Забременели след ин витро - тема 48

• 57 451
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
Джеси, благодаря за отговора. Аз не се изразих много ясно, но Суджучето ме е разбрала.
Имаме едно успешно инвитро, след свеж трансфер от първи опит. Резултатът цока в момента и аз използвам да пиша.
Не съм говорила още с док, но искам да имам представа в главата си колко време трябва да мине, ако се решим да правим нов опит. То ще има връзка и с кърменето, хормоните и кога ще ми дойде цикълът. Ние сме с мъжки фактор, аз не съм първа младост. За съжаление нямаме снежинки и всичко ще се започва отначало.
Ако има още от вас минали два пъти успешно по този не лек път, ще е полезно да споделят.
Момичета пожелавам ви много сладки и пухкави бебчета Heart

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 15:25 от Jovannna

# 106
Jovannna, то и аз съм отвеяна покрай хормоните и не съм допрочела.
Не мога да помогна много с въпрос с кърменето, но миналата година след бременност приключила в средата на 7м, на организмът ми му отне около 9 месеца да си възстанови ресурсите и да успеем да извадим хубави яйцеклетки. Ние също сме с МФ. Така че след като се появи ц е добре да се види дали витамините и неща като хормоните на ЩЖ, половите хормони и тн са в норма за да се гарантира по-висок шанс за успех и вече според стойностите и за колко време всичко влезе в норма ще зависи и колко време ще е нужно.

# 107
  • Стара Загора
Jovanna аз кърмих до 2г.3м. сина ни, цикъла ми се появи, когато той беше на 1г.6м. и аз реално от тогава броя и реално опитите ни второ бебе. Действително пролактинът беше по-висок заради ликтацията около 600единици, но ендокриноложката каза, че не би трябвало да попречи. Заради това, че родих със секцио смятах да има поне 2г. разлика между двете раждания, АГ-то правил операцията, каза че и 1г. е Ок. Както и да е опитвахме 1г. не стана и реших да отбия малкия на 2г3м и 2м по-късно започнахме подготовка за ЗЕТ - не са ми правили тогава една камара изследвания освен задължетелните Васеман, Спин, микробиология и най-много TSH  и прогестерон да са ми пуснали

# 108
Здравейте момичета. Simple Smile
Бременна съм в пета седмица и 4 дни след икси. Живея в чужбина, но правих процедурата в България и след трансфера се прибрах.
Тук е много трудно някой да те види преди 12та седмица. Някак си успях да запазя час за тази неделя. Направих и два кръвни теста, чхг расте добре.
Страшно много се притеснявам дали всичко е ок (първият ни опит правихме не в България и завърши с биохимична). Нямам никакви симптоми освен, че съм по-изморена от обикновенно и гърдите са ми ту подути, ту не. Направих сигурно над 20 електронни теста за бременност за да се успокоявам.
Всякакви препоръки ще са ми от полза.
Благодаря ви и успехи

# 109
Освен да сте спокойна няма какво друго да направите, опитайте се да се занимавате с нещо което ще ви е приятно, за да минава по-бързо времето. И да ходите на преглед всеки ден, ако има нещо да се случва то става... Търпение и Хубава Музика Simple Smile Успех!
п.п.тази неделя, ако сте на преглед е малко рано, не очаквайте пулс защото може да не се чуе. Много Късмет до финал.

# 110
Момичета тези пт вас които имате котки и кучета , кога ги отделихте ? Ние имаме 2 писанки и едно йорки и всичките спят в спалнята при нас , не на леглото но са в спалнята и нз кога да спрем да ги пускаме вече при нас ? Термина ми е края на Януари 🙄😅

# 111
Момичета тези пт вас които имате котки и кучета , кога ги отделихте ? Ние имаме 2 писанки и едно йорки и всичките спят в спалнята при нас , не на леглото но са в спалнята и нз кога да спрем да ги пускаме вече при нас ? Термина ми е края на Януари 🙄😅
Моето куче не спи при нас в спалнята, има достъп да всяка една стая, но знае къде е нейното място за сън и никога не спи на друго.
Ака позволите да изкажа мнение и съвет, изчаквайки да се появи бебето и тогава да променяте режима на животните ще ви е много трудно. Ще се стресират и няма да реагират нормално на новата за тях ситуация, опитайте се още от сега да има определите място за сън и да ги тренирате да спят само там. Така ще си спестите нерви както за вас, така и спестявате стреса за тях.
Аз също чакам бебе живот и здраве юни месец, но не смятам да отделям кучето по никакъв начин, само ще засиля още повече хигиената.

