🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 529
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 365
Много си е повярвал Калоян....бахти дъното. Тази уста като я отвори - само глупости ръси. Как няма кой да му рекне някои истини в очите, пък да видим дали ще го играе непукист или ще му се подкосят краката...

Как ли ще излезе сега пред камера. Баща му със сигурност го е бил, след излагациите предните дни... Grinning

# 1 366
Той защо повтаря едно и също толкова пъти? Добре. Всички разбраха,че Калоян Донков от с. Кокаляне, не харесва Стоян. И не му стига, и повтаря....
А тебе, Калоян, ако знаеш тук колко много хора не просто не те харесват,  не те търпят! Imp

# 1 367
Ние тука си коментираме, обаче във Фейсбук - Калоян, Кустев и Даяна направо ги посипват с пепел ... в смисъл и за тримата има адски силен хейт.
Сега, ако гледат коментарите малко ще с еотрезвят и ще кацнат на планетата Земя. В 21 век сме. Вече няма принцове и принцеси. Спахте ли добре? ...
Истината, колкото и е да тежка и грозна, винаги намира начин да излезе.

# 1 368
  • Варна/Амстердам
Браво, Боби! Кусти на дуел! 😁

# 1 369
Това за мъжки имунитет ли беше? Не разбрах...
Жените щяха да издържат повече!

# 1 370
Стоян може и да извика чичо Митко. В крайна сметка важно е да се върне, не да се прави на големият мъжкар.

# 1 371
Той защо повтаря едно и също толкова пъти? Добре. Всички разбраха,че Калоян Донков от с. Кокаляне, не харесва Стоян. И не му стига, и повтаря....

За да оправдае избора си. Той не разчиства конкуренция, а просто не харесва Стоян. И така никой не може да го обвини, че е стратег.

Дано Стоян да избере Кустев и готвачът да си ходи вече, че адски ме дразни.

Петър поне каза, че му е станало кофти за Стоян, а 'умникът' Калоян мълчи. Neutral Face

# 1 372
  • Велико Търново
Милена към Стоян: "Няма да се притесняваш, имаш моята подкрепа изцяло" Joy Ще каже човек, че нейната подкрепа е най-решаващото нещо на света.

# 1 373
Даянаааа, сериозно ли? Хваща ме срам, сериозно! Така да се унижаваш за няколко комплимента, сериозно? Че и на тъпа се правиш! Супер зле!

# 1 374
Какво прави Даяна?

Интересно ми е Надежда защо се има за непобедима? Освен подмолна игра и напъване да блесне на нечий гръб, друго не видях. Тя умее да извърти всеки скандал в своя полза, да привлече внимание към себе си като достоен , работлив и справедлив състезател.

# 1 375
Я, най-накрая Калоян си направи релана оценка за себе си!😄😃😄😃

# 1 376
Леле, Кустев колко е противен, големият стратег. Искам да го викне Стоян да режат и коват, да му видя самочувствието.
Мутрите на власт поне се задържаха, докато той дори не успя и към тях да се присламчи, а оцелява около полата на Надка и Мара.

# 1 377
  • Тра-ла-ла
С колко време назад излъчват?!

Ако е с 1 месец:
Скрит текст:
Може би на дуел ще е чичо Митко. Защото преди 4 седмици е коментирал под пост във ФБ, че вече е извън фермата

# 1 378
Милена все повече започва да ми харесва и за мен твова с писмата беше правилно. Успя д аго надъха.

# 1 379
Тоя Калоян и той с неговите стълбове, aма нормално като стърчи като такъв цял ден и се мисли за голяма работа.
И с това продуктово позициониране-колаген, парадонтакс..очаквам след дуела в събота загубилият да извади една туба Ариел и с блестящата си усмивка да каже "Може и да загубих, но поне дрехите ми ще блестят от чистота"

Общи условия

Активация на акаунт