🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 82 426
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 485
Мен не ме дразни, че Даяна е "залепена" за Данчо. Има нещо елементарно и посредствено в поведението й, което ясно си проличава в нещата, които я забавляват.

# 1 486
  • Другата България
Току що догледах епизода.
От него разбрах няколко неща
Даяна се възхищава на Калоян за откровеността. Евала. Да си го взима. Само на него НЕ се е пробвала.
Маг Плейбоев се има за силен играч, за един от най-силните. Заради кукуто на главата ала Шогун ще да е.
Кустев и Мара са си обещали финал.
Горките заблудени хорица.
Милена е хитра сврака и манипулативна личност.
Ваня е жена на Петър. А дано, ама надали.
Данчо е мъж на Даяна. И на още поне пет жени.
Даяна е много лоша актриса.
Роля надали ще получи заради фермата, ама наплив от мъжко внимание определено ще има.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 08:50 от Merri_An

# 1 487
  • София
Изгледал и аз току-що. Пу след Мерито
Даяна съвсем изора дъното. Това с ревността си пролича, че нарочно го изигра така, пролича си заради некадърието и. Като се напъне да ''играе'' си и личи. Иначе не съм съгласен, че всичко вътре от нея е игра. Напротив, това си е тя и това и беше стратегията за оцеляване във Фермата, да се лепне за силен мъж. А с всеки изминал епизод става все по-фриволна и нагла, т.е. отпуска се и си мисли, че вече плува в свои води и докосва финала. Но Мара и Надка я дебнат и ще и бият шута при първия удобен момент.
Много слаба битка за имунитет, излагация на мъжете в тази битка. Само 5.30 мин. Само за сравнение на същата игра в конкурентното шоу един много по-тежък мъж от тях издържа 12.40 минути. Петър след дуела с жената Асен не е показал нищо. Абсолютно нищо. Всъщност показа. Кръстосано краче в стил, 'Аз съм от левия бряг' и много интересни чорапки пак в тази насока... Втори имунитет за Боби с което се изравнява с Данчо по този показател. Предвиждания от мен дуел между двамата изглежда все по в кърпа вързан, както и този между Калоян и Петър. Боби после им вкара 3 гола и на футбол, за капак ги преби и на канадска. Да вметна обаче, че канадската не се играе така и Боби игра нечестно, не може така да си криви китката. Не знам защо мъжете там не му направиха забележка или толкова и те разбират как се играе. Както и да е, важното е, че Боби им е взел страха на всички там, може би само без Калоян, който предполагам се чувства недосегаем след като елиминира Ангел. С право има самочувствие, но да не забравя за Алманаха от 5 точки и спринта към бутона.
Друго не виждам какво да коментирам. Пореден скучен и сив епизод в който отново за пореден път нямаше нищо фермерско.

# 1 488
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И да е на майтап или режисура, пак говори зле за Даяна. Ако държи на себе си и името си, няма да играе такива игрички.

Laughing Жената работи актриса,плащат й и играе каквото се изисква от нея да играе.
Убедена съм,на 1000%,че й е платено за този цирк на ревнивата "приятелка".След като изцедиха сюжетната линия с Данчо(годеницата вече влезе,изложи се,направиха сеира) и писна на зрителите,сега Даяна се преориентира към друг сценарии - с Петър.

Продуцентски номера,сякаш за първи път ги гледате.

# 1 489
  • София
За дуела забравих да спомена.
Мисля си, че Стоян няма сърце за Кустев и ще избере сигурното, чичо Митко. Просто такова усещане имам. Гледа ми се дуел Стоян - Кустев и всички го очакват, но мен нещо ме гложда. Ще има изненадка тук, но неприятна. При такъв дуел ще съм твърдо за Митко. Ако е Стоян - Кустев, по-скоро за Стоян, но ще си помисля и в събота ще реша. А иначе Стоян се вижда вече на финал, че и зрителския вот вече бил спечелил. И Милена как го гледаше в този момент, хаха. Хич не е глупав Стоянски. Ама само в мечтите си може да види финал.