# 112
Това и аз мисля да няправя , просто ще ги отделим да спят ма др място и през деня няма да ги пускам в спалнята . Аз се притеснвям за космите от писаните , знам ,че не са много добре за бебчета иначе друго нищо не ме протеснвам толкова и нямам намерение да ги махаме или нешо подобно това няма как да се случите са другите бебета в семейството 😅.
Беше ми интересно как другите прицедурат с жувотинките си и новите членове на семейството . Единия котарак все иска да спи до мен и то по спецялно до корема , та ми е доста интересен 🤣🤗

# 113
За котките не мога да кажа нищо, никога не съм гледала. Но кучетата сякаш по-лесно свикват с новата обстановка, стига да им помогнем.
Успех Пипи! 🤗

# 114
Това и аз мисля да няправя , просто ще ги отделим да спят ма др място и през деня няма да ги пускам в спалнята . Аз се притеснвям за космите от писаните , знам ,че не са много добре за бебчета иначе друго нищо не ме протеснвам толкова и нямам намерение да ги махаме или нешо подобно това няма как да се случите са другите бебета в семейството 😅.
Беше ми интересно как другите прицедурат с жувотинките си и новите членове на семейството . Единия котарак все иска да спи до мен и то по спецялно до корема , та ми е доста интересен 🤣🤗
Моята котка "принцесата в къщи" спи само и единствено гушната във мен от бебе(сега е на 6г.)Забраних и да влиза във спалнята преди около 2 месеца(чакам бебчо към края на януари) все още е в депресия но малко по-малко свикна...признавам си,че се наложи няколко пъти ММ да спи при нея в другата стая🙄.Нямам
никакво  намерение да я махам просто искам първите няколко месеца да не е при бебчо заради космите и защото е мн.ревнива не знам как ще го приеме.

# 115
Благидаря ви момичета , за сега от 2 вечери ги оставяме да спят тримата сами в хола и няма проблем , но сутрин като стане моя мъж и всичките са се на мъкнали при мен в спалнята 😅. Май на мен ми е по мъчно че не спят при нас от колкото на тях 🤣🤣🤣. Сега weeknda съм решила да изчистя основно от тях в спалнята и да не го пускам дори през деня. Двете котли умират да спят на гардероба отгоре това си в тяхното място и сега ще им е голям филм . Но както казваш Анна и аз мисля ,че поне 2-3 месеца трябва да са отделно от бебчетата пак после лека полека ще свикват . ❤🤗🤗❤

# 116
  • София
Вкъщи винаги сме имали поне по 2 кучета и не сме ги отделяли драстично. Всъщност никое бебе не е спяло в нашето легло, но винаги сме спали поне с по 1 куче, откакто сме със съпруга ми. С дете от 0 до 2 г. не съм позволявала да спи животинка за през нощта, но през деня не съм ограничавала.

# 117
Много хубава тема сте засегнали и аз се вълнувам живо. Чакаме малкия началото на април живот и здраве и се чудя как да отделим кучето. Спи при нас на леглото от ден 1 и не желае по никакъв повод да слезе. Обмисляме как да го отделим, първо да спи при нас, но на земята в легълцето му, после дали направо  в другата стая да го пробваме, или ще се стресира съвсем? Някой с бебе и куче в една стая? (не в едно легло със сигурност)???
Ще вземем и робот за ежедневно почистване на прах и косми. Приемам съвети всякакви.

# 118
Много хубава тема сте засегнали и аз се вълнувам живо. Чакаме малкия началото на април живот и здраве и се чудя как да отделим кучето. Спи при нас на леглото от ден 1 и не желае по никакъв повод да слезе. Обмисляме как да го отделим, първо да спи при нас, но на земята в легълцето му, после дали направо  в другата стая да го пробваме, или ще се стресира съвсем? Някой с бебе и куче в една стая? (не в едно легло със сигурност)???
Ще вземем и робот за ежедневно почистване на прах и косми. Приемам съвети всякакви.
Ако аз бях на твое място и бях взела решение да отделям кучето, щях директно да го отделя в друга стая, а не първо на пода до вас и след това в другото помещение. Двоен стрес ще му създадете на животинчето. Но ти най-добре си познаваш характера на кучето, подходи спрямо него.
Ето давам ти пример с моето куче, живяла на улицата първите две години от живота си с доста труден характер покрай живота си и от породата, но въпреки това до толкова вече се чувства спокойна вкъщи, че няма никакъв проблем къде я слагам да спи стига да си е с леглото и да сме и го посочили аз или съпругът ми. Е разбира се има момент на слабост и от двете страни и я пускам да спи при нас, но много ме е страх че е дребна, а аз много се въртя и не веднъж съм я смачквала 😆

# 119
И наща банда спят пр два дни в другата стая на затворена врата . За сега няма проблем 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Но ми липсват 😔😅.
Момичета тези от вас които сте в 7месец + как сте с енергията 😣 Аз съм като парцал направо се плаша , ставам сутрин в 8 закусвам и в 9.30 ако не си легна ще припадна права . Лягам спря поне още 2 часа , ставам и към 2-3 същото нещо се случва 🤦🏼♀🤷🏼♀. Вечер към 9 на дивана заспим пак мога и за 15-20мин събуждам се и до 12 съм ОК . И цялата схема се повтаря . Пия желязо въпреки че хемоглобина ми вече е добре и нямам анемия , та се чудя толкова ли ме извеждат тези маници 😣. Живот и здраве като родя се моля да не съм така че с 2 как ще се справя ако съм като парцал нз 🥴🥴🥴🥴

Общи условия

Активация на акаунт