Забременели след ин витро - тема 48

• 57 999
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
Аз лично препоръчвам д-р Явор Малинов от клиника Малинов в София. Мислещ доктор е, с индивидуален подход при всеки.

# 511
Здравейте, момичета.
Има страшно много теми и страшно много разпръсната информация във форума и не успявам да намеря това, което ми трябва. Честно казано, изгубих се! Sad
Много бих била благодарна, ако някой приложи линк, в който се съдържат имена на лекарите, от които сте доволни след хормонална стимулация и инвитро. Главното на този етап, което ме интересува е наистина добър специалист, който да направи хормалнатата стимулация.
Благодаря ви от сърце и успех на всички! Simple Smile
И как точно очакваш да има такава информация, като логично всеки ще е доволен там, където е успял.
И това е така, знам го. Но има специалисти, с повече успешни бременности, от други, нали така? Което ги прави добри специалисти. Това търся.

Това пак е много относително. Положителният тест не означава успешна бременност до края. А общо взето това е статистиката,която може да откриеш.
И както казаха преди мен всеки си е доволен от доктора,при който е успял. 😊
Мисля че не е нужно да отчайвате момичетата с тези думи "Положителният тест не означава успешна бременност до края"
Това че някои не стигат до края не е нужно да слагате всички под общ знаменател!!!
Всеки си има надежда като види = и това го крепи...

# 512
Сияна83,
Моля ви се, без драми.
Не е това идеята на поста ми. Аз също съм го изпитала и знам,че е много неприятно.
Просто това е критерият,по който клиниките се класифицират за успешни или не. А той за съжаление не е най-показателния.

А иначе стискам палци на всички. 😊

# 513
Така е, това е критерият, та те дори биохимичните бременности са в графата им успех, моят съвет е да не се хвърляте в най-нашумелите като имена клиники.
Сияна83,
Моля ви се, без драми.
Не е това идеята на поста ми. Аз също съм го изпитала и знам,че е много неприятно.
Просто това е критерият,по който клиниките се класифицират за успешни или не. А той за съжаление не е най-показателния.

А иначе стискам палци на всички. 😊

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 17:13 от loveparrots

# 514
Като прочела безброй инфо и теми мога да кажа,че има много хвалени и известни лекари,които при някои жени не успяват да доведат до полож.резултат, много е относително.Също за мен е важно и усещането, връзката и доверието към лекаря.
Аз приемах витД дълго време,преди бр,по време и след.

# 515
  • София
Аз лично препоръчвам д-р Явор Малинов от клиника Малинов в София. Мислещ доктор е, с индивидуален подход при всеки.

От този бягам като дявол от тамян.

# 516
Всеки си има лекар при който е успял. Аз също мога да кажа че съм много доволна от моята лекарка, от първи опит съм бременна, но съм чела и доста не добри коментари за нея, но аз и се доверих по друга причина, резултати на мои познати и доста родени бебета. Но това е фактор за мен...

# 517
Ами ако погледнете статистиките на клиниките е точно така,процент бременности-едноплодни и многоплодни,и процент живо родени деца.Та няма драми,това са официални статистики.
Аз и Орион сме успели в една клиника,при различни лекари,всяка си е усетила лекаря като нейния човек.Връзката лекар-пациент е много важна за мен.
Според мен ,smileyheart,кажи от къде си и тук момичетата ще ти препоръчат лекар близо до теб.Аз не бих се юрнала на другият край на България,ако не съм отишла първо при специалист в моя град.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 16:29 от Bobchita

# 518
smileyheart разбутваш кошера момиче Simple Smile Недей, щото тука е къс фитила на доста хора, в зависимост от това на кой етап са с хормоните (включвам се към кюпа и аз)
Вземи си свали една статистика на клиниките и се ориентирай сама. Доктори богове за едни, за други са същински ужас и не биха ги доближили. И каквото и да си говорим няма нищо по-добро от това да отидеш и на живо и да  си го усетиш човека. Успех!
А и в скоба да кажа, понеже мернах по-нагоре напрежение, това да забременеете далеч не значи, че ще родите - гадно, но факт, не се заблуждавайте и не си криите главата в пясъка! Това не е демотивация, а здравословен реализъм!

