🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 353
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 440
Е, тя нали иска да я забележат като актриса, игра си беше отвсякъде това с ревността.
И си личеше, определено.

# 1 441
  • Велико Търново
Ойй, Иван що се е обръснал, как е могъл, защооо... Laughing
Хахха... аз чак на третото им показване разбрах защо ми се вижда някак по-различен Joy

И аз искам да видя дуел Стоян - Кустев, обаче ми се струва, че наистина ще вземе да дръпне Митко. Нищо че пчерата-майка е категорична, че няма да стане.

# 1 442
Не само с ревността, цялото й поведение вътре от началото.
Боби добре сдуха мъжете на канадска, само на Калоян пак трябваше Петър да му обяснява нещо очевидно, в случая - че не са в добра форма 😀

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 22:55 от Mama xxl

# 1 443
Абсолютно си личи играта на Даяна. В смисъл...щом личи - не й се получава Joy
Ми сигурно затова не я търсят след онзи сериал, то само с хубост не става. Но пък става за асистентка на Йордан МагЕсник, де. Stuck Out Tongue

# 1 444
Не мисля, че е роля това на Даяна. Все пак е минала селекция, защо да се занимават да я режисират като тя самата се излага

# 1 445
Жалка е Даяна. Надявам се да седне и да прочете всички коментари по неин адрес! Нали вече са навън, ще има време- така или иначе няма ангажименти, от Холивуд са й загубили номера.

Joy Joy Joy
Умирам от смях Joy
От Холивуд са и загубили номера Joy
Не! Ни мо'а Joy
Топ оф дъ топ!

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 23:13 от cat lady

# 1 446
Петър и Калоян обсъждат колко са им намалели силите. Обаче захапали цигарите.

Изненадвам се колко много пушат всички вътре и то постоянно. Независимо дали работят, ядат, почиват - всички са захапали фасовете и смучат ли смучат.

Не можах да не се засмея , превеждайки си на моя лош английски ника ти (знам че е като дим , но също може да се тълкува и като Обичам да пуша Sweat SmileSweat Smile

Та , по темата . Кои всъщност хора бяха извергнатите и нападаните . Свързва ги едно общо нещо - Хората които искаха да се харесат на групата и правеха жертви от себе си за това.Това са хора, които показват, че могат да търпят и да носят на унижения само и само да са допуснати до "силните на деня". Такъв беше Асен, , такава беше Милена , такъв е и Стоян. Отчасти и Поли , такава е и Ванче . Аз ще ви УГОДЯ за да ме харесвате , е всъщност най-ненавижданата категория  . Показва че си готов за тъпан да те бият. Злонамереноста , интригите и грубиянството дори не са чак толкова повод за агресирането към дадена персона , отколкото показването и че може да търпи. Може би на тази база се ражда и домашното насилие .Може би някой ден ще има едно по-толерантно общество , но едва ли ще го доживеем . И да ви кажа тъкмо се бях отказала от доброто в хората, и много милно ми стана за реакцията тук в темата .

# 1 447
Гледахте ли промото? Май наистина ще има вечеря между Петър и Дая

# 1 448
Навремето в сериалите имаше една колумбийска актриса - Катрин Сиачоке, добила голяма популярност предимно с отрицателните си роли. Като ученичка бях чела нейни изказвания, че дотолкова се отдавала на ролите си, че хората реално я мислели за зла и я обиждали по улиците.
Та Даянчето да си има едно наум (😉).
Не всичко в този живот се прави на всяка цена.✌️

# 1 449
Да, бе, като с Даскал Фратю в "Под игото" , стига, де...

Ако верно има романтична вечеря на Дая с Пешо, дали Пешо ще ѝ казва колко е красива (като Даню), или ще говори за себе си колко е красив? Или Дая ще му го говори?! Joy

# 1 450
  • Варна/Амстердам
Промото за утрешния епизод:

https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-strategich … a-na-chestta.html

# 1 451
Отказвам да повярвам, че Даяна играе роля. Не, просто няма как някой с акъла си да се съгласи така да се излага и после цял живот да се оправдава - ама аз не съм такава, това беше сценарий. Не, просто си е натурално тъпа. Дори една Жанета плеймейтка се представи добре, в сравнение с това "невинно момиче".

# 1 452

Изненадвам се колко много пушат всички вътре и то постоянно. Независимо дали работят, ядат, почиват - всички са захапали фасовете и смучат ли смучат.

Не можах да не се засмея , превеждайки си на моя лош английски ника ти (знам че е като дим , но също може да се тълкува и като Обичам да пуша Sweat SmileSweat Smile

Хахаха, да, аз съм пушач Grinning
Но просто това неистово пушене през цялото време ми идва в повече.

# 1 453

Хахаха, да, аз съм пушач Grinning
Но просто това неистово пушене през цялото време ми идва в повече.

Опинят  яко.LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 1 454
В поведението на Даяна има някаква патология, затова и връзките не вървят... Като започнем от критерия за подбор на партньор до поведението и, ми говорят за инфантилност, съчетана с нереална оценка за себе си, силно развито чувство за собственост, високо его, но добре прикрито зад умерено поведение, миловидна физиономия, и много приказки. Добре обиграни е всичко, не защото е добра актриса, защото е такава същността и. Има се за много красива, интелигентна и силно въздействаща на мъжете жена, обичаща да и засвидетелстват внимание и не може да приеме, че Данчо ще обърне внимание на Ванчето. Използва всеки момент, за да излезе положителен герой, но и липсва последователност в действията. Ту дърпа връвчицата на Данчо, ту я отпуска, но не я пуска. Но ако Пешо и обърне внимание ще хвърли въженцето на Данчо и ще му засвидетелства приятелството си. Толкова е хлъзгава в отношенията си и много държи да я харесват младите мъже във фермата.  Важно и е мнението им, за да си свери часовника, че сюжетната и линия е права и тя изглежда страхотна.
Може би няма човек, който да не се ласкае от добрата оценка на другите за себе си, та по тази линия не я съдя, но поведението и ме дразни вече много.

Общи условия

Активация на акаунт