# 1 490
Да уточним, че не работи като актриса, само в един сериал е участвала. Няма актьорска школовка, както и талант. Това е мое мнение. Тя каза, че е очаквала след сериала бурна актьорска кариера, но нещата не са се развили в нейна полза. Мисля, че се досещам защо.

# 1 491
Работела актриса , ха ха ха. И преди фермата ми беше безлична, сега ми е дъно. Все ми е тая дали играе, преиграва или просто е с лека поведение. Тя няма да спечели, не вярвам да получи и мечтаните роли. Защо ли? Защото няма таланта.
Надя не желая да я коментирам.

# 1 492
  • София
Аз не разбрах ...тази седмица гладуват ли или не гладуват? Защото не виждам някой да мърмори, че е гладен и какво се слага на масата. Казвам го , защото в седмиците когато най-много ядяха кака Надка редеше в изповедалнята как били гладни, мърмореше на пазарите на почти всички други фермери, а тука се хили истерично на едната мая....никой не каза и гък.

# 1 493
Надка снощи я дадоха да реже зеле. Дали да се подмаже на фермерите- мъже, дали защото хвалят храната на Милена и иска и тя да раздели с нея аплаузите...

# 1 494
Имат задача да сложат зелето тази седмица, Надя това правеше.
Иначе в този сезон глад НЯМА.

# 1 495
Калоян с неговите 5-ци....мисля,че ако някак си достигне до финала ще има 5% вот от публиката 🤣🤣🤣🤣🤣

За мен отбор “Даянчо” измести готините неща които правят(или правеха) това предаване интересно за нас и някак си ми се иска да видя ФЕРМАТА 6 без тях.

# 1 496
Даяна на кой не се е пробвала? Само на чичо Митко, Стоян и Боби.

Казано честно, малко в повече ми идва това набеждаване на Даяна. Първо, защо се била залепила за Данчо и как с никой друг не общувала. После, ако погледне някого или не дай си боже да размени дума с него - тя му се сваля и пробва.  Малко работата стана - няма угодия Rolling Eyes Иначе Петър ѝ харесва визуално, това е ясно - ама аз като гледам, повечето жени вътре "точат лиги" по него. Че доста и от коментиращите тук. По-дяволите, ако аз бях жена, вероятно и аз щях да го харесам! Wink

Според мене сръднята и ревността бяха на майтап, като гледам как си хортуваха после. Много тежки думи тук се изписаха по неин адрес - деградация, оо.... прекалено е, мисля...

Съгласен. В началото я харесвах повече, но напоследък определно показа страни, които не харесвам. Обаче, чак такова демонизиране, не мисля, че заслужава. Според мен, тя, необяснимо и за себе си как, е хлътнала по Данчо, но осъзнава, че връзката им е почти невъзможа в реалния свят. Затова и разминаването между поведението ѝ и думите ѝ. 

Иначе най-искрен съвет към Дая. Никога, никога, никога да не се влюбва в масажист. Или пък във физиотерапевт. Или в какъвто и да е учител по йога, пилатес, фитнес и т.н. Абсолютно никога и в гинеколог. Или в какъвто и да е лекар. Артисти, танцьори и всякакви други с професии, в които има досег с отсрещния пол са също крайно неподходящи за нея. Най-добре надзирател в мъжкия затвор. Или пазач на фар ...по възможност на остров ... в Северно Море.

Абсолютно най точното изказване по случая.
Аз пък искам вечеря Пешо - Дая, хем ПЕТко да се разграничи малко от ПЕТколюбов , хем искам физиономията на Данчо..безценно

# 1 497
  • София
Стоян е толкова добър и наивен, че това го прави загубеняк и половина. Свестен е човекът, добряк, ама наистина е доста смотан.

Хубаво е, че има властни и доминиращи жени, на които им харесва да имат такъв послушен партньор и те никак не са малко.

# 1 498
Какво искаше Калоян от Милена, и ако не го направи няма вечеря?

# 1 499
  • Буркина Фасо
Имат задача да сложат зелето тази седмица, Надя това правеше.
Иначе в този сезон глад НЯМА.
дори и задача да имат тя пак се подмазва. момата го казва категорично rotfImbo
откъде накъде тя ще слага зелето, другите не могат ли ? подмазва се. точка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт