🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 047
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 500
В тази ферма ще се окаже, че само Милена има топки. Хубаво му го казва на гвардейчето - комплексар е! Другите мишкуват, лицемерничат и си траят пред простотията...иначе са много надъхани.

# 1 501
Па как, каквото и да прави Надя - подмазва се. Trollface

И аз имам леки притеснения, че Стоянчо ще викне Митко на дуел. Ще бъда за Митко при това положение. Не искам Митко да отпада. Ако дуелът е с Кустев, ще бъда за Стоян вероятно.

# 1 502
  • София
Дано дръпне Кустев, но надали...и аз мисля, че Шестака ще оттече 😒

Ей тук вече виждам намесата на продукция на 100%, баш Пеши да спечели вечерка и ще покани точно Даяна, пИче се цяла седмица това финале гранде (нЕма що). Диалозите им ще са на ниво - клишета с провлачени, сенсуални гласове 😁

# 1 503
  • София
Даяна според мен е с много голямо его и собственическо чувство, оттам е болезнено ревнива и не успява да се контролира в такава ситуация. Не мисля, че играеше за масажа, а че ѝ причерня и реагира спонтанно. За нея не е нужно да е в интимна връзка с някого, че да го ревнува (макар че в случая май все пак Данч я привлича). Тя ще ревнува и приятел, ако демонстрира внимание към друг човек.

Моите разбирания са като тези на Стоян - не е нужно да кажеш на някого, че не го харесваш, нито да го обиждаш. Харесването няма нищо общо с естественото междучовешко уважение и възпитанието. Въобще идеята със седмицата на "откровенията" е изродена, грубиянска и просташка. Едно е да реагираш на ситуация, за да опиташ да я промениш - тогава има смисъл да кажеш: "човек, това според мен не е правилно, ти постъпваш нечестно/страхливо". Съвсем друго е да правиш психологично профилиране, да правиш оценка на глас след дъжд качулка и да развяваш мнението си за даден човек като личност, все едно то е единственото меродавно и всички трябва да се съобразяват с него. Какво ще им донесе на всички "разкритието", че Х иска да е харесван, не е работлив или е страхлив? Тези хора са затворени, нямат избор и трябва да съжителстват заедно. С подобни откровения само се напрягат излишно. И без думи се вижда кой на кого симпатизира, кой кого не харесва, кой колко работи и колко е силен. Доброто възпитание и нуждата от спокойно съжителство изискваха от тях да  оставят тези неща неизказани, нооо - това не прави шоу. Затова ИиА ги подтикнаха да са "честни" и простаците захапаха. Калоян за мен е деспотичен, арогантен и простак. Кустев за съжаление му приглася. 

Надя много ме издразни с назидателния си тон към Ванчето. Според мен го направи с добри намерения, един вид да ѝ отвори очите, но се получи грубо и нетактично. Ванчето обаче я разбра и не се обиди, което ме изненада приятно. Реакцията на Мария също ми хареса - опита да омиротвори ситуацията. Не за първи път реагира така, което засилва симпатиите ми към нея.

Ех, тоя Боби, много силен играч. Вярно, че на канадската си криви ръката, но по тази логика и другите можеха да го направят.

# 1 504
Аз няма да коментирам, само ще цитирам:

Кустев : ''Ще полудея човек! Не мога да не излизам на Арената!"
Стоян: ''Тия хора наистина ли се плашат от мен? Тия ( Пешо и Данчо) тренират заради мене!''
Кустев: Добрият сценарий - го убивам, връщам се и съм фермер на седмицата... още две седмици и е вероятно да добутам до финал."
Стоян: ''Аз остана ли на финала от мъжете, няма кой да ме бие на зрителски вот, давам гаранция!''
Кустев: ''Сега ще влезе тасманийският дявол."
Милена към Стоян: ''Искам звярът в теб да се събуди!''

Ако можех да имам едно
магазинче със две полички,
бих продавал… познайте какво?
— Надежда. Надежда за всички.
Joy Joy Joy

# 1 505
Даяна няма да я коментирам. Нещо не й сече брадвата на едно място.
От промото ми намирисва, че Стоен ще свие яко перките и май-май чичЕ МитЕ ще е на дуел. Ако го направи тотално ще потвърди всичко казано за него. Не знам повече добър или повече малодушен ще се окаже.

# 1 506
Аз много се зарадвах от това, което показа Боби снощи. Като че ли мъжете бяха изненадани и не очакваха, че е толкова силен. Добре се получи, защото в Понеделник с дъската всички го подцениха и неглижираха.
Ще се радвам той да спечели или чичо Митко. Никой друг не намирам за подходящ.

# 1 507
Ей тук вече виждам намесата на продукция на 100%, баш Пеши да спечели вечерка и ще покани точно Даяна, пИче се цяла седмица това финале гранде (нЕма що). Диалозите им ще са на ниво - клишета с провлачени, сенсуални гласове 😁

Ама, предполагам, ще може да избира между Ваня и Даяна за романтичната вечеря, защото те са единствените необвързани жени там, бе. Само предполагам, не знам дори дали ще има романтична вечеря. Joy

# 1 508
  • София
Да бе да, дал му е нЕкой право да избира, директно си му казват да избира кошутестите очи 😁 Оттам Данчо къса риза от ревност, но чисто приятелски, разбира се.

И накрая верно да няма вечеря, ехх 😁

# 1 509
Не само къса риза Йордан МагЕсник, направо вика Пешо на дуел - с брадви. Ех, мечти.

# 1 510
Даяна изкара късмет, че под хавлията беше Ванчето. Ако беше Мария например, така да й повдига хавлията да види дали е гола, нямаше да й се размине. А и като цяло с какво право го направи?
И 'Моя' мъж ... чакай, какво се случи с приятелството ви Grinning
Добре, че Мария почна да се усеща каква е истината.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 10:22 от Анонимен

# 1 511
  • при късмета
Добре, че нещо зависи от Мара в тази игра, особено пък от отношението ѝ към Даяна.
Мисля, че Стоян ще викне Кустев, но не изключвам и Митко. Той разчита да е фермер другата седмица и ще мисли, че единствения му шанс е Митко. Иначе иска му са да си го върне на Кустев, но реалността е, че Стоян има малко шансове с/у него.

# 1 512
  • Асеновград
Надявам се Стоенчо , да викне Кустев на дуел , и да го отстрани. Така победата би била по сладка. Ако избере чичо Митко , не ми се мисли какво ще му се излее върху главата. Млякото ще му се стори ,,рай,,Ще има пак сълзи,сополи и обяснения.......Не не.
От промото , така ми стана хубаво , че Милена му каза в очите на ,,клюкарката,, че е лицемер.....Браво , все повече започвам да е харесвам. А и знае как да го провокира , ако наистина е остави без вечеря , никак ама никак няма да му се отрази добре. Но той е доста тъп , че няма да се усети , кака му Миленка как ще го пусне по пързалката.

# 1 513
  • при късмета
Започва седмичния коментар в "Преди обед". Разбира се, Ангел е в студиото

# 1 514
Митко Калайджиев за Даяна: Мисля, че трябва да отиде на психолог. Аз мога да я взема без пари Grinning

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 10:48 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт