е, че Ар Кели има пръст и въобще, който попадне под светлините на прожектора, бива обвинен в убийството на Алия. За мен си е чист инцидент. Left Eye пък на кого е пречила, че да я убиват? Тя не е никакъв фактор. За Майкъл, Уитни и Елвис да не отварям дума - хората си починаха от неща, които приживе са им били проблем, не е като да е дошло като гръм от ясно небе.

# 41
Това ми попадна като информация - това ви споделям 🫡Също и до имението Плейбой. Казах ви,че се спекулира с много неща. Всеки в мрежата гърми с какво ли не... Нямам много време да се ровя за достоверност,но ще ви чета😘 Уил Смит също бил доста замесен.

# 42
Ще има сериал по NETFLIX. Пускам един автоматичен превод на статия от Варайъти, както и линк, който иска да си чете в оригинал - https://variety.com/2024/tv/news/diddy-sexual-assault-allegation … tflix-1236012610/
Статията обобщава накратко и хронологията до момента, така че ако пуснете имената на съответните замесени хора в търсачките, ще попаднете на целите истории.
(Уточнявам, че преводът е автоматичен, за да не се хващаме конкретно за формулировките. Все пак за хората, които не ползват английски, мисля, че ще е от полза).

Netflix продуцира документален сериал от Къртис „50 Cent“ Джаксън относно обвиненията в сексуален трафик и рекет, както и обвинения в сексуално и общо насилие срещу Шон „Диди“ Комбс. Александрия Стейпълтън режисира проекта, който в момента вече е в активна фаза.

„Това е история със значително въздействие върху хората. Това е сложен разказ, обхващащ десетилетия, а не само заглавията или клиповете, гледани досега“, казаха 50 Cent и Стейпълтън в ексклузивно изявление за Variety. „Ние оставаме непоколебими в нашия ангажимент да дадем глас на безгласните и да представим автентични и нюансирани перспективи. Въпреки че обвиненията са обезпокоителни, ние призоваваме всички да помнят, че историята на Шон Комбс не е пълната история на хип-хопа и неговата култура. Ние се стремим да гарантираме, че отделните действия няма да засенчат по-широкия принос на културата.“

Изпълнителен продуцент е 50 Cent чрез неговия G-Unit Film & Television банер, докато Стейпълтън е изпълнителен продуцент за House of Nonfiction, като продуценти са и Texas Crew Productions.

50 Cent за първи път обяви, че G-Unit ще продуцира документалния филм в началото на декември, след което Комбс беше обвинен от четири различни жени, като се започне с бившата му приятелка Каси Вентура, чието дело отвори шлюзовете срещу него. По онова време 50 Cent сподели клип в платформата X, който показва рапъра на Bad Boy Records Марк Къри, който твърди, че Комбс пръска бутилки шампанско на неговите партита, преди жените да пият от тях. Приходите от документалния филм, каза рапърът-продуцент, ще бъдат използвани за подпомагане на жертви на сексуално насилие.

Само миналата седмица Комбс беше арестуван в Ню Йорк и обвинен по три обвинения: заговор за рекет; сексуален трафик чрез сила, измама или принуда; и трафик за извършване на проституция. Той не се призна за виновен, но остава в ареста, тъй като при изслушването му по обжалването, му беше отказана гаранция.

Combs е засегнат от още няколко дела. През февруари бившият му служител Родни „Лил Род“ Джоунс твърди, че Комбс му е направил нежелани сексуални предложения и го е принудил да наеме и да влезе в отношения със секс работници през 2023 г. Самият Джоунс по-късно беше споменат в съдебно дело през април, в което Грейс О'Маркей твърди че докато работел като стюард на яхта, синът на Комбс, Кристиан „Кинг“ Комбс, я принудил да прави орален секс с него и че Комбс платил на капитана на яхтата да пази случилото се в тайна. През май моделът Кристъл Маккини обвини, че Комбс я е упоил и сексуално насилвал през 2003 г., а по-рано този месец бившата певица на Danity Kane Доун Ричард съди Шон „Диди“ Комбс за словесно насилие, нападение, сексуално насилие и умишлено причиняване на емоционален стрес.

През май CNN съобщи за изтекло видео, което показва как Комбс хваща, блъска и рита Каси в хотел. Дни по-късно той каза, че поема „пълна отговорност“ за действията си във видеото.

Това беше първият и единственият му път, когато призна за неправомерни действия. Преди това той отричаше всичко, публикувайки изявление в социалните медии през декември, което гласеше „СТИГА“, каза Комбс в изявление, публикувано в социалните медии през декември. „През последните няколко седмици седях мълчаливо и гледах как хората се опитват да убият героя ми, да унищожат репутацията ми и наследството ми“, каза той. „Срещу мен бяха отправени отвратителни обвинения от хора, търсещи бързи пари. Нека бъда абсолютно ясен: не съм направил нито едно от ужасните неща, за които се твърди. Ще се боря за името си, семейството си и за истината.” Публикацията вече не се появява в неговия акаунт в Instagram, но остава фиксирана в горната част на неговия X (бивш Twitter) акаунт към момента на публикуване на тази статия.

Освен това, след като Вътрешната сигурност нахлу в имотите му в Лос Анджелис и Маями през март, той публикува в Instagram видеоклипа към песента си „Victory“ от 1998 г., в която бяга от полицията, с надпис „Лошо момче за цял живот“.

Това е първото официално потвърждение на Netflix за участието му в сериала, въпреки че 50 Cent обсъдиха проекта с The Hollywood Reporter през юли.

# 43
  • София
Тук, за съжаление, истината няма да излезе напълно наяве. За такива големи размери и толкова мълчание, със сигурност има замесени и лица от политика, полиция и т.н., които са прикривали доста неща. Та надали някога ще се узнаят конспиративните теории, просто остава да разсъждаваме над нещата, които се въртят в пространството.

# 44
Изобщо не е уплашена Адел. Как го измислихте това.
Почнахме да правим конспирации по картинка вече..

Не знам дали е уплашена, ама супер тъпа ми се видя реакцията й Rolling Eyes И странна. Печели награда, излиза да я вземе и такаво прехласване по Бийонсе. Като нищо да е била сплашена..

Общи условия

Активация на акаунт