🐑Фермата сезон 6 Тема 10 /08.11-15.11/

• 81 468
  • 2 471
  •   1
Отговори
# 1 800
Обещах си ,че ще изгледам съдебен спор с Надя,но не издържах....гледах 10 мин. и се отвратих....Надя за мен си остана Дъно и с нищо и никой не може да ми промени мнението....няма да анализирам видяното,че ще е в минус на пчеларката,но едно ми направи впечетление,когато дадоха къщата и толкоз мизерна си казах ..аджеба една уж чистница и работяга да има такава мизерна къща ми ....безгласна съм....вижте видеото как Нада и в миналото си е с поглед на озверен звяр и нищо човешко не лъха от лицето и....не изгледах видеото до край ....нямам нерви да гледам Надя.......ако на една майка и е драго да чуе от детето си,че очаквало баща му да умре ...ма моля ви се ...това майка ли е въобще....възпитание под всякаква критика....какъвто и да е бащата той ти е родител носиш неговото име ...какви бяха тези думи бе -ужаст и Надя като майка ми е баш мащеха...всичко при нея е изгода и полза....

# 1 801
Защо Калоян да се е опитвал да унижи Милена?
Задължение е на ратаите е да сервират. Милена много добре знае, че се сервира вечеря в 8 часа.
Защо пък реши да прави цирк, че точно на вечеря реши да се къпе преди да се изпълнила ратайските задължения.

# 1 802
Благодаря ви!

------------

Предлагам да направим петиция пред Продукцията - за връщането на Ангел!
Ако искат да видят изобщо СМС-и - искаме си Ангел. Не бих пуснала за никой друг.

И на финала на Алманаха - никакво тичане към бутона - като в предишните сезони с малките дъскички и си пишат на тях отговорите.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 00:00 от Tahiti

# 1 803
Бонбонке, Калоян си търси жена. Може да идеш да му сервираш.Не е нужно да се къпеш, той ще си прекарва времето с Пепи.

Така ще се успокоиш ли?

# 1 804
И аз да съм на Милена на мястото и аз ще ги изобличавам един по един. Вендета си е нейното и никак не я упреквам за това.  Не може да те тъпчат и ритат и ти да не предприемеш нищо. Стоян го набедиха за мухльо, защото нищо не прави да се опълчи и "да тропне по масата", както алфа мъжкарят Пепи се изказа, а сега защо Милена се отбранява.

# 1 805
  • Варна
Каквото и да е задължението на ратая, с тоя тон, някакъв келеш да ми заповядва, при условие, че знам колко струвам, няма да се унижа. Можеше лайното да го каже на шега, на майтап, ама не, зор да се направи на мъж пред батко.

# 1 806
  • London
Ееее, чича ви Митко много се наведе пак!
Защо, бре, чиче? Публиката не харесва подмазвачи и комформисти, екшън искаме . Стига се пази, влез малко в играта и кажи и ти веднъж нещо опозиционно! Никакво маке не си ти, не си!
И на него не му се ходи на дуел. Joy

# 1 807
  • Велико Търново
Само ме интересува Пешо Каскета коя лѝчна мóма ще покани на романтична каква беше там вечер, не запомних.

А на търговете се подиграват с Надето, бе, пак бонбони. Синът ми си беше купил като по-малък такива - хелоуински, беше черпил е училище с тях, аз не посмях да ги опитам. Joy
Даяна, как коя. Кано нЪл тъй му каза Joy
А за бонбоните съм почти сигурна, че са били някакви с отвратителни вкусови комбинации. Мария както почти веднага я изплю...

"Съдебен спор" с Надка - причиних си сборно не повече от 3-4 минути. Тази жена си е била същата и тогава.

# 1 808
Е, не така злобно. Милена като командореше като фермер можеше, а сега Калоян като я помоли учтиво, драми и циркове.
Не знам защо си затваряте очите каква проклетия е Милена и как се опитва да манипулира.

# 1 809
  • Варна
Предлагам да направим петиция пред Продукцията - за връщането на Ангел!
Ако искат да видят изобщо СМС-и - искаме си Ангел. Не бих пуснала за никой друг.

И на финала - никакво тичане към бутона - като в предишните сезони с малките дъскички и написаните от тях отговори.
Не, няма да е честно. Ангел си отпадна по правилата.
Бих се зарадвала той или сестра му да са следващите домакини на формата.

# 1 810
  • Варна
Лайното си мирише гадно и никога на парфюм.
Господи, благодаря ти, че ме пазиш от такива в обкръжението ми.

# 1 811
Е, не така злобно. Милена като командореше като фермер можеше, а сега Калоян като я помоли учтиво, драми и циркове.
Не знам защо си затваряте очите каква проклетия е Милена и как се опитва да манипулира.

Хаха, ти да не си някой фермер под прикритие. Във форум за жени такова прехласване по Калоян е странно.

Разбери, че ние имаме против поведението на Калоян, а не сме За това на Милена.

Женаа си играе играта както я усеща, и даже бая грешки прави. Но това леке мирише и в душата.

# 1 812
  • Вестерос
И на Бобито, че минете е женска работа...
Е ако алтернативата е чистенето на обора, миенето е женска работа... Simple Smile
че малко ли жени ринаха обора седмици наред, както и в предишните години. Simple Smile

# 1 813
  • London
Да разбирам ЛИ, ЧЕ И Боби се е осрал.... Май наистина ще стане хубава работа ама циганска. Прекалено хубаво, не е на хубаво..  Има нещо гнило в Дания.

Накрая май ще ми е все тая кой ще спечели само говеда на финал.... 🤣

# 1 814
Кажете каква толкова проклетия е била Милена по време на фермерство си, че тогава не следях в редовно. Освен за сухите пасти. Какво толкова различно направи от Кустев или отровното трио, че 10 седмици не могат да го преглътнат? Защото аз от отровното трио не видях някакво кой знае какво добро отношение. Кой беше фермер, когато Пепи удряше и хвърляше и псуваше по адрес на Асен?

Общи условия

Активация на акаунт