Забременели след ин витро - тема 48

• 57 453
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Имаме енергия аз - тази седмица влизам в 8 месец. Обаче имам една болка под ребрата в дясно пареща (с първата бременност пак бях така, като родих се оправих) и от една седмица и стомаха ме наболява и направо мн изтощаващо ми действа

# 121
Аз имах енергия за трима,обикалях по цял ден,после пък като почна чистенето..Мъжът ми казваше -остави къщата да си почине от теб

# 122
И наща банда спят пр два дни в другата стая на затворена врата . За сега няма проблем 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Но ми липсват 😔😅.
Момичета тези от вас които сте в 7месец + как сте с енергията 😣 Аз съм като парцал направо се плаша , ставам сутрин в 8 закусвам и в 9.30 ако не си легна ще припадна права . Лягам спря поне още 2 часа , ставам и към 2-3 същото нещо се случва 🤦🏼♀🤷🏼♀. Вечер към 9 на дивана заспим пак мога и за 15-20мин събуждам се и до 12 съм ОК . И цялата схема се повтаря . Пия желязо въпреки че хемоглобина ми вече е добре и нямам анемия , та се чудя толкова ли ме извеждат тези маници 😣. Живот и здраве като родя се моля да не съм така че с 2 как ще се справя ако съм като парцал нз 🥴🥴🥴🥴

Почивай си сега,че после няма.😁
Това винаги като са ми го казвали докато бях бременна и много ме дразнеше. Все си виках какво пък толкова ? 🤔 Еми ей го - 1 година и 5 месеца безсъние. 😁😁

# 123
И на нас ни го казваха,но честно,една безсънна нощ не сме имали

# 124
И на нас ни го казваха,но честно,една безсънна нощ не сме имали

Браво на вас. Дай боже на всеки.

# 125
Здравейте момичета, днес бях на втори преглед и новините са лоши. Ембрион не се видя, и плодния сак е пораснал с 2 милиметра. Док каза да спирам всичко и да чакам цикъл. Миналата седмица изостава с 3 дни, а днес бях на същото ниво. Дали има шанс? Не знам какво да правя дайте съвет.

# 126
Явно от бездействието ме е налегнала още повече умора аз др обяснение нямам или малките ме изсмукват яко понеже са 2 🤷🏼♀. Дано като родя не се чувствам така 😣😊😅.
Patenzetobg1 много съжелявам ,че се случва това . Защо не видиш второ мнение ?

# 127
Момичета ,за втора Ф М при доц.Карагьозова ,къде е по добре да в Майчин дом или във Фемина,някоя има ли инф ,то лекаря е един и същ ама за апаратурата знаете ли нещо?Моля за инф.

# 128
Пипи, да ти кажа честно...миналата година с едничко ми беше пей сърце, обаче сега с двете космонавтчета разликата се усеща. Сега съм в 4м, а се чувствам като в 7. Някои дни имам енергия, но някои ми е много трудно, патешкото ходене е на лице и като следя показателите виждам как си хапват от витамините и аз едвам им смогвам на лакомниците. Не съм качила кг, но просто ми е изморено и тежко. Спортувам и всичко, но енергията е много малко. Но пък е страхотно с двечки и ми се топи сърцето като ги видя на екрана как шават.

# 129
Jessito ти Шел успяваш и да спортуваш си герой ! При мен нищо такова не се получва , от самото начало съм като желе 😅. Първите 3 медеца бях така заради анемия почнах желязото и за няколко седмици и амах енергия и беше добре . В момента в който влезнах в 7 месец се почна с тази постоянна умора . Сама никъде не смея да ходя . 30мин ходене пеша и после не мога да седна така ме боли от долу 🥴.
Момичета и др исках да ви питам тези с близнаците по спецално , кога преустановихме секса ? Аз нямам оплаквания а по скоро ме е страх да не предизвикаме контракции и не правим :/ . И другото което е напоследък ми прави впвматлвние че ходя по 3-4 пъти на ден до WC (нз дали питах за това вече ) дали е нормално , пия магнезии . Извинявам се ако се повтарям 🥴🍀❤?

# 130
Лекарите казаха че трябва да се движа че като с две е важно да си оросявам кръвта и искам не искам правя разни работи - сутрин упражнения за бременни, следобед разходка и въртя велоаргометъра.
Иначе ние не правим секс, защото ни е притеснено да не направим някой гаф.

Още малко ти остава Пипи. После ще ти олекне хаха.

# 131
Jessito много интересно на мен midwife точно обратното ми казва още от самото начало , леки разходки но нищо повече  . Даже сега като й казах ,че така ме заболява в слабините каза да си почивам повече че не е пробме ако не се движа . 🤷🏼♀ Още малко остана да изпадам в тих ужас ,никога не съм оперирана от нищо и се моля всичко да е наред и разбира се и с бебоците най вече ❤❤❤❤❤

# 132
Аз да се намесяв темата за секса. Спряхме го някъде покрай стимулацията, не помня точно в коя фаза на самото инвотро, беше отдавна. Е, малките са вече на 11 месеца и още не сме го поднови ли активно 😄 Уж чакахме да се родят, сега чакаме да се наспим..

# 133
Пипи, почивай си и си спи ако ти се спи, аз нямах умора, много се разхождах и бях в чудесно настроение, до последно не ми тежеше прекалено, нормално като за това което носех,хаха.Въпреки това често последните месеци си спях 1 час следобед супер блажено и после си бях свежа и си лягах чак към 1часа ...не бе супер як режим,но на мен ми бе добре.
Вероятно магнезият ти е висока доза и те разхлабва.

# 134
Аз да се намесяв темата за секса. Спряхме го някъде покрай стимулацията, не помня точно в коя фаза на самото инвотро, беше отдавна. Е, малките са вече на 11 месеца и още не сме го поднови ли активно 😄 Уж чакахме да се родят, сега чакаме да се наспим..
Grinning ,активизирайте се,секса е най-добрият антидепресант и безплатно удоволствие .
Първият път след като родих ми беше странно не друго,а че сме залепени един за друг,не на метър разстояние като в деветия месец .

Общи условия

Активация на акаунт