# 519
Здравейте, момичета.
Има страшно много теми и страшно много разпръсната информация във форума и не успявам да намеря това, което ми трябва. Честно казано, изгубих се! Sad
Много бих била благодарна, ако някой приложи линк, в който се съдържат имена на лекарите, от които сте доволни след хормонална стимулация и инвитро. Главното на този етап, което ме интересува е наистина добър специалист, който да направи хормалнатата стимулация.
Благодаря ви от сърце и успех на всички! Simple Smile

Здравей, може да видиш статистиката, публикувана на сайта на ЦАР, там има точна информация за брой успешно завършили бременности със живородено дете след инвитро процедура. Мисля, че за 2020-та още не са публикувани данните. Има си достатъчно подробна информация.
Аз живея във Варна, но и за миг не съм се замисляла да правя инвитро тук. Стимулацията я правих в Тутракан при моя дългогодишен доктор /родом съм си от там и от малка съм пациентка на доктора/ Любомир Бойчев.
С МФ сме, на старта бяхме с 1% морфология, имаме 17 ембриона.  В момента съм бременна в 8ма г. седмица.   Дай Боже и здраве да е до край, ясно е, че има още път да се извърви до раждане на здраво бебе. Категорична съм и, че ще си родя в Тутракан. Просто нямам доверие на докторите във Варна и имам достатъчно основателни причини, като виждам какво се случва с мои приятелки и познати, които правиха инвитро опити тук.
Мога също да добавя, че освен добър специалист, са нужни добра техника и много добър екип като цяло - ембриолози и т.н. Категорично мога да кажа, че в Тутракан имат всичко това. Към това добавям и страхотно отношение и човечност. Да чака се много преди преглед, наистина докторите са много натоварени, но качеството на услугата си струва.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 18:22 от Elvi16

# 520
За Тутракан гласувам с две ръце. ✌
Доктор Богомил Бойчев е страхотен. 😁

# 521
Аз да споделя, не че някой ме пита, но не съм от хората, които агитират така да се каже за лекаря или клиниката си, да се обиждат ако на някой не му харесва и подобно, така бях и при прегледи, раждане...За мен е Ок аз да съм спокойна, усетила правилното за мен, все пак го правя за мен, така че ако друг не хареса и оплюе клиниката или лекаря , ами има право, разбира се(има пропуски и минуси навсякъде, не го отричам хич), има и неуспели...лекарите не са богове, към това ще вметна и че аз бях на косъм да тръгна от Варна към София, бях правила проучване за Адела, за хотел, за разстояния и прочие.Реших да дам 2ри шанс, т.като се чувствах прекрасно с лекаря ми, а и стресът по чуждо място, нов град и път, и прочие, е голям...Имах щастие и късмет, благодарение и на лекарите, да си гушкам в момента едно прекрасно дете! Много плюене съм чела и за моята клиника, има много двойки, които са правили опити на различни места...сложна тема е това...Силно Ви желая сила и смелост, търпение и късмет! Желая рожба на всяка мечтаеща жена да стане мама, защото е безценно! (Мъжът ми има колежка, която му е и приятелка, те с мъжът й имат много опити в разл.градове, над 6, година и месец след дъщеря ми, тя роди и нейната дълго чакана дъщеричка, за което бях много щастлива)

# 522
Orion_Sagitta, честно казано не разбирам защо има проблем да се агитира ( не че това е агитация да кажеш името на доктора си, който те е дарил с най-ценното.) 😊
 Може пък и на друг да помогне.
 От друга страна е хубаво да се казват и негативи,но подкрепени с факти. А ние сме достатъчно големи да направим информирания си избор. ✌
Лично аз от форум разбрах за съществуването на ин витро клиника в Тутракан. За което съм много щастлива,даже още помня името на коментиращата. 😁

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 07:51 от avlito

# 523
Изобщо не казвам,че е проблем, споделям моето виждане, иначе нямам против, не ме дразни, пиша всичко с добри чувства!🧡и ако мога да помогна, разбира се.

# 524
Изобщо не казвам,че е проблем, споделям моето виждане, иначе нямам против, не ме дразни, пиша всичко с добри чувства!🧡и ако мога да помогна, разбира се.

Помогнала си със сигурност. ❤
Дори и на мен. И аз съм с лоши чувства към клиниките във Варна,не толкова заради неуспех,а заради отношение. Но ето виждам,че и тук нещата могат да завършват положително за други двойки. 😊

Общи условия

Активация на акаунт